Venim cu vești super proaspete! Primul episod de Speedcast Restograf este acum online. Invitați unul și unul, fiecare un adevărat reper în lumea gastronomiei și a ospitalității, fiecare cu povești grozave, care merită ascultate! În Episodul 1 îl avem alături de noi pe Adi Hădean.
Știi că ne place să venim mereu cu idei și proiecte noi. 😉 Să îți prezentăm tot ce mai e nou prin oraș, ce am mai mâncat bun, dar și oameni frumoși și interesanți din lumea asta vibrantă a ospitalității. Am vrut să le dăm o „voce” și un spațiu unde să ne spună poveștile pe care le-au adunat de-a lungul timpului. Așa că i-am invitat alături de noi, la o discuție amicală și deloc formală.
Rețeta e simplă. O gazdă caldă și prietenoasă, Radu Călin (și nu o spunem doar așa, că-i al nostru!) și un invitat pe care îl apreciem. Adăugăm un strop de umor, ceva atmosferă relaxantă și libertate cât cuprinde și sigur iese un preparat pe gustul tuturor!
Speedcast Restograf – un fel de podcast, dar pe scurt
Seria de Speedcast Restograf a fost filmată în decursul celor 3 zile de FoodService & Hospitality Expo, cel mai mare târg de Retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est, care a avut loc între 4 și 6 noiembrie la Hala Laminor. Și e doar „încălzirea” pentru ceea ce va fi Podcastul Restograf (pe care îl vom lansa în curând).
3 zile. Ca-n povești… 3 zile în care am avut alături de noi oameni tare faini, fiecare un adevărat reper în industrie! Iar noi le suntem super recunoscători că au stat alături de noi la acest început de drum.
Primul episod este deja disponibil online. Urmărește-l!
Episodul #1 de Speedcast Restograf, cu Adi Hădean
Adi Hădean nu mai are nevoie de nicio introducere, că doar e unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari din țară! Dar poate nu știai că e și un om extrem de implicat în zona de responsabilitate socială și derulează o mulțime acțiuni caritabile și evenimente prin intermediul Asociației Adi Hădean. Așa a fost Kitchen Battle (care s-a desfășurat în cadrul FoodService & Hospitality Expo). 6 dintre cei mai cunoscuți șefi au gătit în cadrul competiției, iar fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru a dona mese calde persoanelor nevoiașe.
Vorbim cu Adi despre experiențe culinare, risipă alimentară, despre ce a însemnat Kitchen Battle dar și despre… gustul românesc! Abonează-te la canalul nostru de YouTube și află de îndată ce postăm un nou episod!