Florin Dumitrescu a pregatit in fata invitatilor tartar de somon.
Chef Florin Dumitrescu a facut aseara (29 mai – n.r.) spectacol culinar la inaltime! Urcat pe barul celui mai nou lounge din Bucuresti, TAPO, a carui inaugurare a avut loc ieri, chef Florin Dumitrescu a vrut sa le arate invitatilor sai cum trebuie sa se astepte sa fie tratati atunci cand comanda tartar de somon. Florin si-a demonstrat inca o data maiestria de bucatar si a reusit in doar cateva secunde sa realizeze o farfurie spectaculoasa, spunandu-le celor prezenti ca restaurantele care se respecta pregatesc acest dish in fata clientilor. “Vreau sa le multumesc tuturor celor care au raspuns invitatiei si au fost alaturi de mine la acest eveniment”, a declarat Florin, care aseara nu doar a gatit exceptional, impreuna cu echipa sa de bucatari, ci si-a si demonstrat calitatile de gazda.
Printre foarte multi prieteni si apropiati, chef Florin Dumitrescu a petrecut la TAPO alaturi de Laura Cosoi, Teo Trandafir, chef Catalin Scarlatescu, Andreea si Cabral Ibacka, Julie Mayaya, Mihai Chitu, Adrian Oianu, Antonio Passarelli, Matteo, castigatorii primelor doua sezoane ale show-ului “MasterChef”, Petru Buiuca si Aida Parascan, precum si numerosi alti concurenti ai acestei emisiuni, cu care Florin a si lucrat in diverse proiecte culinare. “Am muncit ca nebunii in ultimele doua saptamani, aproape ca am dormit in bucatarie la TAPO, dar ma bucur ca aseara ne-am adunat atat de multi si, ca sa folosesc o expresie din locul meu preferat – bucataria, am pus de-o petrecere cu sare si piper. Vara abia incepe, va astept pe toti sa ma jurizati”, a povestit amuzat Florin Dumitrescu.
(comunicat de presa)