Florin Dumitrescu a pregatit in fata invitatilor tartar de somon.
Printre foarte multi prieteni si apropiati, chef Florin Dumitrescu a petrecut la TAPO alaturi de Laura Cosoi, Teo Trandafir, chef Catalin Scarlatescu, Andreea si Cabral Ibacka, Julie Mayaya, Mihai Chitu, Adrian Oianu, Antonio Passarelli, Matteo, castigatorii primelor doua sezoane ale show-ului “MasterChef”, Petru Buiuca si Aida Parascan, precum si numerosi alti concurenti ai acestei emisiuni, cu care Florin a si lucrat in diverse proiecte culinare. “Am muncit ca nebunii in ultimele doua saptamani, aproape ca am dormit in bucatarie la TAPO, dar ma bucur ca aseara ne-am adunat atat de multi si, ca sa folosesc o expresie din locul meu preferat – bucataria, am pus de-o petrecere cu sare si piper. Vara abia incepe, va astept pe toti sa ma jurizati”, a povestit amuzat Florin Dumitrescu.
(comunicat de presa)