Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Ce crede Hadad, ca lumea nu stie ce sunt acelea trufe?
  • Arhivă articole

Ce crede Hadad, ca lumea nu stie ce sunt acelea trufe?

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 1 ianuarie, 2015
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Joseph Hadad in pozitie de marketing

In ultima vreme am fost de mai multe ori la restaurantul lui Joseph Hadad, “Joseph by Joseph Hadad“, pe numele lui intreg, ca sa ma lamuresc daca acesta este cel mai bun restaurant din Bucuresti, asa cum mi-au spus multi ca ar fi. Si am vazut ca au luat si premiul I, “Restaurantul anului 2014 in Romania”, la categoria “restaurante selecte, de lux”, dat de cei de la Hotel Conference 2014.

Joseph by Joseph Hadad nu are cea mai fina si mai buna mancare din Bucuresti, si nici cel mai comod la una dintre mesele lui nu stai, nici pe departe, asa ca altele trebuie sa fi fost criteriile lor de evaluare. Cei de la Food & Bar au si ei alta parere, de altfel: Casa di David si Osho sunt mai bune decat Joseph by Joseph Hadad, care e pe locul al III-lea in clasamentul lor in categoria ” Cel mai bun restaurant cu specific strain – premium”.

Joseph by Joseph Hadad a fost deschis in primavara lui 2013 in frumoasa casa aristocratica din Aviatorilor, unde prima data a fost Arcade, urmat de Mercado, toate, ca si acesta, Joseph by Joseph Hadad, ale unor patroni israelieni. Casa nu e foarte mare, are trei Sali la parter si un spatiu ceva mai larg la mansarda. Au renovat-o din nou cand au deschis Joseph by Joseph Hadad, desi fusese proaspat amenajata ca Mercado. Au socotit de cuviinta sa inlocuiasca decorurile calde si umane de la Mercado, abia puse si excelent facute, cu altele mai impersonale si mai distante, cu gandul de a-i face pe clienti sa fie mai sobri, fara indoiala. Probabil ca o cheltuiala mai mult decat inutila… Sunt foarte bine facute si acestea, nimic de zis, conceptul e unitar, materiale de calitate, vor sa te oblige sa te simti aristocrat si cand nu iti vine, ca sa bagi mana in buzunar mai adanc cu mai multa resemnare. S-au zgarcit rau, insa, la ocuparea spatiului. Au pus niste mese minuscule, mai mici decat cele de la multe cafenele, de trebuie sa faci adevarate probe de ingeniozitate spatiala si de echilibristica pentru a te descurca cu toata vesela si mancarea pe masa. Si sunt si foarte inghesuite, vecinul de la masa din stanga era mai aproape de mine decat cel cu care stateam la masa, si ii auzeam mai clar plescaiturile si gafaielile decat vorbele invitatului meu din fata. Cat despre duduia din dreapta, acum stiu, cu certitudine, mai multe decat stie sau decat banuieste sotul ei…

Gradina lui Joseph Hadad e foarte frumoasa, chiar si asa, cimentata toata. Partea din spate e acoperita cu un sopron, in fata sunt umbrele, cand e prea soare. E mare, cred ca pot sta acolo mai multi oameni decat in salile din interior, si sper sa aranjeze mesele mai omeneste cand va fi sa fie.

Joseph Hadad face o bucatarie internationala mai degraba clasica, fara multe incercari si combinatii neasteptate. Meniul e serios si scurt, destul de “cuminte”. Noi am primit o supa crema de ciuperci, destul de fina si foarte buna la gust; supa crema de broccoli a fost asa si asa; Saint Jacques si niste calamari au fost bune, foie gras foarte bun, la fel si pastele; un somon cu oua Benedict a fost asa si asa, si la fel niste aperitive despre care nu imi aduc acum bine aminte; pestele a fost bun, iar mielul foarte bun, la fel si painea si desertul.

Insa pe foie gras, pe paste si parca pe inca ceva ne-au presarat niste felii intregi de trufe care au fost aproape o insulta la adresa noastra si a portofelelor noastre: fara niciun gust si miros, dar absolut niciunul! Nu e posibil sa lasi sa iasa din bucatarie asa ceva, mai bine anunti clientii ca nu mai ai trufe, poate le dai o cola gratis, drept consolare, dar nu te faci ca ploua, sperand sa vina in ziua respectiva doar clienti care nu stiu ce sunt acelea trufe! Josef, nu-ti forta prea tare norocul pe care l-ai avut pana acum…

Preturile sunt mari, cum e si de asteptat, insa nu sunt indecente ca in alte cateva locuri, mai ales ca portiile sunt normale, te poti satura cu o serie completa amuse-bouche, antreu, fel principal, desert si un vin bun. O masa in doi te costa 5-600 de lei, ceea ce e de inteles. Serviciul a fost bun, au destui chelneri in sala. Totusi, te tin mult la Joseph by Joseph Hadad, trebuie sa asculti cel putin un ceas si jumatate confesiunile de pranz ale vecinilor de la celelalte mese.

Chiar si asa, Joseph by Joseph Hadad e cel mai bun restaurant cu bucatarie internationala clasica din Bucuresti, in acest moment. Nu e un fine dining “curat”, e pe jumatate acolo. Le-am dat nota maxima, totusi, pentru ca mancarea mi s-a parut putin mai buna decat cea de la alte restaurante carora le-am dat 9 si pentru ca multor altor restaurante din Bucuresti care sunt, la fel, doar cu un picior in fine dining, le-am dat, la fel, nota cea mai mare, ca apreciere pentru eforturile pe care le-au facut ca sa ne dea mancare fina si foarte buna. Si chiar daca mai exista un restaurant in Bucuresti, care are aceeasi nota la mancare, insa care e cu cel putin un nivel peste Joseph by Joseph Hadad, acela fiind singurul cu fine dining fara rezerve din oras.

Cred ca Joseph by Joseph Hadad va fi acolo inca multa vreme, chiar daca Joseph Hadad pare sa se fi lenevit putin, dus de aroma celebritatii, si nu pare sa-si mai bata capul prea tare cu creativitatea si cu controlul celor care muncesc in bucatarie.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucatarie fina
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • fine dining
  • gastronomie fina
  • grande cuisine
  • haute cuisine
  • haute gastronomie
  • joseph
  • joseph hadad
  • joseph hadad restaurant
  • joseph restaurant
  • lista restaurante bucuresti
  • localuri nunti
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • restaurant hadad
  • restaurant joseph
  • restaurant joseph hadad
  • restaurante aviatorilor
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante evenimente
  • restaurante kiselef
  • restaurante nord
  • restaurante nunti
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.