Insider
Articole recente
Speedcast Restograf #5, cu Costin Gache
Care o fi secretul unui local de succes? Stăm de vorbă cu Costin Gache, owner al unora…
Share
Speedcast Restograf #4, cu chef Radu Ionescu (Kaiamo)
În seria de experiențe care trebuie încercate măcar o dată în viață, ar fi de trecut și o…
Share
Speedcast Restograf #3 cu Bogdan Alexandrescu (aka Dexter Chef)
Bogdan Alexandrescu aparține noului val de bucătari români, care duc gastronomia locală…
Share
Din aceeași secțiune
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Ești fan Chef la Cuțite? Hai să îl cunoști mai bine pe Chef Florin Dumitrescu, dar și câte…
Share
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Descoperă povestea a patru deserturi românești interbelice, revizitate de Ana Consulea. Vrei…
Share
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Una dintre cele mai frumoase capodopere ale arhitectului Ion Mincu, găzduiește astăzi…
Share
Top 10 cei mai buni bucătari din lume
În universul gastronomiei sunt mulți Chefi extraordinari! Însă cine sunt cei considerați a…
Share
#MeetTheChef: Bogdan Dănilă, primul Chef român care a primit o stea Michelin
Chiar dacă, probabil, mai avem de așteptat o vreme până când restaurantele din România vor…
Share
Romania’s Greatest Chefs – descarcă gratuit colecția de rețete de la cei mai mari bucătari ai României
Ne-am unit forțele cu cei mai mari bucătari ai României pentru a-ți oferi în dar o carte de…
Share
Avem o șansă, ce facem cu ea? Despre redefinirea tiparelor comportamentale
Deseori preferăm să acționăm în baza tiparelor comportamentale pe care ni le-am însușit și…
Share
Cât de mult ne pasă, de fapt, de clienți?
Probabil că tuturor vă este familiară expresia „Clientul nostru, stăpânul nostru”. Sau…
Share
Despre lideri și leadership: o întâmplare și mai multe perspective
Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, pornește de la o întâmplare recentă din…
Share
#MeetTheChef. Patrizia Paglieri: „Niciun italian nu gătește ceva cu mai multă plăcere decât o pasta bună!”
S-a născut în Bahamas, a crescut în Italia, iar de 27 de ani trăiește în România. Cu o…
Share
Studiu Restograf: Situația restaurantelor în contextul pandemiei COVID-19
Peste 97,3% dintre restaurante se vor redeschide de îndată ce legea o va permite, sau la…
Share
Asia văzută prin ochii Chef-ului Sorin Bontea: „Într-una din piețe era o gheretă cu stele Michelin”
Suntem obișnuiți să-l vedem pe chef Sorin Bontea în postura de jurat. Așa că atunci când am…
Share
Fața nevăzută a livrărilor. Restaurantele se plâng de comisioanele exagerate
Imaginează-ți cum ar fi ca dintr-o porție de mâncare pe care o comanzi la restaurant,…
Share
Urmărește-ne pe Instagram!