Insider
Articole recente
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Descoperă povestea a patru deserturi românești interbelice, revizitate de Ana Consulea. Vrei…
Share
Casa Doina, peste un secol de tradiție
Una dintre cele mai frumoase capodopere ale arhitectului Ion Mincu, găzduiește astăzi…
Share
Cosmin Dragomir, despre cultura noastră culinară. De la zacuște cu midii, la sosuri fistichii și zame de găină grasă
Cosmin Dragomir este jurnalist specializat în gastronomie, autor al sute de articole.…
Share
Rezervă online o masă la restaurant!
Din aceeași secțiune
Cât de mult ne pasă, de fapt, de clienți?
Probabil că tuturor vă este familiară expresia „Clientul nostru, stăpânul nostru”. Sau…
Share
Despre lideri și leadership: o întâmplare și mai multe perspective
Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, pornește de la o întâmplare recentă din…
Share
#MeetTheChef. Patrizia Paglieri: „Niciun italian nu gătește ceva cu mai multă plăcere decât o pasta bună!”
S-a născut în Bahamas, a crescut în Italia, iar de 27 de ani trăiește în România. Cu o…
Share
Perfecțiunea stă în detalii! Cum să devii un profesionist mai bun, pornind de la lucrurile mărunte
Probabil ai observat că toți cei care se bucură de succes în carieră sunt oameni care acordă…
Share
#MeetTheChef. Foa: Dacă alergi după succes, s-ar putea să nu-l prinzi niciodată
Chef Foa, adică Florin Scripcă, a știut de mic exact ce-și dorește să facă: să gătească.…
Share
Regândirea spațiilor publice: cum se vor adapta restaurantele după ridicarea stării de urgență
Pe măsură ce ne apropiem de ridicarea stării de urgență și de reluarea treptată a…
Share
De vorbă cu Mircea Dinescu într-un interviu despre gastronomie și… delicatețuri
Cu un stil inconfundabil, o inteligență și un umor aparte, Mircea Dinescu este un personaj…
Share
#MeetTheChef. Joseph Hadad: Nu aș rezista fără să gătesc mereu!
Joseph Hadad este un artist absolut în pregătirea unor preparate senzaționale! Cu o poveste…
Share
#MeetTheChef. Alexandru Iacob: La restaurantul MAT va fi o bucătărie creativă, cu elemente avangardiste
Alexandru Iacob face parte din noua generație de Chefi ai României care uimesc prin talentul…
Share
Dani Caramihai, CEO Fratelli Grup, despre restaurante și criza COVID-19: Vom fi afectați pe termen lung și vom avea de luptat pentru a ne „vindeca”
Fratelli Grup este una dintre cele mai mari și cunoscute businessuri din HoReCa, cu o cifră…
Share
Interviu Fabuloasa și Otravă. Cum arată izolarea pentru doi dintre cei mai activi bloggeri
Diana Enciu și Cristian Șimonca (aka Fabuloasa și Otravă) sunt vedete în blogosfera de pe la…
Share
#MeetTheChef. Radu Ionescu: Noi încercăm să schimbăm mentalități, perspective… încercăm să schimbăm gastronomia!
După 7 ani petrecuți la Londra și după ce a terminat o școală de business acolo, chef Radu…
Share
Interviu Andreea Raicu: Cum ne regăsim starea de bine și cum depășim anxietatea în perioada de izolare impusă de coronavirus
Nu este ușor să ne păstrăm optimismul atunci când, vrând-nevrând, trebuie să #stămacasă. Iar…
Share
Urmărește-ne pe Instagram!