@Acasă
Articole recente
Mai și citim? Cele mai interesante cărți românești de bucate și gastronomie, apărute recent în librării
Gătim, gătim, mâncăm, mâncăm, dar mai și citim. Iată cele mai interesante cărți despre…
Share
5 restaurante de la care poți comanda masa de Crăciun
De Sărbători cu toții ne dorim să avem masa plină de bunătăți! Dar uneori nu ne permite…
Share
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Patiseriile fac deja liste de comenzi pentru sărbători. Dacă nu faci acasă (din lipsă de…
Share
Din aceeași secțiune
Variante de sandvișuri: 43 idei de topping-uri pentru banala pâine prăjită de la micul dejun
Te-ai săturat de același sandviș banal, de zi cu zi? E timpul să îți pui imaginația la…
Share
7 metode de conservare a roșiilor
Dacă vrei să știi mai multe feluri de conservare a roșiilor pentru a te bucura de gustul lor…
Share
Cum să depozitezi mâncarea corect? Trucuri super utile pentru organizarea frigiderului
Dacă vrei să nu mai arunci aiurea mâncarea și alimentele, atunci e important să știi cum să…
Share
Rețetă de maia: cum să o „crești” acasă
Gustul pâinii făcute-n casă nu se compară cu nimic! Și în special al celei cu maia. După mai…
Share
Ce este sosul Habanero și cum se face
Pe cât e de picant, pe atât e de bun, mai ales dacă îți place mâncarea… iute. Iar vestea…
Share
Cum se gătește somonul așa încât să iasă perfect de fiecare dată
Poșat, prăjit, călit, la grătar sau la cuptor ori afumat… hai să vezi cum se gătește…
Share
Care e diferența între anșoa și sardine?
Acești doi peștișori micuți – sardinele și anșoa – fac parte din categoria peștilor grași…
Share
100 de rețete, de la 100 de restaurante
Restograf începe căutarea celor mai bune 100 de reţete din România, în ceea ce urmează să…
Share
14 reguli de bază la gătit, de care să ții cont când faci mâncare
Gătitul este o formă de artă. Este o modalitate de a-ți prezenta abilitățile culinare și de…
Share
13 fructe exotice super interesante!
Ai auzit, probabil, de papaya, lychee sau kaki. Dar știi ce este acerola, sau mangustan?…
Share
Wagyu A5: cea mai bună carne de vită din lume
Azi tranșăm, la figurat, cea mai cunoscută și apreciată carne de vită din lume – faimoasa…
Share
E ok sau nu popcornul la microunde? (+ 15 lucruri haioase pe care nu le știai despre popcorn și 3 rețete)
Ce-ar fi un film fără popcorn? Ce farmec ar mai avea?! Ar fi ca mâncarea fără sare, ce să…
Share
Ce este sosul aioli și cum se prepară
Revendicat atât de bucătăria franceză cât și de cea spaniolă, sosul aioli este ușor,…
Share
Urmărește-ne pe Instagram!