Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Restograf Business Blog
7 sfaturi utile dacă te gândești să îți deschizi un fast-food
Citește articolul

7 sfaturi utile dacă te gândești să îți deschizi un fast-food

Deschiderea unui fast-food poate fi o experiență plină de provocări și satisfacții. Ca să-ți crești șansele de reușită, trebuie să planifici…
Citește articolul
Share
Cum îți planifici strategia de creștere pe platformele de livrare când ești la început? 
Citește articolul

Cum îți planifici strategia de creștere pe platformele de livrare când ești la început? 

Testează, optimizează și crește vânzările pe platformele de livrare cu strategii creative și date solide.
Citește articolul
Share
Cum să îți optimizezi meniul pentru delivery și să crești vânzările
Citește articolul

Cum să îți optimizezi meniul pentru delivery și să crești vânzările

Optimizarea meniului este esențială pentru a atrage clienții, a crește vânzările și a maximiza profitabilitatea. 
Citește articolul
Share
Cele mai frecvente greșeli pe care le fac antreprenorii din HoReCa pe platformele de livrare și cum să le eviți
Citește articolul

Cele mai frecvente greșeli pe care le fac antreprenorii din HoReCa pe platformele de livrare și cum să le eviți

Optimizează-ți strategia de vânzare din platformele de livrare evitând greșelile comune. Descoperă soluțiile Qurater.
Citește articolul
Share
(P) Asigurări și beneficii pentru angajați: ingrediente cheie pentru fidelizarea echipei tale
Citește articolul

(P) Asigurări și beneficii pentru angajați: ingrediente cheie pentru fidelizarea echipei tale

Un aspect esențial în protejarea pensiunii tale este implementarea unui pachet de asigurări adecvat. În acest context, asigurările destinate…
Citește articolul
Share
DAAS Epta România, soluții complete pentru industria HoReCa
Citește articolul

DAAS Epta România, soluții complete pentru industria HoReCa

DAAS este un jucător de top în industrie, unul dintre principalii furnizori de servicii și echipamente profesionale pentru hoteluri și…
Citește articolul
Share
(P) Rețeta perfectă pentru asigurarea clădirilor și bunurilor pensiunii tale!
Citește articolul

(P) Rețeta perfectă pentru asigurarea clădirilor și bunurilor pensiunii tale!

Un aspect esențial în protejarea pensiunii tale este implementarea unui pachet de asigurări adecvat. În acest context, asigurările destinate…
Citește articolul
Share
(P) Rețeta perfectă pentru asigurarea pensiunii tale!
Citește articolul

(P) Rețeta perfectă pentru asigurarea pensiunii tale!

Gestionarea unei afaceri în domeniul ospitalității implică o serie de riscuri. Dacă vrei să-ți știi afacerea pusă la „adăpost”, aplică rețeta…
Citește articolul
Share
Treevi Pizza Al Taglio – o felie de succes
Citește articolul

Treevi Pizza Al Taglio – o felie de succes

Treevi Pizza Al Taglio e una dintre cele mai populare pizzerii din oraș. Noi am stat de vorbă cu proprietarul brandului să aflăm cum de le…
Citește articolul
Share
FoodHub Consulting – prima agenție locală de food delivery marketing
Citește articolul

FoodHub Consulting – prima agenție locală de food delivery marketing

Ai un restaurant. Cum faci să crești vânzările pe zona de livrări? Apelezi la specialiști care te pot ajuta să vii cu oferte speciale,…
Citește articolul
Share
Provocările economice ale redeschiderii restaurantelor – mic ghid de (re)negociere
Citește articolul

Provocările economice ale redeschiderii restaurantelor – mic ghid de (re)negociere

Dacă înainte de pandemie costurile de chirie și mentenanță reprezentau 8-12% din totalul cifrei de afaceri a restaurantelor, probabil că acum,…
Citește articolul
Share
Coronavirus │ Noi restricții: terasele se închid la ora 23:00
Citește articolul

Coronavirus │ Noi restricții: terasele se închid la ora 23:00

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat noi restricții și măsuri pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Masca…
Citește articolul
Share
Cum strângi fani pe pagina de Instagram a restaurantului tău. 6 strategii care chiar funcționează
Citește articolul

Cum strângi fani pe pagina de Instagram a restaurantului tău. 6 strategii care chiar funcționează

Pentru oricine încearcă să-și susțină afacerea, Instagramul este o unealtă de social media extrem de puternică. În special pentru restaurante,…
Citește articolul
Share
Strategii de marketing pentru restaurante, în era post-COVID19
Citește articolul

Strategii de marketing pentru restaurante, în era post-COVID19

În condițiile în care trebuie să ne adaptăm la o nouă realitate, iar așteptările oaspeților se schimbă, ceea ce înainte funcționa bine în…
Citește articolul
Share
Cum să-ți faci un plan pentru redeschiderea restaurantului
Citește articolul

Cum să-ți faci un plan pentru redeschiderea restaurantului

După luni de zile în care au fost închise și nevoite să se bazeze doar pe takeout, delivery și diverse alte modele de business ca sursă de…
Citește articolul
Share
Restograf este GRATUIT pentru toate restaurantele!
Citește articolul

Restograf este GRATUIT pentru toate restaurantele!

Acum beneficiezi GRATUIT de Restograf, cel mai simplu și eficient sistem de rezervări on-line din România. Cu toții am trecut prin multe…
Citește articolul
Share
Restograf Reopening Guide: ghidul tău pentru reluarea activității în restaurant
Citește articolul

Restograf Reopening Guide: ghidul tău pentru reluarea activității în restaurant

DESCARCĂ GRATUIT Restograf Reopening Guide și află tot ce trebuie să știi așa încât restaurantul tău să fie pregătit pentru redeschidere – de…
Citește articolul
Share
De ce nu particip la webinarii
Citește articolul

De ce nu particip la webinarii

Într-un articol recent, Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, ne vorbea despre logica câștigătoare în adoptarea unei atitudini de…
Citește articolul
Share
Redeschiderea restaurantelor: 10 puncte cheie pentru reluarea activității
Citește articolul

Redeschiderea restaurantelor: 10 puncte cheie pentru reluarea activității

Pe măsură ce ne pregătim pentru redeschiderea restaurantelor, proprietarii se confruntă cu sarcina dificilă de a găsi cea mai bună metodă…
Citește articolul
Share
Regândirea spațiilor publice: cum se vor adapta restaurantele după ridicarea stării de urgență
Citește articolul

Regândirea spațiilor publice: cum se vor adapta restaurantele după ridicarea stării de urgență

Pe măsură ce ne apropiem de ridicarea stării de urgență și de reluarea treptată a activității, există tot mai multe discuții referitoarea la…
Citește articolul
Share
Dani Caramihai, CEO Fratelli Grup, despre restaurante și criza COVID-19: Vom fi afectați pe termen lung și vom avea de luptat pentru a ne „vindeca”
Citește articolul

Dani Caramihai, CEO Fratelli Grup, despre restaurante și criza COVID-19: Vom fi afectați pe termen lung și vom avea de luptat pentru a ne „vindeca”

Fratelli Grup este una dintre cele mai mari și cunoscute businessuri din HoReCa, cu o cifră de afaceri de aproape 10 milioane de euro. Însă…
Citește articolul
Share
Daniel Mischie, CEO CityGrill, despre impactul coronavirus asupra HoReCa: Guvernul va trebui să sprijine industria ospitalității!
Citește articolul

Daniel Mischie, CEO CityGrill, despre impactul coronavirus asupra HoReCa: Guvernul va trebui să sprijine industria ospitalității!

„Industria de restaurante este cea mai impactată de această criză. Se află în situația turistului de pe plaja din Phuket, la tsunamiul din…
Citește articolul
Share
Coronavirus │ Măsuri de siguranță pentru livrări și take-out
Citește articolul

Coronavirus │ Măsuri de siguranță pentru livrări și take-out

Tot mai multe restaurante oferă acum servicii de delivery sau opțiunea de take-out pentru clienți. Pentru a minimiza riscul de îmbolnăvire,…
Citește articolul
Share
Coronavirus│Cum se acorda șomajul tehnic suportat de stat
Citește articolul

Coronavirus│Cum se acorda șomajul tehnic suportat de stat

Ministerul Economiei a anunțat că certificatele de urgență nu mai sunt necesare pentru acordarea șomajului tehnic. Noua procedură a fost…
Citește articolul
Share
Coronavirus │ Cum poți obține Certificatul de Situație de Urgență
Citește articolul

Coronavirus │ Cum poți obține Certificatul de Situație de Urgență

A fost publicată în Monitorul Oficial procedura prin care se poate solicita și obține Certificatul de Situație de Urgență de către firmele…
Citește articolul
Share
Coronavirus │ Glovo și UberEats iau măsuri pentru a sprijini restaurantele
Citește articolul

Coronavirus │ Glovo și UberEats iau măsuri pentru a sprijini restaurantele

Două dintre cele mai mari companii de livrări din România, Glovo și UberEats, vin cu măsuri de sprijin pentru restaurante și implementează o…
Citește articolul
Share
Strategii în vreme de criză: cum comunici cu oaspeții
Citește articolul

Strategii în vreme de criză: cum comunici cu oaspeții

În lumea de PR și marketing există anumite strategii de comunicare în perioade de criză. Însă ele se referă mai mult la imaginea unui brand și…
Citește articolul
Share
Coronavirus │Statul ia măsuri în sprijinul HORECA
Citește articolul

Coronavirus │Statul ia măsuri în sprijinul HORECA

Statul va suporta șomajul tehnic pentru angajații din companiile afectate în mod direct de măsurile restrictive adoptate de autorități. În…
Citește articolul
Share
Coronavirus │ Se închid restaurantele și barurile
Citește articolul

Coronavirus │ Se închid restaurantele și barurile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seară că se închid restaurantele și barurile. Autoritățile au luat decizia de a…
Citește articolul
Share
Coronavirus │ Informații și resurse pentru restaurante
Citește articolul

Coronavirus │ Informații și resurse pentru restaurante

Restaurantele se află într-un moment de impas, care afectează întreagă industrie. Situația este instabilă și lucrurile se schimbă de la o zi…
Citește articolul
Share
Coronavirus│Ce poți face pentru a gestiona situația în restaurant
Citește articolul

Coronavirus│Ce poți face pentru a gestiona situația în restaurant

Într-o situație de criză, cum este cea pe care o trăim zilele acestea în contextul coronavirusului, te vezi confruntat cu o mulțime de decizii…
Citește articolul
Share

Posts navigation

1 2 3 Next
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.