Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Locuri Cool > Hot Plates > Unde mănânci cel mai bun kebab din București
  • Hot Plates

Unde mănânci cel mai bun kebab din București

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 9 martie, 2020
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Vrei să iei masa într-un local cu bucătărie orientală autentică sau ești pur și simplu în căutare de ceva rapid care să-ți domolească foamea? Ghidul nostru te va purta către cel mai bun kebab din București!

trei lipii de kebab, pe care sunt asezate amestecuri din carne si legume, kebab de la Le Bab
Foto: Le Bab

Bucătăria orientală, fie ea libaneză sau turcească, este plină de savoare! Iar în materie de carne tocată, trebuie să recunoaștem că nu-i întrece nimeni! Kebabul este un preparat foarte popular și pe la noi (alături de șaorma). Fie că te oprești la o gustare rapidă după o seară petrecută în oraș, sau că ieși la cină într-un restaurant cu gastronomie de mare clasă, kebabul este una din bucuriile simple și gustoase ale vieții. Noi am testat câteva astfel de localuri și îți spunem și ție la care dintre ele găsești cel mai bun kebab, în opinia noastră.

Dacă te atrage ceva, fă o rezervare online prin Restograf și primești confirmare pe loc. Sau alege chiar tu restaurantul la care vrei să mergi din lista noastră de localuri cu specific arăbesc, oriental, turcesc, sau libanez.

Localuri cu cel mai bun kebab din București

Kebabul înseamnă, de fapt, un preparat dintr-un amestec de carne tocată, având la bază (de cele mai multe ori) carnea de miel sau de oaie. În restaurantele de la noi însă, vei regăsi și rețete de kebab din vită și pui sau porc. Turcii au adăugat și cuvântul döner, caz în care carnea este preparată pe frigăruie, la rotisor.

Revenind însă, hai să vedem unde mergem să mâncăm.

Le Bab

close up din restaurant Le Bab, cu o tavă metalica asezata pe o masa din marmura, pe care este servita o lipie cu carne, verdeata si sos, unul din cel mai bun kebab din București
La Le Bab, fiecare kebab este servit cu lipie făcută în casă și poți cere extra toum sau sos chilli, dacă dorești.

Le Bab este unul dintre cele mai în vogă restaurante din București. Și, ce să vezi… toată povestea lor pornește de la kebab! Nu de orice fel însă, pentru că ei vin cu un concept care are la bază ideea de „kebab renaissance project”.

Deși nu se definește ca un restaurant de fine dining, totul la ei este fine. Deschis la Londra în 2016, restaurantul s-a extins și la București. Și a făcut-o cu mare stil! Le Bab arată foarte bine – un mix de minimalism urban, cu detalii elegante și un aer foarte cool.

Restaurantul este unul gourmet, în care gastronomia de înaltă clasă se îmbină cu cea orientală. Rețetele sunt preparate cu ingrediente locale, multe făcute de la zero în bucătăria proprie (de exemplu lipiile, sau chiar murăturile). Legumele sunt de sezon, iar carnea provine de la animale crescute în aer liber. Ba chiar au și opțiuni halal!

Revenind la kebab, toate rețetele au ceva special – chiar și clasicul Adana, din carne de miel, este glazurat cu reducție de prune și curmale. Noi îți recomandăm să încerci și Le Bab Fried Chicken Kebab, cu pulpă de pui, glazură din soya și curmale, salată de varză roșie, coriandru și ceapă. Foarte bune!

Le Bab este pe Calea Victoriei nr. 12A, vizavi de Palatul CEC.

 Rezervă o masă la Le Bab 

Divan

close up din restaurant Divan, cu o farfurie din ceramica albastra pe care sunt asezate felii de Sarma Beyti, cu o cescuta de sos rosu si orez in mijloc, unul din cel mai bun kebab din București
Sarma Beyti este un kebab din carne de vită și oaie, cu usturoi și cașcaval, înfășurat în lipie, servit cu sos de roșii și sos de iaurt.

Divan este unul dintre cele mai frumoase restaurante turcești din Capitală! Designul desprins parcă din poveștile cu palate turcești se potrivește de minune cu aromele mirodeniilor și ale delicioaselor bucate de aici, exact ca într-un „bazar al simțurilor”! Bucătarul Salih Kilic, venit din Sanliurfa, este cel care a creat meniul restaurantelor. Preparatele lui, create după rețete originale, păstrează aroma autentică a mâncării tradiționale, greu de găsit chiar și în Turcia. 

Au tot felul de meze (aperitive) delicioase, burgeri, dar și preparate gătite în cuptor pe vatră (Lahmacun sau Pide), salate aromate, dar și deserturi tradiționale. Cât despre kebabul turcesc, la Divan găsești o mulțime de preparate care mai de care mai gustoase și mai interesante! Încearcă Ezmeli (kebab picant special, din carne de vită și oaie, pe pat de roșii picante, cu garnitură de bulgur sau orez alb, ardei iute și roșie coaptă) sau Testi Kebap (kebab din carne de miel cu legume, servit într-un vas special din lut specific Anatoliei Centrale, orez alb și bulgur).

Divan este în zona Floreasca, pe str. Barbu Văcărescu nr. 241A.

 Rezervă o masă la Divan 

Saray Restaurant

close up din Saray Restaurant, cu doua bucati de kebab facut pe gratar, asezate pe farfurie alba cu frunze de patrunjel si o bucata de rosie in fundal, unul din cel mai bun kebab din bucurești
Dacă vrei ceva diferit decât „clasica” cină, nu poţi da greş cu o combinaţie uimitoare de preparate şi condimente exotice preparate în stil turcesc!

Saray Restaurant este unul dintre cele mai cunoscute restaurante turcești din București. Deschis în 2011, și-a câștigat renumele de local în care se mănâncă bine. Bine de tot!

Situat în Centrul Vechi, pe str. Lipscani nr. 21, în acest local te vei simți ca într-un adevărat palat (saray) turcesc. Și nu ne referim aici neapărat la decor – pentru că localul nu este amenajat în stil oriental, ci cât se poate de european. În schimb mâncarea te poartă cu adevărat pe tărâmurile Turciei! Aici te poți delecta cu cele mai fine plăceri orientale, de la pâine turcească, la sosuri și baclava făcută de casă și până la supe delicioase și kebab.

Noi îți recomandăm să încerci Saray Kebap (specialitatea casei, din carne de vițel, cu legume, servită în folie de aluminiu) și Ezmeli Kebap (din carne de vită, servit pe piure de roșii picante).

 Rezervă o masă la Saray Restaurant 

Restaurant Turquoise

fotografie din restaurant turqoise, cu o tava metalica asezata pe fundal albastru, pe care sunt servite trei frigarui cu kebab, asezonat cu verdeata si doi ardei iuti, iar langa tava se afla o felie de rodie, sochina, lipii si o farfurie cu sos rosu
Restaurant Turqoise oferă mai multe preparate din bucătăria din Sud-Est și preparate din carne (în special kebab). În orele târzii te poți bucura de unicele arome Sisha (narghilea), însoțite de o mare varietate de băuturi, într-o atmosferă de lounge.

În apropiere de centrul Bucureștiului, în zona Bd. Decebal (pe str. Theodor D. Speranția nr. 96), Restaurant Turquoise este o fuziune între gastronomia turcească autentică și arome mediteraneene. Deschis în 2017, localul și-a propus să ofere bucureștenilor o experiență autentică legată de bucătăria orientală. Și au reușit, zicem noi.

Spațiul este foarte generos, cu o atmosferă relaxată, un loc în care să te simți în largul tău și să mănânci un kebab ca la Istanbul! Au și o terasă mare, care poate fi și închiriată pentru evenimente private (același rol îl au și saloanele de la etajele superiorare).

Meniul este foarte ofertant, preparatele sunt proaspete, iar multe din ingrediente provin din surse locale. Și da, se cunoaște că gătesc pe bază de rețete originare turcești, autentice! Supă de linte, Babaganuj (vinete coapte cu ardei capia, ceapă, roșii, pătrunjel și sos de rodie), lipii foarte gustoase, tabouleh și tot felul de salate… Tot ce vrei!

Ce ne-a plăcut în mod special este carnea care se topește în gură, gustoasă, suculentă, cu mirodenii exact cât trebuie! Am încercat Haș Haș Kebap, specialitatea bucătarului, și Iskender Kebap, din carne de vită și berbecuț, cu sos de roșii.

 Rezervă o masă la Restaurant Turquoise 

By Sultan Restaurant

preparat din restaurant by sultan, doua bucati de kebab servite pe un platou de lemn, impreuna cu bulger si rosie pe gratar, unul din cel mai bun kebab din bucurești
Bucătăria turcească se schimbă în funcție de regiune, astfel încât regiunea Mării Negre, sud-estul sau centrul Anatoliei au toate propriile varietăți bogate. Restaurantul By Sultan oferă mai multe preparate din bucătăria din sud-est.

Pe Șos Mihai Bravu nr 247, chiar în dreptul Pasajului Muncii, By Sultan este un alt restaurant cu specific turcesc în care se mănâncă bine. Localul este aerisit și amenajat cu bun gust – are două saloane spațioase și o terasă pe care poți servi masa când afară este frumos.

Ambianţa e confortabilă şi primitoare și mereu sunt oameni la mese! Ce-i drept, servesc preparate turcești gustoase, mâncarea e proaspătă, iar prețurile convenabile.

Poți lua masa la By Sultan la orice oră, pentru că au în meniu și preparate pentru mic dejun, dar e perfect și pentru masa de prânz într-o zi de lucru, sau o ieșire seara, cu prietenii. Noi am încercat la ei o porție de Iҁli Köfte (chifteluțe crude turcești cu carne de vită și grâu măcinat), care ne-a plăcut, și, bineînțeles, kebab. Îți recomandăm să încerci Adana Kebab, care e foarte bun (carne tocată de berbecuț cu vită, bulgur, ardei și roșii coapte, ceapă, boia iute și condimente) și Yogurtulu Kebab (din berbecuț și vită, cu bulion, roșii, ardei copți, unt și iaurt).

 Rezervă o masă la By Sultan Restaurant 

Efes Turkish Cuisine Concept

close uo din restaurant efes turkish cuisine concept, cu un platou de paltican kebab, cu vinete umplute cu carne tocate, servite cu salata si ardei iute, platou fotografiat pe fundal albastru
Patlican kebap este un kebab turcesc din vinete umplute cu carne tocată fin (de obicei din carne de vită și miel).

Când spui bucătărie turcească, gândul îți fuge la Anatolia. Un loc în care viața curge lin, cu plantații de măslini, oameni relaxați, culoare și arome fermecătoare! Ei bine, la Efes Turkish Cuisine Concept regăsești ceva din farmecul anatolian. Este cel mai mare restaurant turcesc din zona Nerva Traian (nr.17-19), la doar 5 minute de stația de metrou Timpuri Noi. La ei găsești zilnic preparate tradiționale proaspete, gătite de bucătarii iscusiți (au un meniu zilnic și un meniu săptămânal din care poți alege ce-ți place ție mai mult), dar și un meniu à la carte plin de preparate tradiționale, specialități la cuptor, pe tavă, specialități la grătar, salate, pește etc. Nouă ne-a plăcut Beyti Kebap (gustos, suculent și arătos, alături de legume la grătar și completat cu Pilav turcesc) și Patlican Kebap (cu vinete).

 Rezervă o masă la Efes Turkish Cuisine Concept 

Damascus Palace Restaurant

close up cu o farfurie din damascus palace restaurant, cu trei bucati de kebab servite pe farfurie alba, cu verdeata, lipie, bulguri si ceapa pe gratar
Fie că vei comanda o supă de linte, vită ras asfour sau kebab, gustul și aroma uimitoare a Damascului te vor surprinde plăcut!

Ieșim din zona bucătăriei turcești pentru a ne îndrepta atenția către gastronomia libaneză. În zona Muncii, pe Bd. Basarabia nr. 98 (vizavi de Stadionul Național), Damascus Palace este un restaurant oriental, cu un simț al gustului arăbesc foarte bine dezvoltat. Specificul restaurantului se regăsește în cele mai mici detalii – pornind de la stilul de amenajare, până la rețetele simple și clasice. Nu este un local „de fițe”, ci mai degrabă unul din acele restaurante fără pretenții exagerate, în care te duci pentru mâncarea excelentă pe care o gătesc!

Folosind ingrediente și condimente specifice, preparatele sunt gustoase, porțiile sunt mari, iar servirea atentă. Noi ne-am luat câte ceva din toate – humus, Moutabal, Baba Gannouj, Muhamara (pastă de ardei cu pesmet, nucă, sos de rodii), o salată Fatoush (cu roșii, castraveți, salată verde, mentă, sumac și crutoane). Ne-a plăcut Kebab Azmarli (din carne de vită, brânză de vaci, vinete și ardei gras) și Kebab Alsikh (cu carne de vită, grâu, muguri de pin, ardei gras și ceapă).

 Rezervă o masă la Damascus Palace Restaurant 

Cum se pregătește carnea pentru kebab

Așa cum îți spuneam, rețeta originală de kebab este pe bază de miel și vită, însă se pot folosi diverse alte combinații de carne – pui, porc, chiar și pește. Carnea este tocată, apoi se adaugă condimente și se amestecă până se obține o pastă. În funcție de rețetă, acestea pot fi: piper, boia, chimen, enibahar, coriandru, usturoi. Se poate adăuga chiar și lămâie, pătrunjel sau ceapă. Carnea poate fi lăsată la marinat (sau nu), apoi preparată la grătar. Dacă se folosesc frigărui (caz în care vorbim de Shish kebab), întâi se pune carnea pe țepusă și apoi se frige la grătar. Doner kebab este carne preparată pe o spirală rotativă, prăjită la flacară și servită în general la lipie.

Ce nu ar trebui să lipsească dintr-o reteță de kebab pentru un gust deosebit

Pentru că vorbim de un preparat din sfera bucătăriei orientale, este clar că mirodeniile și condimentele specifice nu ar trebui să lipsească din rețetă! Tocmai de aceea, de obicei se folosește mai ales coriandru, chimion și boia. Alte mirodenii care aduc un iz oriental sunt și nucșoara, ghimbirul, enibaharul, schinduf sau cuișoare.

Diferența dintre kebab, shaorma și gyros

În esență, kebab înseamnă bucată de carne prăjită, sau friptă pe grătar. De cele mai multe ori, kebabul este preparat pe bețe de frigărui – carnea este înfiptă pe țepușe. În Orientul Mijlociu i se spune Shish kebab, iar turcii i-au dat denumirea de döner kebab (deseori, în acest caz, carnea este preparată la rotisorul vertical). Kebabul se poate servi apoi ca atare, sau la lipie, împreună cu iaurt, roșii, ceapă, ardei iute sau alte legume. Rulate în lipie, poartă numele de dürüm. Principala caracteristică a kebabului – și ceea ce-l diferențiază de celelate preparate – este carnea, căci se prepara din carne de oaie.

Șaorma este foarte asemănătoare kebabului, în varianta arabă. Însă în acest caz carnea folosită cu precădere este cea de vită. În mod normal, carnea este lăsată la marinat, folosindu-se pentru asta oțetul (nu lămâia). Și se servește, la final, cu humus sau tahina.

Gyrosul este varianta grecească, și se prepară din carne de porc, iar la final se adaugă ceapă, roșii, cartofi și tzatziki.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • adana
  • arăbesc
  • babaganuj
  • beyti kebab
  • By Sultan
  • cel mai bun kebab
  • damascus palace
  • divan
  • efes turkish
  • ezmeli
  • iskender kebab
  • kebab
  • lahmacun
  • le bab
  • libanez
  • oriental
  • patlican kebab
  • pide
  • restograf
  • rezervă o masă online
  • saray
  • testi kebab
  • turcesc
  • turqoise
Citește și
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Citește articolul
  • Hot Plates
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Ce sunt tapas? Totul despre gustările spaniolilor și unde le găsești
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Pe la ei
Ce sunt tapas? Totul despre gustările spaniolilor și unde le găsești
Încearcă ceva nou! 9 locuri unde mănânci o pizza mai deosebită
Citește articolul
  • Hot Plates
Încearcă ceva nou! 9 locuri unde mănânci o pizza mai deosebită
Unde mâncăm o ciorbă bună, ca la mama acasă?
Citește articolul
  • Hot Plates
Unde mâncăm o ciorbă bună, ca la mama acasă?
15 ponturi ca să faci cele mai bune sarmale
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Tips & Tricks
15 ponturi ca să faci cele mai bune sarmale
Poate n-ai porc de tăiat, dar sigur ai de mâncat! Hai la restaurant, la pomana porcului
Citește articolul
  • Hot Plates
Poate n-ai porc de tăiat, dar sigur ai de mâncat! Hai la restaurant, la pomana porcului
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Shopping
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud
Citește articolul
  • Hot Plates
Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud
Cele mai bune opțiuni de mic-dejun: alimente pentru un boost de energie & locuri din București deschise de la 08:00
Citește articolul
  • Food Smart
  • Hot Plates
Cele mai bune opțiuni de mic-dejun: alimente pentru un boost de energie & locuri din București deschise de la 08:00
Caută
Postări recente
  • România experiențelor <em>fain</em> dining. 5 restaurante destinație care ating toate cele 5 simțuri
    România experiențelor fain dining. 5 restaurante destinație care ating toate cele 5 simțuri
    • Data publicare : 31 martie, 2023
    • Data modificare : 31 martie, 2023
  • Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    • Data publicare : 29 martie, 2023
    • Data modificare : 29 martie, 2023
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
🆕Redeschis luna aceasta după ce a trecut printr-o serie de lucrări de reamenajare, noul @bistropolitanofbucharest a prins viață. Un concept modern, cu un decor foarte dichisit ✨, atmosferă fresh și preparate delicioase👌 (inclusiv opțiuni vegetariene și vegane). Plus super cocktailuri🍹!
Why settle for a boring lunch when you can have a vibrant and colorful salad like this? 🤩🌈
Gastronomie sustenabilă. Respect față de mediu și față de producători locali 👨‍🌾. Ingrediente naturale, sezoniere 🍃... Hai să descoperi câteva restaurante din țară care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon. ✨
Ce zici de un strop de culoare care să sperie norii ăștia gri? 🌬
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ