Sărbătoarea Paștelui este una dintre cele mai importante și așteptate sărbători religioase de la noi. În această perioadă, tradițiile și obiceiurile sunt păstrate și respectate cu strictețe, iar una dintre cele mai îndrăgite este de a avea pască și cozonac de Paște, pe masă. Dacă nu le prepari acasă, hai să vezi de unde le poți cumpăra.
Cum se apropie Paștele, „zidurile” rețelelor sociale s-au umplut deja cu fotografii arătoase cu pască și cozonac, cărora mai-mai că le simți mirosul. Și e de înțeles din moment ce sunt de nelipsit de la masa de sărbătoare – alături de ouăle roșii și miel.
Când vine vorba de prepararea lor… nu toți suntem maeștrii, să recunoaștem. Plus că e mai simplu să dai comandă, pentru a dedica mai mult timp altor activităţi mai presante sau pentru a te asigura că momentul degustării va fi aşa cum ţi-ai imaginat. Nu judecăm… Prepararea fără experienţa necesară îţi poate sta în cale.
Pasca, desertul tradițional de Paște
Pasca este un desert tradițional foarte iubit în cultura românească, poate chiar o alternativă autohtonă a cheesecake-ului american, cu un gust delicios de brânză dulce, stafide și un strop de lămâie. Originea sa nu are vreo legătură cu desertul global, ci rețeta variază în funcție de regiunea românească din care provine. Are însă câteva elemente de bază comune: brânză dulce, ouă, făină și un strop de zahăr, care adesea rezultă într-un aluat de cozonac. Ingrediente care anunţă ieşirea din Postul Paștelui.
Pasca este pregătită în ajun de Înviere și este adusă la biserică de fiecare familie în coșuri sau în prosoape înflorate, ca ofrandă la Liturghia din noaptea sfântă. De multe ori, credincioșii împart pasca celor prezenți la slujba Învierii, aceasta fiind prima bucată gustată după anaforă, înainte de a se înfrupta din celelalte bunătăți pregătite.
Pentru creștini, mielul, pâinea și vinul sunt simboluri cu semnificații mântuitoare. Pâinea, ca prelungire a Trupului lui Iisus Hristos, a primit un chip sacru. În timp ce prescura respectă cu strictețe regulile liturgice, prăjitura de Paște a fost îmbunătățită de strămoșii noștri cu un alt element la îndemână – brânza oilor. Timp de peste 1.000 de ani, păstorii au migrat cu turmele lor din munții Tatra până în Pindul Greciei și apoi în stepele dintre Carpați și Caucaz. Din cașul oilor, românii au creat un alt element important al pascăi. Aşadar, reţeta aşa cum o ştim astăzi este rezultatul îmbinării elementelor religioase și culturale din spaţiul românesc.
Cozonacul, un desert cu o mie de fețe
Nici despre cozonac n-am putea spune că e invenție românească. Are, însă, o bogată istorie în spate. Pornind de la rețeta de bază, a unui desert din făină, zahăr, ouă, lapte și grăsimi, fiecare țară a venit cu propria adaptare și interpretare. Așa se face că bulgarii au și ei kozunak, italienii au panettone, grecii au tsoureki, germanii au stollen și tot așa.
Englezii au și ei un fel de cozonac mai uscat, cu fructe confiate, în timp ce francezii îl prepară cu multă ciocolată, în forme mai mici.
Dar al nostru e cel mai cel! Pufos, aromat, bine crescut, cu umplutură delicioasă… ar fi tare greu să-i reziști! Aproape în fiecare familie există acea rețetă de cozonac de Paște care se transmite din generație în generație. Umpluți cu nuci și cacao, cu stafie, cu rahat sau cu mac, împletiți sau simpli, cozonacii sunt acel desert care echivalează cu sărbătoarea. Și adevărul e că nimic nu se compară cu mirosul pe care îl răspândesc în toată casă, odată ajunși la cuptor. Este mirosul copilăriei, mirosul de acasă, de liniște și bucurie!
De unde poţi comanda pască și cozonac de Paşte
Numai cine nu a frământat măcar o dată un cozonac nu știe câtă muncă stă în spatele unui asemenea deliciu culinar… Cât trebui să-l „bați”, să-l crești și să-l bibilești! Și asta doar ca să ajungi, uneori, să constați că nu a crescut destul în cuptor, sau că e prea tare, sau crud, sau, sau, sau… La fel și Pasca – muncești la ea și la final, ori nu crește, ori e arsă, ori, ori…
Tocmai de aceea, de multe ori e mult mai simplu să comanzi pască și cozonac de Paște. Așa ai siguranța că sunt exact cum trebuie. Uite care sunt recomandările noastre.
Chez Marie Confiserie
Chez Marie a ieșit numărul unu în preferințele voastre și a câștigat finala Cozonac Battle 2025! Adevărul e că, dacă ești în căutarea unor delicii de Paște care să îmbine tradiția cu rafinamentul, este destinația ideală. Este un cake boutique pe bază de comenzi, care livrează oriunde în țară. Au un shop plin de tot felul de bunătăți – de la torturi și tarte, la mousse-uri, macarons, chiar și produse vegane și baby friendly. Iar pentru Paște au o întreagă colecție plină de fantezie și gust.
Pasca e preferata tuturor. Aluat frământat la mâna, lăsat domol să dospească, alintat numai cu bunătăți și apoi umplut cu brânză proaspătă din belșug. Cu o textură fină și un gust echilibrat, e disponibilă în vrianta de 300 g (60 lei) și aproximativ 1 kg 169,00 lei. Cozonacul e și el vedetă. Are textură aerată și pufoasă și folosesc numai ingrediente premium. Îl poți încerca pe cel cu ciocolată belgiană (de 2 tipuri) – în funcție de gramaj costă 43 lei (300g) și 149 lei (750g). Sau optează pentru „La Pistache Paste” cu fistic, kataifi, ciocolată albă veritabilă și alune caramelizate în unt (la fel, 49 lei sau 169 lei, în funcție de gramaj).
🛒 0723 400 016 / comenzi@chezmarieconfiserie.ro / Shop
BaKings
Bakings a ieșit pe locul doi în Cozonac Battle, într-o luptă foooarte strânsă. Este un atelier renumit, care oferă o gamă variată de produse de patiserie de înaltă calitate, preparate cu o atenție deosebită la detalii și cu ingrediente bune. Iar aromele Bakings s-au născut în bucătăria de acasă, cu miros de unt și degete murdare de bezea.
De curând au declarat deschis sezonul cozonacilor și al păscuțelor drăguțe, așa că poți da comandă deja. Cozonacii sunt delicioși, ușor însiropați și glazurați. O nebunie de neratat, cu multă umplutură cu cacao de specialitate, nucă românească și rahat de portocale, toate într-un aluat bine dospit și aromat cu stafide, coajă de portocale și portocală confiată. Costă 130 lei/buc. și cântăresc aprox. 1,2 kg (și nu se pot face fără stafide).
Apoi trebuie să descoperi cea mai aromată, pufoasă și savuroasă pască fără aluat! Făcută cu brânză proaspătă de vaci (dar și cu cremă fină de brânză), plină de stafide brune și aromată fix cât trebuie cu vanilie, coajă de lămâie și portocală. Un deliciu! Și ea costă tot 130 lei/buc. și are aprox. 1 kg.
Toate sunt disponibile doar la comandă și sunt la mare căutare, mai mereu sold out cu mult înaintea Paștelui. Așa că ar trebui să te miști repede dacă vrei să iei de la ei.
🛒 0772144660 / Online
Livrez Fericire
Locul 3 în Cozonac Battle a mers către Livrez Fericire.
Mulți dintre noi eram clienții fideli ai Andreei Moldovan încă dinainte de a „sparge gura târgului” cu choux-urile ei de la Love You Choux 😊. Asta pentru că mai întâi au fost… Grăsuții! Așa îi cheamă pe faimoșii cozonaci făcuți în atelierul ei, care sunt extrem de buni! Motiv pentru care e mare bătaie pe ei. Sunt preparați integral cu ingrediente naturale premium, plini cu nucă, stafide, cacao și ciocolată belgiană, aromați cu rom, vanilie și portocală confiată. Plus că sunt destul de barosani (1,4 kg). Costă 185 lei/buc. Și sunt disponibili în varianta cu stafide sau fără.
Pe lângă Grăsuți, face și Pască Grăsuță. Este doldora de brânză grasă de vaci de la un producător artizanal local, împreună cu smântână proaspătă, stafide și evident, aluatul acela minunat de cozonac, cu portocală confiată. Costă 265 lei și are 1,7 kg.
🛒 Online / 0733742473
Pain Plaisir
Styling: Alexandra Mihaiu
Styling: Alexandra Mihaiu
Un pionier al patiseriei moderne, Pain Plaisir excelează și la prepararea deserturilor clasice. Asta fără să se abată prea mult de la rețeta tradițională. În fiecare an prepară pască: cu mai puțin aluat și multă cremă de brânză, „plezirită” cu multe stafide și vanilie, rețeta lor e o reinterpretare cu adevărat delicioasă! Pasca o vând și la felie (costă 25 lei), dar poți lua și una-ntreagă (155 lei).
Și tot de la ei poți cumpăra cozonacul Enchanté, care este exact ca-n povești. Cu esențe fine, multă nucă și cacao și, desigur, cu mult plaisir! Conțin stafide brune, portocale confiate, esențe fine, multă nucă și cacao, toate amestecate într-un aluat fraged de brioche cu unt. Costă 140 de lei (850 g), dar poți lua doar jumătate, dacă vrei. Au și o variantă de cozonac vegan (50 lei), dar și cozonac cu mac, pufos, cu un amestec cremos de mac și vanilie, învelit într-un aluat aromat cu unt și lămâie. Costă 65 lei (370 g)
Ne place mult tot ce fac ei, așa că îți recomandăm cu încredere să comanzi pască sau cozonac de Paște de aici.
🛒/ 🌐 painplaisir.ro
Grain Trip
Grain Trip este, fără îndoială, una dintre cele mai bune brutării din oraș! Sunt prezenți pe piață de mult timp și nici măcar o dată nu au lăsat ștacheta jos – ceea ce e lucru mare dacă ne uităm la câți au succes pentru ca apoi să scadă calitatea produselor. Toate produsele sunt dospite lent, 100% cu maia. Nu folosesc drojdie de cultură, aditivi sau amelioratori. Adică totul e natural, făcut „în casă”. O brutărie 100% artizanală.
Au dat și ei drumul la comenzi de pască și cozonac de Paște, toate dospite exclusiv cu maia fără drojdie. Și au așa… Pască cu brânză dulce, stafide și bucățele de portocală (130 lei). Cozonac cu nucă, ciocolată neagră și stafide (derivat dintr-o veche rețetă românească și îmbunătățită pe parcursul ultimilor 5 ani) – 140 lei. Plus panettone.
🛒 În magazin și online
Mara Mura
Mara Mura este o cofetărie, prin definiție. Asta înseamnă că atunci când ai poftă de ceva dulce, care să fie și extra bun, ei te așteaptă gata să-ți facă pe plac. Au o mulțime de deserturi gustoase – torturi, tarte, prăjituri, cookies… un adevărat rai pentru cei care au o slăbiciune pentru dulciuri.
Și pentru că legătura dintre pască și cozonac de Paște e veche de când lumea, iar celor de la Mara Mura le place să păstreze tradiția, au pregătit cei mai pufoși cozonaci ca tu să te bucuri de ei împreună cu cei dragi ție. Au cozonac tradițional, cu gust de copilărie (175 lei / 1,3 kg), dar și cozonac cu ciocolată (195 lei / 1,4 kg), care arată într-un mare fel! Plus pască gustoasă cu brânză proaspătă de vacă, stafide brune, frișcă naturală, aromată cu vanilie, răzătură de lămâie și portocală. Costă 140 lei – 1 kg/buc.
🛒 0371 517 428 / Online
Și de la ei avem o rețetă delicioasă de Pavlova, extreeem de fină și delicioasă ! O găsești în cartea în cartea 100 de Rețete de la Restaurantele din România. Comandă cartea aici.
Atelierul de Tarte
Când spui Atelierul de Tarte, gândul îți fuge automat la tartele delicioase pe care le face Radu Darie (și poate la Fomizza Pizza, care e tot a lor ). E super pasionat de meseria lui și creativitatea lui nu are limite – are în portofoliu peste 100 de rețete de tarte create! Dar bucătăria bistro-ului este cu preparate ce pot fi degustate indiferent de oră, toate de tip comfort food.
Radu este însă faimos și pentru cozonacii lui. Pe lângă cozonacul tradițional (139 lei / 1 kg), pregătit după o rețetă veche cu aluat opărit, ne propune și Babka, în două variante: însiropată cu Amaretto (159 lei / 1,2 kg), sau cu fistic și ciocolată albă, însiropată cu Limoncello (189 lei / 1,2 kg). Fiecare mușcătură dezvăluie aroma bogată a ingredientelor proaspete și o textură desăvârșită, moale în interior și rumenită la exterior! Lor le ține companie Pasca cu smântână, care aduce aminte de zilele de demult, atunci când pasca erau preparata cu grijă și dedicare. Costă 139 lei / 1 kg.
🛒 Online
Artizanii by Demetra
Artizanii By Demetra e o patiserie cu vânzare la pachet (nu are mese în locație) cu produse excelente și foarte proaspete. Și la ei ai să găsești printre cei mai buni cozonaci din București, cu multă multă nucă și nu foarte dulci. Motiv pentru care oamenii sunt dispuși să stea ceva și să aștepte la coadă. Au cozonaci artizanali cu nucă și cacao (80 lei / 930 g), sau cu cacao, nuca și rahat (80 lei / 1 kg).
Îi găsești în Drumul Taberei, în apropiere de Hanul Drumețului.
🛒 Poți da comandă pe whatsapp la 0770 902 013
Zelateria
Noi suntem fani declarați ai prăjiturilor de la Zexe Braserie și nu ne ferim deloc să spunem că sunt printre cele mai bune din oraș. Poate o parte din secretul lor e că tratează ceea ce fac cu foarte multă seriozitate și responsabilitate. În „colecția” lor de Paște vei regăsi prăjituri care îți amintesc de copilărie – ca faimoasele Piersicuțe (de la care ne coloram degetele „pictându-le”) ori cornulețe, pricomigdale și turtă dulce (plus multe altele). Vedetele rămân însă pasca și cozonacii… Au cozonacul însiropat (140 lei – 1 kg/buc), inspirat după o rețetă rusească, înecat zdravăn în alcool. Nu lipsește nici cozonacul tradițional (135 lei – 1,2 kg/buc). „La Brioche Roumaine”, cum o recomandă oaspeților străini, este pufos, cu nucă, stafide, cacao și portocală confiată. Cât despre pască, îți spunem că are muuulte stafide, interior bogat în cremă de brânză franțuzească și frișca naturală, totul pe un blat de cozonac. Costă 135 lei – 1 kg/buc.
🛒 0754 032 957 sau 0786 778 777 / comenzi@zelateria.ro / Formular de comandă
PS: Avem și o rețetă de la ei, pe care ne-au împărtășit-o în cartea 100 de Rețete de la Restaurantele din România: Chec cu ciocolată și portocale. Este delicios și poate completa foarte bine „oferta” dulciuri de la masa de Paște. Comandă cartea aici și încearcă rețeta.
Chocolat
Următoarea recomandare ne aduce la Chocolat, care de mai mulți ani ne încântă și ne răsfață cu deserturile lor delicioase, ieșite din mâinile artizanilor bucătari și cofetari.Au niște minunății de eclere, în tot felul de variante, prăjituri, macarons, torturi, ciocolată, o înghețată artizanală excelentă și, desigur, cozonaci. Pufosul (245 lei / 1,5 kg) este un sortiment aparte, din aluat pufos, cu cremă de ciocolată, nuci, stafide și rom, glazurat din belșug cu ciocolată cu lapte și nuci. E dumnezeiesc! Iar dacă preferi varianta clasică, cozonacii Chocolat (195 lei / 850 g) plini cu nucă, cremă de ciocolată, rom și stafide, sigur îți vor fi pe plac! În colecția de Paște și-a făcut loc și Pasca tradițională din aluat de cozonac, cu cremă cu brânză și stafide (165 lei / 750 g).
🛒 0744507506 / Online
Băcănia Veche
Băcănia Veche e un alt loc renumit. Nu doar pentru cozonaci, ci pentru toate bunătățile tradiționale pe care ni le aduc. Pentru că ei nu fac doar cozonac (deși fac și din ăla bun, cu multă umplutură și blat pufos). Fac, de fapt, tot Paștele pentru tine – cap-coadă și în fiecare an au un meniu complet, cu tot ce trebuie pentru masa de sărbătoare.
Revenind la cozonac… e artizanal, frământat cu răbdare și dospit lent. Au cozonac cu nucă și cacao (1 – 1,2 kg) și cozonac cu de toate – nucă, rahat, cacao (1,2 – 1,4 kg). Ambii la 140 lei/kg. Plus pască în varianta clasică, cu brânză dulce și stafide. Totul se face la comandă, în ediție limitată, și se livrează în perioada 16–19 aprilie.
🛒 0752 202 103 | 021 210 12 22
CRAVINGS by Cookies&Friends
Am mai povestit noi despre ei în mai multe ocazii (de exemplu, când vă recomandam cinnamon rolls sau ciocolată Dubai). au multe preparate foarte bune și merită să le faci o vizită ori de câte ori ai ocazia.
Acum că vine sărbătorile au și ei pască și cozonac de Paște în ofertă. Și evident că s-au dat peste cap și de data asta să vină cu ceva excelent! Cozonacii casei (150 lei / 1,3 kg) sunt realizați artizanal și se dospesc și la rece și la cald timp îndelungat. Folosesc unt gras și ciocolată veritabilă și toate ingredientele sunt de o calitate superioară, însă tehnica face diferența. Doar uită-te cum arată! În plus, au și Triple Chocolate Cozo (160 lei), mai multe tipuri de Babka – de exemplu, cu zmeură și fistic (175 lei), dar și Cozottone (un fel de panettone) și el cu diverse umpluturi (120 lei). Uită-te pe linkul de comandă online să le descoperi pe toate!
Au și o pască mai altfel. Din aluat fraged (pâte sablée), cu umplutură din cremă de brânză și smântână fermentată (cheesecake), fină și aromată cu vanilie. Iar vișinele în combinația aceasta sunt Dumnezeu pe pământ! Costă 180 lei și are aprox. 1, 8 kg. O poți încerca și la felie la ei în locație.
🛒 Online
🌐 Instagram: CRAVINGS by Cookies&Friends
Casa del Pan
Dacă apreciezi un cozonac bine crescut, cu miros de copilărie, dar făcut ca-n 2025 – adică cu respect pentru aluat și zero grabă – Casa del Pan e fix ce-ți trebuie. Brutăria artizanală scoate și anul ăsta la lumină cozonaci lucioși, dospiți lent, frământați cu mâna și copți cu migală. Pe lângă clasicul cozonac, găsești și panettone (da, și de Paște, pentru cei care vor ceva ușor mai fancy), plus o pască care promite să-ți rescrie topul preferințelor: cremoasă, echilibrată și cu crustă cât trebuie.
Toate sunt disponibile la comandă, în ediție limitată – se fac puține, dar bune. Și dispar repede. Ultima zi de comandă e 15 aprilie.
🌐 Instagram: Casa del Pan
Mențiuni speciale:
- Pâinea lui Dumnezeu. Nu doar că au cel mai frumos nume de brutărie, dar am luat în trecut de la ei niște cozonaci făcuți exact așa cum trebuie. Pufoși, aromați, super gustoși, calsic sau babka. Anul ăsta, pentru Paște, nu i-am găsit la ei pe site și nici pe social media nu au apărut. Așa că dacă ai curiozitatea, poți să le pui o întrebare.
- Lore Luna. Și ei au niște produse foarte bune pe care le-am testat și noi chiar la recomandarea unei „ascultătoarea” de-ale noastre de pe Insta. I-am pus aici cu mențiune specială pentru că deja nu mai iau comenzi pentru Paște (ultima zi a fost 10 aprilie), dar merită să îi ții minte pentru următoarele Sărbători, sau pur și simplu când ai poftă de un desert gustos.
Alte cofetării la care poți da comandă de pască și cozonac de Paște
Cofetăria Armand
Ca în fiecare an, Cofetăria Armand pregătește o colecție specială de dulciuri și deserturi pentru Paște. La ei găsești pască cu brânză – o explozie de arome și texturi delicioase! Brânza proaspătă adaugă o savoare bogată și cremoasă, în timp ce aluatul pufos se topește în gură, lăsând în urmă o senzație de satisfacție dulce. Are arome subtile de vanilie și coajă de citrice, care completează perfect gustul acestui desert tradițional de Paste! Costă 97 lei, dar e disponibilă și în variantă mini (49 lei).
Tot lai ei găsești și cozonaci aparte. Au clasicul cozonac cu nucă și cacao (110 lei), sau însiropat, cu nuci și ciocolată (132 lei). Dar mai au și două variante mai deosebite: cozonac cu umplutură de migdale și cremă de portocale (200 lei) și cozonac cu umplutură și glazură de fistic (250 lei). tot la ei găsești și torturi și multe alte prăjituri cu tematică de Paște.
Deci, dacă vrei să impresionezi musafirii cu ceva aparte poți să comanzi pasă și cozonac de la Armand!
🛒 0310051187 / comanda@cofetariaarmand.ro
Ana Pan
Uite o altă opțiune de la o cofetărie cu renume. Pasca de la Ana Pan este un deliciu perfect pentru a o împărți cu familia și prietenii în timpul sărbătorilor sau pentru a fi oferită drept cadou special de Paște. Pasca lor tradițională are un înveliș pufos din aluat de cozonac, cu maia, și umplutură delicioasă din brânză proaspătă de vaci, răzătură de lămâie, ouă și stafide. Umplutura de brânza e dublă față de aluat, pentru un gust desăvârșit! Are 1 kg și costă 120 de lei. Ce e bine de știut e că la ei găsești și pască fără lactoză (145 lei).
Și tot la ei ai să găsești nu mai puțin de șase tipuri de cozonac, plus o ruladă cu nucă. Au de la cozonac ardelenesc, frământat cu unt și umplutură de nuci și stafide (105 lei), la cozonac Zburător cu nucă, din aluat cu maia împletit cu nucă, însiropat cu miere și lămâie (128 lei). Sau Cozonac de post, vegan (89 lei), ori Chocottone, cu muultă ciocolată (149 lei).
La ei găsești și torturi și turtă dulce, dar și pachete cadou. Deci ai cam tot ce trebuie dacă vrei să dai comandă de pască și cozonac de Paște.
🛒0372 262 726 /comenzi@anapan.ro
Ana Pan n-ea împărtășit rețeta de Tort Regal, care va încununa masa de Paște! O găsești în cartea în cartea 100 de Rețete de la Restaurantele din România. Comandă cartea aici.
Sweet Moments
Cu adevărat dulce! Pasca de la Sweet Moments este o delicatesă de Paște, făcută după o rețetă tradițională românească, folosind ingrediente 100% naturale. Are brânză de vaci, stafide și e aromată cu lămâie și portocală. Această cofetărie nu folosește potențiatori de gust sau produse congelate, pentru a asigura un gust natural. Fiecare ingredient este ales cu grijă pentru a garanta calitatea și gustul autentic al desertului.
Fac și cozonaci: babka (însiropat) simplu sau glazurat cu ciocolată (120/130 lei), cozonac clasic (105 lei), cozonac dietetic, cu ștevia (125 lei), sau cozonac glazurat cu ciocolată belgiană (130 lei).
🛒0745199938 / 🌐 www.sweetmoments.ro
Cofetăria Alice
Celebră în tot Bucureștiul, Cofetăria Alice e un alt loc bun de unde să comanzi pască și cozonac de Paște. Au pască mare, dar au și o „păscuță” cu dimensiuni reduse, potrivite pentru o persoană. Ceea ce o face perfectă dacă vrei să o consumi pe moment, fără să se usuce. În plus, e savuroasă și arătoasă, demnă de o fotografie de Instagram înainte. O fac din aluat dospit de cozonac, umplutură cu brânză dulce și stafide, apoi o decorează cu sirop cu zahăr și miere. Și costă 110 lei sau 80 lei, în funcție de dimensiuni.
Cât despre cozonac, au î n portofoliu cinci rețete irezistibile: Cozonac cu nucă și cacao, Cozonac cu nucă, cacao și rahat (ambii și în variantă de post) și Cozonac spic. Toate costă 110 lei, mai puțin cozonacul Spic, care e 80 lei. Și au și rulade cu mac sau cu nucă!
🛒0744 486 465/ 🌐 www.cofetariaalice.ro
Cofetăria Paradis
Cofetăria Paradis are trei locații în București și o experiență de peste 16 ani în realizarea deserturilor. Folosesc cât mai mult rețete tradiționale, dar au și produse adaptate noilor tendințe, cu decoruri rafinate sau spectaculoase. În gama de produse tradiționale includ și pasca, care e disponibilă la 500 g sau 1 kg. Comanda minimă este de două produse, dar gustul și aspectul pascăi bine rumenite o fac să merite condiția. Interiorul cremos al prăjiturii are o cantitate impresionantă de brânză, asta dacă îți dorești să savurezi mai degrabă crema cu pască decât pasca cu cremă.
Și au și cozonac, în mai multe variante (printre care și mini cozonaci, cât să iei din ei câteva mușcături).
🛒 0724 508 699 / 🌐cofetariaparadis.ro
Cofetăria Ina
Cofetăria Ina s-a deschis în 1999, și a pornit ca o afacere de familie. A continuat să se extindă, iar astăzi oferă tot felul de bunătăți – de la prăjituri și torturi, la patiserie proaspătă și specialități de casă. Pasca lor promite să fie proaspătă și gustoasă, preparată din ingrediente naturale. Costă 80 de lei. Noi îți recomandăm să-i dai o șansă, împreună cu câteva prăjituri tematice, decorate de Paște.
De aici poți să iei pască dar și cozonac de Paște. Preparat după o rețetă clasică, cu nucă și cacao, e realizat cu ingrediente naturale, fără coloranți, conservanți și potențatori de aromă. Costă 90 lei / buc.
🛒 / 🌐 www.cofetaria-ina.ro