Restaurantul Bistro Epoque a fost declarat reprezentantul bucatariei de inalta clasa
”Suntem onorati de acest premiu si ne bucuram sa putem oferi pe plan local o alternativa iubitorilor bucatariei frantuzesti, cat si celor ce apreciaza haute-cuisine-ul in general. Multumirile pentru premiu merg catre echipa noastra pentru talentul, dedicarea si atentia la detalii si, desigur, aplaudam talentul Chefilor francezi care a facut posibil sa oferim o bucatarie la standarde internationale, in inima Bucurestiului. Aceasta distinctie ne onoreaza si ne motiveaza sa ramanem pe mai departe un loc de referinta in ceea ce priveste bucataria frantuzeasca”, a declarat Diana Popescu, CEO Bistro Epoque si Epoque Hotel.
Meniul Bistro Epoque
Pozitionat in imediata apropiere a parcului Cismigiu, Bistro Epoque este restaurantul gazduit in incinta boutique hotelului Epoque. De la deschiderea din noiembrie 2010 si pana in prezent, restaurantul s-a bucurat in permanenta de prezenta unui bucatar francez rezident, acesta fiind si unul dintre atuurile ce au contribuit, de-a lungul timpului, la recunoasterea din partea industriei de profil si i-au adus, de asemenea, apreciere din partea oaspetilor.
Printre distinctiile obtinute de catre Bistro Epoque se mai numara: premiul pentru ”Cea mai buna bucatarie frantuzeasca” acordat 2 ani la rand de catre Restograf si locul 3 intre ”Cele mai bune restaurante de hotel din Romania” in 2012 acordat in cadrul Galei Premiilor Food & Bar Romania.
(comunicat de presa)
*