Restaurantul Bistro Epoque a fost declarat reprezentantul bucatariei de inalta clasa
Bistro Epoque din Bucuresti a obtinut distinctia ”Restaurantul anului”, la sectiunea ”bucatarie de inalta clasa”, in cadrul galei Premiilor de Excelenta desfasurate cu ocazia evenimentului anual Hotel Tourism and Leisure Forum, eveniment ce a avut loc marti, 21 mai, in Bucuresti.
”Suntem onorati de acest premiu si ne bucuram sa putem oferi pe plan local o alternativa iubitorilor bucatariei frantuzesti, cat si celor ce apreciaza haute-cuisine-ul in general. Multumirile pentru premiu merg catre echipa noastra pentru talentul, dedicarea si atentia la detalii si, desigur, aplaudam talentul Chefilor francezi care a facut posibil sa oferim o bucatarie la standarde internationale, in inima Bucurestiului. Aceasta distinctie ne onoreaza si ne motiveaza sa ramanem pe mai departe un loc de referinta in ceea ce priveste bucataria frantuzeasca”, a declarat Diana Popescu, CEO Bistro Epoque si Epoque Hotel.
Meniul Bistro Epoque se innoieste cu fiecare sezon cu preparate delicioase, ce poarta semnatura unui Executive Chef francez de talie internationala. Delicatesele, ce au la baza produse de calitate, o riguroasa tehnica de lucru frantuzeasca, multa imaginatie si voie buna, sunt puse in scena sub motto-ul ”la cuisine du bonheur” (bucataria fericirii), o bucatarie plina de vitalitate, cu ingrediente proaspete, arome surprinzatoare si bine inchegate, ce redefinesc stilul gastronomic francez.
Pozitionat in imediata apropiere a parcului Cismigiu, Bistro Epoque este restaurantul gazduit in incinta boutique hotelului Epoque. De la deschiderea din noiembrie 2010 si pana in prezent, restaurantul s-a bucurat in permanenta de prezenta unui bucatar francez rezident, acesta fiind si unul dintre atuurile ce au contribuit, de-a lungul timpului, la recunoasterea din partea industriei de profil si i-au adus, de asemenea, apreciere din partea oaspetilor.
Printre distinctiile obtinute de catre Bistro Epoque se mai numara: premiul pentru ”Cea mai buna bucatarie frantuzeasca” acordat 2 ani la rand de catre Restograf si locul 3 intre ”Cele mai bune restaurante de hotel din Romania” in 2012 acordat in cadrul Galei Premiilor Food & Bar Romania.
(comunicat de presa)
*