Pe strada George Enescu, nr.23, şi-a deschis larg porţile restaurantul Goccia. Armonia perfect creată între eleganţa din interior şi atmosfera relaxantă de pe terase, te îmbie să te pierzi într-o lume a deliciilor.
Goccia te seduce cu preparate delicioase, combinaţii inedite şi gustoase. Aduce în atenţia clienţilor un meniu semnat de Chef Florin Dumitrescu şi propune un nou concept – bucătărie creativă şi educaţie culinară prin preparate premium, dar accesibile tuturor.
Bucătarii pasionaţi completează decorul şi pun foarte bine în scenă creaţiile desăvârşite ale lui Florin. Chef Florin Dumitrescu este o continuă inspiraţie pentru echipă şi pentru clienţi, prin talentul şi intuiţia pe care le adaugă fiecărui preparat.
La Goccia vei întâlni o echipă cu oameni frumoşi, pasionaţi, răbdători, pentru care zâmbetul nu este un efort!
Restaurantul Goccia este situat într-o casă cu istorie din 1912, în inima Bucurestiului. Decorul îmbină stilul clasic al arhitecturii de bază cu elemente moderne de inspiraţie mediteraneană, surpinse într-un mod inedit de arh. Danina Ormenişan, designer de interior Sebastian Mândroiu şi arh. peisagist Nicolas Triboi.
Serile tarzii în faţa semineului, au adus împreună oameni speciali care iubesc arta şi cultura şi care au curajul să încerce lucruri noi. Aşa a luat naştere Studio Goccia by Vali Bărbulescu, chiar deasupra restaurantului, un spaţiu unde fotografia completează experienţa Goccia. Este doar punctul de plecare pentru un lung şir de evenimente diferite care vor aduce în permanenţă un aer proaspăt la Goccia.
*