Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Locuri Cool > Hot Plates > Recomandari de sezon de la mari Chefi din Bucuresti
  • Hot Plates

Recomandari de sezon de la mari Chefi din Bucuresti

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 12 aprilie, 2016
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Ingredientele de primavara sunt ideale pentru preparate proaspete, aromate, gustoase. Acum se scot la tarabe cele mai bune verdeturi de la leurda la salata verde, ceapa si spanac. Tot acum ridichile adauga iuteala usoara unei salate sau culoare si aroma unui preparat. Avem si fructele de primavara care nu-s de ignorat. Dar pe langa cele evidente – dovada o aveti in pietele bucurestene, am vrut sa aflam si care sunt recomandarile unor mari Chefi de la cateva dintre restaurantele din Bucuresti.

Asadar, mai jos aveti recomandari directe de la cativa mari bucatari pe care i-am rugat sa ne spuna care sunt preparatele care compun un meniu perfect de primavara.

 

Chef Sami Corodianu (La Samuelle)

 

Milanese Zucchini Rolls – zucchini, baby spanac, rosii cherry, sos de iaurt

Colosseum Chicken Risotto – orez carnarolo, piept de pui, sparanghel verde, salata verde mixta, crispy parmezan

Pharaons tartelette – coaja de Tarta, merisoare, crema de nuci, crumble cu zahar si nuci

pharaons
Credit foto: Teodora Țeican pentru YumStops.com

 

Chef Silviu Furdui (Muse Bistro)

 

Sunt Silviu Furdui, Chef&Managing Partner la Muse Bistro&Wine Bar. M-am nascut in martie si, probabil de asta, ingredientele mele preferate sunt verdeturile de primavara. Nu ezit niciodata sa folosesc, in pregatirea preparatelor, loboda, leurda sau spanacul proaspat. Frunzele verzi de sezon sunt extrem de consistente in vitamine si foarte gustoase.

Pentru sezonul acesta va propun un meniu compus din 4 feluri, cu influente mediteranene:

STARTER – Tartar de rosii cu crema de branza si salata de castraveti

tartar rosii

SUPA – Gazpacho de rosii cu capsuni, menta, chilli si piper roz

FEL PRINCIPAL – Calamar umplut cu crema de branza si leurda

calamari doi

DESERT – Nougat Glacé cu fructe confiate&nuci

Nougat Glacee

Sa fiti sanatosi!

 

Chef Iulian Susala (Chefs Experience)

 

Un super meniu de primavara:

Gaspacho de castraveti, racoros, numai bun pentru zilele calduroase ce se anunta. Acesta contine castraveti suculenti, un strop de usturoi, putina ceapa, aromatul ulei de masline, sare, un pic de patrunjel si multa pasiune pentru bucatarie.

2v7a8682

Ca fel principal va propunem niste scoici delicioase in sos Prosseco. Contin midii carnoase, ceapa alba, rosii cherry savuroase, patrunjel fresh si Prosecco.

food1

Iar ca desert, sunteti invitati sa serviti un mousse light si racoros, cu ananas, cocos, fructe proaspete de sezon si exoticul sos de mango.

2v7a8163

 

Chef Irina Hristu (PopUp Dinner)

 

Meniu de primavara:

Gazpacho de capsuni si rosii cu branza de capra/ Supa rece de ridichi cu iaurt si marar

supa ridichi

Tarta cu dovlecel, praz caramelizat si branza cheddar alaturi de salata creata cu ceapa verde, ridichi si castravete

tarta

Tarta cu curd de lime si zmeura proaspata

 

Chef Michele Mingozzi (The Beef Club)

 

Tuna Tataki, Cucumber Spaghetti in light soya, Wasabi dressing
(Ton Tataki, spaghete de castravete in soya light, dressing de wasabi)

tuna tataki

Poached Beef Tenderloin in Red Wine,Tomato Chutney Spring vegetables, aged Balsamic Sauce
(Muschi de vita pregatit in vin rosu, chutney de rosii, legume de primavara si sos pe baza de balsamic)

Warm pineapple with berries honey ice cream, tea praline, home made Carrot Cake and Zabaglione
Ananas proaspat cald, cu inghetata cu miere si fructe de padure, praline cu ceai, prajitura cu morcov pregatita in casa si Zabaglione

signature dessert

 

Chef Catalin Jernoiu (Zahana 33)

 

Limba de vitel cu sos Remulade

Limba de vitel, un muschi foarte fin cu consistenta ferma, se serveste cu sos Remoulade.

Coaste porc marinate

NXS_5612
Lasate cu grija de cu seara intr-un amestec numai de noi stiut si preparat la jar incins astfel incât sa nu uitati ce ati mancat. Se serveste cu sos, salata, cartofi prajiti.

Clatite Regina Maria

_SAV1505-copy
Clatite umplute cu brânza dulce si stafide, stropite cu sos englez de vanilie si bezea, pregatite la cuptor.Un desert din bucataria romaneasca de care oricine s-ar putea îndragosti.

 

Chef Cezar Munteanu (Restaurant Cezanne)

 

cezanne

Carpaccio din sfecla cu mousse din branza de capra si alune de padure, maghiran verde si dressing de alune de padure

Cod Alaska cu risotto din orez salbatic, spuma de migdale

Caramel Delice “Art by Cezanne”

 

Chef Alex (Teacher) Cirtu – Culinar Show

 

Ador primavara pentru simplul fapt ca verdeturile incep sa-si faca aparitia, iar gatitul devine o placere si mai mare atunci cand ai usturoi verde, ceapa verde, spanac si multe altele. Daca toamna si iarna ne-am bucurat de radacinoase si dovleac, acum a venit timpul sa scoatem urzicile, cartofii noi, vinetele, stevia, leurda si loboda la inaintare. Va recomand sa le puneti in valoare pe cat posibil, pentru ca-s o sursa importanta de vitamine si minerale. Totodata capsunile anul acesta s-au copt mult mai repede fata de anul trecut, asa ca posibilitatile-s nenumarate in fata unui fruct atat de versatil.

Ca si recomandari, as merge pe ceva usor, nepretentios, ceva pe care si omul de rand de-acasa poate sa-l realizeze fara nici cea mai mica problema:

Supa crema de sparanghel, fasole verde si spanac:

Supa de sparanghel, spanac si fasole verde (1)
Credite foto: Tudor Raiciu

Avem si reteta completa:

Ingrediente:
(2 portii)
· Fasole verde ・250 g
· Spanac proaspat (curatat) ・750 g
· Sparanghel – 200 g
· Usturoi copt – 1 catel
· Bautura din lapte de cocos ・100 ml
· Sare (optional) – dupa gust

Mod de preparare:
· Curata sparanghelul;
· Pune apa la fiert, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca adauga fasolea;
· Dupa cca 15 min, adauga sparanghelul si la 2 min si spanacul;
· Dupa cca 1 min, scurge apa intr-un bol;
· Pune usturoiul copt peste legume;
· Cu ajutorul unui blender vertical paseaza totul bine, adaugand treptat bautura din lapte de cocos;
· Daca doresti ca supa sa fie mai lichida, poti pune putina apa din cea in care au fiert legumele;
· Potriveste de sare (optional);
Pofta buna !

Lasagna cu spanac

lasagna cu spanac si cascaval (6)
Credite foto: Tudor Raiciu

Reteta completa e aici:

Ingrediente:

(6 portii)
· foi de lasagna – 200g.
· cascaval – 200 g.
· spanac proaspat ・1 kg
· ceapa – 1 buc.
· Unt ・80 g.
· parmezan ras – 50 g.
· oregano proaspat – 2 crengute
· sare si piper alb dupa gust
· Sos bechamel:
· unt – 80 g.
· faina – 4 linguri
· lapte rece – 800 ml
· sare si piper alb dupa gust
Mod de preparare:
· Pregatiti mai intai spanacul: puneti 50 g de unt intr-o craticioara si lasati-l sa se topeasca
· Adaugati ceapa taiata marunt si amestecati usor pana se inmoaie putin
· Adaugati spanacul si puneti capacul;
· Lasati sa fiarba cateva minute, amestecand din cand in cand 凡 veti observa ca el lasa foarte multa zeama;
· Scoate totul intr-o sita si lasa sa se scurga de lichidul in exces;
· Trage-l apoi la tigaie in restul de 30 g de unt si adauga parmezanul topit si oregano tocat in prealabil;
· Pentru sosul bechamel, topiti untul intr-o craticioara, apoi adaugati faina si amestecati cu un tel
· Adaugati laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu si lasati pe foc pana se ingroasa
· Opriti focul si condimentati cu sare, piper si nucsoara rasa
· Intr-un vas dreptunghiular, puneti un polonic de sos bechamel, apoi un strat de foi de lasagna, spanac, cascaval ras si iar foi de lasagna.
· Continuati cu sos bechamel si alternati straturile pana umpleti tava
· Deasupra puneti sos bechamel si parmezan ras
· Puneti tava in cuptor, la 170 de grade pentru 20 de minute
· Lasati sa se raceasca putin apoi serviti.

Tiramisu cu capsuni:

Tiramisu de capsuni,  la borcan (4)
Credite foto: Tudor Raiciu

Reteta completa e aici:

Ingrediente:
(4 portii)
・oua – 3 buc.
・zahar pudra – 3 linguri
・mascarpone – 250 g
・lime – 1 buc.
・coaja rasa de la o portocala
・zahar tos – 3 linguri
・un praf de sare
・piscoturi – 200 g
・capsuni – 300 g
Sirop:
・lime – 1 buc.
・portocala – 1 buc.
・apa – 100 ml
・extract de vanilie – o lingurita
・zahar pudra – 1 lingura

Mod de preparare:
mixati galbenusurile cu zaharul pudra cu unui mixer la viteza maxima, pana se intaresc si devin spumoase
・amestecati apoi cu mascarpone rece, putin cate putin, mixand la viteza cea mai mica
・adaugati coaja rasa de lime, coaja de portocala si zeama de lime, amestecand usor
・mixati albusurile separat, cu un praf de sare, tot cu mixerul. Cand incep sa se intareasca adaugati zaharul tos, putin cate putin si mixati pana obtineti o bezea tare
・adaugati apoi bezeaua peste crema de mascarpone, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus
・amestecati intr-un bol sucul de la o portocala si lime cu extractul de vanilie si zaharul pudra, apoi adaugati apa
・insiropati piscoturile si asezati-le intr-o tava dreptunghiulara (tava de chec ・daca nu ai una, poti folosi si borcane)
・taiati felii cateva capsuni mai mari si asezati-le de jur imprejurul tavii, puneti apoi un strat de crema, deasupra capsuni taiate, apoi iar un strat de piscoturi insiropate si la final restul de crema
・ornati cu capsuni si frunzulite de menta verde
・lasati tiramisu la frigider cateva ore.

Bonus, o reteta video pentru reteta “Mancare de spanac cremos” de la Culinar Show.

 

Ia sa vedem, voi ce retete de primavara preferati? 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucatari bucuresti
  • legume de primavara
  • muse bistro
  • muse bistro and wine bar
  • recomandari bucatari
  • recomandari bucatari bucuresti
  • recomandari de primavara
  • retete de la bucatari
  • retete de primavara
  • retete de sezon
Citește și
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Citește articolul
  • Hot Plates
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Ce sunt tapas? Totul despre gustările spaniolilor și unde le găsești
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Pe la ei
Ce sunt tapas? Totul despre gustările spaniolilor și unde le găsești
Încearcă ceva nou! 9 locuri unde mănânci o pizza mai deosebită
Citește articolul
  • Hot Plates
Încearcă ceva nou! 9 locuri unde mănânci o pizza mai deosebită
Unde mâncăm o ciorbă bună, ca la mama acasă?
Citește articolul
  • Hot Plates
Unde mâncăm o ciorbă bună, ca la mama acasă?
15 ponturi ca să faci cele mai bune sarmale
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Tips & Tricks
15 ponturi ca să faci cele mai bune sarmale
Poate n-ai porc de tăiat, dar sigur ai de mâncat! Hai la restaurant, la pomana porcului
Citește articolul
  • Hot Plates
Poate n-ai porc de tăiat, dar sigur ai de mâncat! Hai la restaurant, la pomana porcului
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Shopping
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud
Citește articolul
  • Hot Plates
Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud
Cele mai bune opțiuni de mic-dejun: alimente pentru un boost de energie & locuri din București deschise de la 08:00
Citește articolul
  • Food Smart
  • Hot Plates
Cele mai bune opțiuni de mic-dejun: alimente pentru un boost de energie & locuri din București deschise de la 08:00
Caută
Postări recente
  • Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    • Data publicare : 29 martie, 2023
    • Data modificare : 29 martie, 2023
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Why settle for a boring lunch when you can have a vibrant and colorful salad like this? 🤩🌈
Gastronomie sustenabilă. Respect față de mediu și față de producători locali 👨‍🌾. Ingrediente naturale, sezoniere 🍃... Hai să descoperi câteva restaurante din țară care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon. ✨
Ce zici de un strop de culoare care să sperie norii ăștia gri? 🌬
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ