Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Locuri Cool > Hot Plates > Ai poftă de o prăjitură cu ciocolată? Ce zici de sugestiile noastre?
  • Hot Plates

Ai poftă de o prăjitură cu ciocolată? Ce zici de sugestiile noastre?

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 6 iulie, 2021
  • Data modificare : 7 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Știai că ziua de 7 iulie este Ziua Internațională a Ciocolatei? Adevărul e că merită să aibă o zi care îi este dedicată, ținând cont câți fani are! Dacă și tu pui pe primul loc în clasamentul deserturilor o prăjitură cu ciocolată, avem câteva recomandări de prin meniurile restaurantelor din București.

closeup cu o felie de prăjitură de ciocolată într-o farfurie din care mănâncă o femeie imbracata in albastru

Dacă te numeri printre cei cărora le plac dulciurile, atunci știi prea bine cât de greu este să refuzi un desert cu ciocolată! Și, Doamne, câte tentații de acest fel există!

Ciocolata este extrem de versatilă și stă la baza unei adevărate „enciclopedii” de rețete construite în jurul acestui ingredient principal. Cu aroma sa intensă, unică, poate fi integrată cu succes în orice tip de desert – fie el cremos, crocant sau… înghețat.  

Scurtă poveste despre ciocolată

Despre ciocolată s-au făcut filme, s-au scris cărți și s-au spus multe. Și se știe cu siguranță că este unul din alimentele care te pot face să te simți mai bine când ești ceva mai trist, spre exemplu. Dar știi cum se obține, de fapt? Este fabricată din fructele arborilor de cacao, care sunt originari din America Centrală și de Sud. Fructele se numesc păstăi și fiecare conține aproximativ 40 de boabe de cacao. Boabele sunt uscate și prăjite pentru a crea boabe de cacao.

Cercetătorii au găsit dovezi privind alimente pe bază de cacao datând din urmă cu câteva mii de ani (se pare că a apărut în America Centrală acum circa 4000 de ani). În Europa a fost adusă pe la 1500, când Cristofor Columb a adus boabele de cacao în Spania, și a devenit un important și valoros bun de schimb. După ce spaniolii au descoperit cacaua, au vrut să o țină secretă, însă rețeta de preparare a boabelor s-a răspândit în timpul Inchiziției. Inițial, ciocolata era savurată mai ales sub formă de băutură, pentru ca apoi să fie transformată și în capsule sau pudră.

Conrad Van Houten  este cel care a inventat presa de cacao, care elimina aproape jumătate din grăsimea naturală (untul de cacao) din băutura de ciocolată. Această inovație a deschis epoca modernă a ciocolatei, care a ajuns să fie produsă mai ieftin și să fie mai bună.

Unde ieși la o prăjitură cu ciocolată, în oraș

Am aruncat pentru tine un ochi prin meniurile restaurantelor din București și iată ce prăjituri cu ciocolată am găsit (deși cu siguranță sunt mult mai multe care ar merita menționate, ne vom opri la 10 dintre ele).

NOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CIOCOLATĂ

Prăjitură cu ciocolată Nor desupra unui cuib de ciocolată cu trei texturi de ciocolată sub un nor din vată de zahăr, la restaurant NOR din București
Trei texturi de ciocolată sub un nor din vată de zahăr. Yummy!

Chiar așa se numește desertul semnătură de la restaurantul NOR Sky Casual Restaurant. Amplasat tocmai la etajul 36 al clădirii Sky Tower din Floreasca (pe str. Barbu Văcărescu nr. 201, chiar lângă Promenada Mall), restaurantul promite să ofere o experiență la superlativ, din toate punctele de vedere. Și reușește nu doar pentru că priveliștea este fantastică și atmosfera deosebită, dar au și un meniu inspirat din faimoasele bucătării ale lumii, cu preparate foarte bune.

Dacă le faci o vizită, încearcă Nor deasupra unui cuib de ciocolată, faimosul lor desert, un spectacol meteo pe cerul gurii, cu trei texturi de ciocolată sub un nor din vată de zahăr. Pe cât este de original, pe atât de mega-extra-delicios este!

Rezervă o masă la NOR Sky Casual Restaurant

Poirot

prăjitură cu ciocolta Poirot de la Zexe Braserie, sub forma unii butoias glazurat, cu o felie de para deshidratata in varf
Blat Joconde, nuci caramelizate, mousse lejer din ciocolată neagră și inserție de pere.

Nu, nu este vorba de celebrul inspector din romanele Agathei Christie, ci de o prăjitură cu ciocolată cu blat Joconde, nuci caramelizate, mousse lejer din ciocolată neagră și inserție de pere. Poirot un desert perfect pentru iubitorii de ciocolată, pe care îl găsești la Zexe Braserie, una dintre cele mai bune cofetării (și nu doar atât) din București, foarte cochetă, de pe bulevardul Aviatorilor.

Zexe Braserie a apărut în 2016, din dorința cofetarului Ana Consulea de a reda savoarea cofetăriei românești și de a le arăta românilor ce cofetărie minunată avem. Și ce s-a întâmplat a fost că a luat rețete istorice de prăjituri românești (de e istorice de prăjituri românești, uitate de foarte multă exemplu „Take Ionescu” sau „Carmen Sylva”), uitate de foarte multă lume, și le-a „revizitat” într-un mod original și foarte contemporan. Pe lângă asta, mai au și o serie de deserturi cosmopolite (franțuzești sau chiar rusești), dar și înghețată artizanală cu arome unice pe piață.

Rezervă o masă la Zexe Braserie

Desert Savart

Prăjitură cu blat de cacao, cremă de castane și rom, cremă de cafea și praline, și ganache de ciocolată, la restauraznt Savart din București
Blat de cacao, cremă de castane și rom, cremă de cafea și praline, ganache de ciocolată.

Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan, situat în centrul Bucureștiului, (lângă Ateneul Român, pe Str. George Enescu nr.2-4), unde Manuela Paraschivescu, chef și co-owner Savart, îşi pune în scenă propria viziune culinară, creând un meniu eclectic, cu influențe din toată lumea. Manuela a absolvit prestigioasa academie culinară franceză Grégoire Ferrandi şi s-a format profesional în bucătării de restaurante cu două stele Michelin. Așa că nu e de mirare că la Savart vei găsi nu doar un loc foarte frumos (cu o terasă foarte drăguță!), dar și mâncare neașteptată și foarte plăcută.

„Admirăm în continuare foarte mult bucătăria franceză (fabulos de creativă), facem totul de la zero și gătim gourmet cu cele mai proaspete ingrediente pe care le alegem de la producători locali. Pentru că ne place să combinăm elemente, arome, savori, texturi, culori și să oferim altceva, de negăsit în altă parte. Nu doar un ospăț de sărbătoare, o sărbătoare a aromelor!”
Restul vine de la sine. Și uneori puțină ciocolată ajută. Voluptoasă. Fină ca mătasea. Somptuoasă. Cum e Savart, prăjitura cu ciocolată de suflet a restaurantului. Are un blat de cacao, cremă de castane și rom, cremă de cafea și praline, și ganache de ciocolată. Yummy!

Rezervă o masă la Restaurant Savart

A 18-a minune

cake cu ciocolata, servita pe o farfurie alba, invaluita de vapori
A 18-a minune, cu ciocolată, învăluită în nori.

Un alt restaurant care oferă o priveliște de nota 10 este și 18 Lounge. Situat la ultimul etaj (al 18-lea) din clădirea City Gate South Tower din Piața Presei Libere, 18 Lounge este al doilea cel mai înalt restaurant din București. Arhitectura inedită cu un perete format din geamuri neîntrerupte îți oferă o vedere minunată din cea mai verde zonă a orașului (perfect pentru poze instagramabile).

Și dacă tot a venit vorba de poze care prind bine pe rețelele sociale, un desert spectaculos din meniul lor este A 18-a minune, cu ciocolată, învăluită în nori. Un desert de strâns like-uri și de lins pe degete de bun ce e!

Rezervă o masă la 18 Lounge

Butoiaș cu ciocolată caldă

Butoiaș cu ciocolată caldă, caramel sărat, înghețată de vanilie și fructe proaspete., la Caru cu Bere din Bucuresti
Butoiaș cu ciocolată caldă, caramel sărat, înghețată de vanilie și fructe proaspete.

Știm că vara e și despre bere. Multă bere bună și reeecee. Așa că dacă plănuiești o ieșire pe la Caru’ cu Bere, ne-am gândit să-ți atragem atenția și asupra unuia dintre deserturile din meniu. Știm că berea nu prea are treabă cu ciocolată, dar na… poate ieșiți mai mulți prieteni și e bine să știi că există câte ceva pe gustul fiecăruia. Da, de obicei la Car răsună butoaiele cu bere. Însă, în meniu au un nou desert: butoiaș cu ciocolată caldă. Și sigur caramelul sărat, înghețata de vanilie și fructele proaspete te vor face să mai ceri o porție!

În plus, în meniu au mai multe torturi făcute în casă, spre exemplu tortul Joffre, cu ciocolată și vișine, care și el este delicios!

Rezervă o masă la Caru’ cu Bere

Amethyst Surprise

sfera de ciocolată pe pat de crumble de ciocolata, peste care se toarna un sos alb, la Amethyst Sky BAr
Sfera de ciocolata poate prevesti exact ce se va întâmpla: vei fi vrăjit de acest desert delicios!

Enunțul problemei: se dă o sferă de ciocolată care ascunde înăuntru o surpriză cremoasă, așezată frumos pe o bază tot cu multă ciocolată. Întrebare: ce se întâmplă cu acea sferă în momentul în care se toarnă peste ea o cremă lichidă de vanilie, fierbinte? Răspuns: se topește și surpriza este dezvăluită! Apoi toate elementele de farfurie se combină și se amestecă și rezultă un desert decadent! Combinația de arome și texturi este fabuloasă și, atenție, riscă să dea dependență!

Iar dacă vrei să iei și tu problema în mâinile proprii, mergi în vizită la Amethyst Sky Bar și sigur nu vei regreta. PS: priveliștea merită toți banii! Îi găsești pe Bdul. Unirii nr.47C, în cadrul Union Plaza Hotel.

Rezervă o masă la Amethyst Sky Bar

Duo mousse de ciocolată

Cake cu trei straturi de ciocolata, si un decor din ciocolata, impreuna cu zmeura, la Aria TNB din București
Servește un desert gustos la Aria TNB și savurează priveliștea minunată de pe acoperișul Teatrului Național.

Aria TNB este unul dintre cele mai de succes restaurante din oraș, mereu plin de oaspeți. Și nu e de mirare, pentru că este locul ideal unde poți petrece momente speciale sub cerul Bucureștiului, admirând apusul sau luminile orașului. Restaurantul se află la kilometrul 0 de la Universitate, chiar pe acoperișul Teatrului Național, și oferă o priveliște fantastică, panoramică, asupra Capitalei!

În plus, au o selecție foarte diversă de preparate creative, la care poți asorta un cocktail sau o băutură fină. Propunerea de prăjitură cu ciocolată: Duo mousse de ciocolată, un desert ușor și foarte gustos!

Rezervă o masă la Aria TNB

Tartă de ciocolată și praline

tartă de ciocolată și praline, bezea de căpșune cu yuzu, pe o farfurie albastra, la restaurant Diplomat
Restaurant Diplomat te tentează cu o tartă de ciocolată și praline, bezea de căpșune cu yuzu (un citric asiatic).

Dacă vrei să evadezi un pic din aglomerația orașului și să te și mai răcorești puțin, merită să faci o vizită la Restaurant Diplomat, într-un loc încărcat de istorie. Puțin știu că vila centrală din cadrul Clubului Diplomat a fost construită de celebrul arhitect Ion Mincu, și că pe vremuri atrăgea protipendada din întreaga Europă. Ulterior, clubul a găzduit Restaurantul „Diplomat”, locul în care bucureștenii serveau prânzul și se bucurau de priveliștea oferită de Parcul Herăstrău, apoi reveneau în oraș spre seară sau își continuau plimbarea pe jos, pe aleile umbrite si răcoroase ale parcului.

Aproape 100 de ani mai târziu, restaurantul păstrează atmosfera locului, dar are și o notă modernă, fiind în continuare unul dintre locurile emblematice ale Capitalei. La ei am găsit o prăjitură cu ciocolată excelentă: tartă de ciocolată și praline, bezea de căpșune cu yuzu (un citric asiatic).

Rezervă o masă la Restaurant Diplomat

Glob de ciocolată

Glob de ciocolată umplut cu cremă de mascarpone și vișine, servit pe gheață carbonică la restaurant The Mark
Glob de ciocolată umplut cu cremă de mascarpone și vișine, servit pe gheață carbonică.

Dacă ajungi la The Mark Restaurant&Pub pe Calea Griviței (nr 84-98) vei remarca contrastul plăcut pe care locația îl aduce în zona Gara de Nord. În interior te așteaptă un mix de elemente eclectice cu design modern, dar și cu note clasice, iar la exterior ai o terasă generoasă, umbrită. Este un loc perfect în care să îți petreci pauza de prânz (mai ales că în jur sunt multe clădiri de birouri, inclusiv cea care găzduiește restaurantul) și unde să revii în serile cu muzică live și weekendurile cu atmosferă chill, de socializare.

În meniul lor am găsit acest Glob de ciocolată umplut cu cremă de mascarpone și vișine, servit pe gheață carbonică, care nu doar că arată fabulos, dar este și foarte gustos! O prăjitură cu ciocolată excelentă, pe care merită s-o încerci.

Rezervă o masă la The Mark Restaurant&Pub

Chocolate Lava Cake

Chocolate lava cake cu inghetata de vanilie, pe pat crocant, la Stadio București
Chocolate Lava Cake, o combinație artistică cu suflet cald din ciocolată neagră, așezată grațios lângă înghețată de vanilie.

Nu puteam încheia seria de recomandări fără să menționăm și faimoasa Lava Cake. Prăjitura este o combinație ingenioasă și creativă între tortul de ciocolată clasic și un sufleu sofisticat. Aparent neimpresionant la prima vedere, lucrurile se schimbă complet odată cu prima linguriță pe care o iei! Pentru ca „Vulcanul de ciocolată” să fie considerat a fi perfect, exteriorul trebuie să fie solid și rumen, iar inima desertului trebuie să ascundă o ciocolată încă lichidă, cu gust intens.

Nouă ne place Chocolate Lava Cake de la restaurantele Stadio, o combinație artistică cu suflet cald din ciocolată neagră, așezată grațios lângă înghețată de vanilie. Cu un extreior crocant și o inimă caldă, de ciocolată, desertul e fix cât trebuie de dulce și de mare. Vine în compania unei cupe de înghețată (foarte bună și ea!), pe un pat crocant de-li-cios!

Rezervă o masă la Stadio Union / Stadio Unirii / Stadio Park


Citește și:

  • 10 restaurante și terase child friendly din București
  • Ghid Culinar De Vacanță: Ce să mănânci în Grecia

  • Top berării din București unde te poți răcori cu o bere rece

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • 18 lounge
  • Amethyst Sky Bar
  • Aria TNB
  • Caru cu Bere
  • chocolate cake
  • desert cu ciocolata
  • desert la restaurant
  • lava cake
  • nor sky casual
  • prăjitură cu ciocolată
  • restaurant diplomat
  • savart
  • stadio
  • The Mark
  • zexe braserie
Citește și
Cele mai bune tarte și plăcinte din București să iasă în față!
Citește articolul
  • Hot Plates
Cele mai bune tarte și plăcinte din București să iasă în față!
10 burgeri super gustoși pe care i-am încercat în ultima vreme
Citește articolul
  • Hot Plates
10 burgeri super gustoși pe care i-am încercat în ultima vreme
Hummusul, în combinații inedite. Un preparat cu o mie de arome
Citește articolul
  • Food Smart
  • Hot Plates
Hummusul, în combinații inedite. Un preparat cu o mie de arome
Colecția primăvară-vară: noutăți în meniurile restaurantelor
Citește articolul
  • Hot Plates
Colecția primăvară-vară: noutăți în meniurile restaurantelor
Unde mănânci cei mai buni mici din București?
Citește articolul
  • Hot Plates
Unde mănânci cei mai buni mici din București?
10 sandvișuri celebre şi povestea lor. Plus, unde să le savurezi în Bucureşti
Citește articolul
  • Fun
  • Hot Plates
10 sandvișuri celebre şi povestea lor. Plus, unde să le savurezi în Bucureşti
Preparate de post: ce bunătăți am mâncat prin oraș
Citește articolul
  • Hot Plates
Preparate de post: ce bunătăți am mâncat prin oraș
De unde cumpărăm pască pentru Paște. 10 propuneri delicioase
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Shopping
De unde cumpărăm pască pentru Paște. 10 propuneri delicioase
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Citește articolul
  • Hot Plates
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Caută
Postări recente
  • 15 tipuri de zahăr și la ce se folosesc
    15 tipuri de zahăr și la ce se folosesc
    • Data publicare : 8 iunie, 2023
    • Data modificare : 8 iunie, 2023
  • Cele mai bune tarte și plăcinte din București să iasă în față!
    Cele mai bune tarte și plăcinte din București să iasă în față!
    • Data publicare : 7 iunie, 2023
    • Data modificare : 8 iunie, 2023
  • Cum să faci singur bere acasă
    Cum să faci singur bere acasă
    • Data publicare : 6 iunie, 2023
    • Data modificare : 6 iunie, 2023
  • Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție
    Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție
    • Data publicare : 31 mai, 2023
    • Data modificare : 31 mai, 2023
  • Glamping în România: 13 destinații pentru o experiență inedită
    Glamping în România: 13 destinații pentru o experiență inedită
    • Data publicare : 30 mai, 2023
    • Data modificare : 30 mai, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
Alegerea editorilor
  • Colecția primăvară-vară: noutăți în meniurile restaurantelor
    • Hot Plates
    Colecția primăvară-vară: noutăți în meniurile restaurantelor
  • 10 trucuri ca să fii „Lord of the grill”. Cum să faci un grătar perfect
    • Tips & Tricks
    10 trucuri ca să fii „Lord of the grill”. Cum să faci un grătar perfect
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ