Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Locuri Cool > Hot Plates > Poate n-ai porc de tăiat, dar sigur ai de mâncat! Hai la restaurant, la pomana porcului
  • Hot Plates

Poate n-ai porc de tăiat, dar sigur ai de mâncat! Hai la restaurant, la pomana porcului

  • Autor : Alexandra Tiron
  • Data publicare : 14 decembrie, 2022
  • Data modificare : 7 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Pomana porcului este un obicei specific nouă, românilor. Iar Ignatul, ziua când îi vine sorocul lui Ghiță, e pe 20 decembrie, conform tradiției (chiar dacă această dată nu se mai respectă cu sfințenie). Cert e că în decembrie avem ocazia să mâncăm friptură din carne proaspătă, al cărei gust e cu totul deosebit! Dacă n-ai bunici sau rude la țară care taie porcul în bătătură, ai în schimb restaurante care au adăugat pomana porcului în meniu.

platou tradițional cu carne la garnita, carnati de casa, muschi de porc si mamaliga pe un platou alb , fotografiat pe fundal negru - pomana porcului la Taverna Sârbului
Foto: Taverna Sârbului

Nu știu dacă tu ai astfel de amintiri din copilărie, dar eu îmi amintesc când era ziua de tăiat porcul. Se strângea toată familia, fiecare avea treaba lui și robotea de zor, afară era frig și zăpadă, eram o mulțime de copii și totul avea un aer special, de sărbătoare (mai puțin momentul „crimei” la care noi fugeam cât mai departe, să nu auzim nimic). Când treaba era gata, frigeau repede în untură carnea abia porționată și stăteam la masă. Avea un gust pe care nicio altă friptură din comerț nu-l are!

Tradiția românească de Ignat

Cum își spuneam, Ignatul e pe 20 decembrie, atunci când gospodarii taie porcul pe care l-au crescut bine un an întreg. În popor se spune chiar că în acea noapte, porcul visează că urmează să fie sacrificat. Era tradiția de așa fel încât să aibă ce pune pe masă pentru sărbătoarea Nașterii Domnului.  

Și tot tradiția spune că în ziua de Ignat nu este permisă nicio altă activitate – tot ce se face are legătură doar cu tăierea porcului și atât. Carnea proaspătă se porționează apoi pentru a fi folosită la specialitățile românești care ne plac atât de mult – jumări, șuncă, tobă, piftie, caltaboș, cârnați etc. Când treaba se termină, toți cei care au muncit sunt poftiți la masă drept mulțumire (mai ales acolo unde veneau și vecinii să ajute, de exemplu).

Pomana porcului în sine e ca o… tochitură, să zicem. Bucățile de carne se prăjesc în untură și se folosește câte ceva din toate – mușchi, slănină, chiar și ficat etc. Nu lipsesc murăturile și mămăliga, vinul făcut în casă și țuica sau palinca.

sorici taiat pe un platou de lemn asezat pe stergar rosu cu modele traditionale romanesti

Unde mergi în oraș, la restaurant, să mănânci pomana porcului

Sunt frumoase tradițiile românești (chiar dacă ușor barbare 😊). Mai ales pentru că înseamnă reuniune, comunitate. Însă noi, cei care stăm la oraș, nu prea mai avem parte de aceste tradiții și le uităm, se pierd. De asta poate are farmec, cumva, ca zilele acestea dacă ieși în oraș, să comanzi din meniu… pomana porcului. N-o fi ea chiar proaspăt tăiată în ziua aceea, dar tot e bună! De asta am ales câteva astfel de locuri pe care să ți le recomandăm.

Lacrimi și Sfinți

tigaie cu friputură de porc cu piure si verdeata, alaturi de un bol alb cu muraturi, pe fundal de lemn, la restaurant Lacrimi si Sfinți

„Toți porcii știu că vine vremea Ignatului și deja tremură, nu de frică, ci tremuratul ăsta le face carnea să vibreze și să fie mai fragedă. Iar porcii noștri se aruncă singuri în cuțit, se sacrifică de bună voie ca să-nchidă gurile rele. Așa că noi îi cinstim, îi rumenim bine și îi servim cu piure și murături diverse făcute-n apă de izvor de la Port Cultural Cetate”, zic ei.

Noi îți mai spunem că au și multe alte preparate bune din carne de porc, care să-ți amintească de pomana porcului. Și că e un restaurant tradițional, cu muzică lăutărească, tare, tare fain, unde sigur te vei simți de minune.

Rezervă o masă la Lacrimi și Sfinți

Caru’ cu Bere

mancare traditionala din bucovina - friptura de porc cu mamaliga - pomana porcului la restaurant Caru cu Bere

Știe toată lumea că pentru o porție zdravănă de bucătărie autohtonă te poți opri oricând la Caru’ cu Bere. E drept că e mai mereu plin și aglomerat, dar ceva din toată zarva aia de oameni are ceva familiar și plăcut. Ia-ți prietenii și mergeți la Car nu neapărat pentru bere – zilele astea au și vin fiert, de sezon. Masa o puteți începe cu un Platou țărănesc (cu ceafă de porc afumată, mușchi afumat, cârnați de Pleșcoi, cârnat din topor, slănină usturoiată, telemea, ceapă și alte legume. Merge tare bine împărțit la mai mulți! Apoi treceți la o porție de „Mâncare tradițională din Bucovina” – e carne la garniţă ca altădată, cu cârnaţi afumaţi, toate servite cu mămăliguţă şi varză murată! Miamm, miamm.

Băcănia Veche Delicatese & Grădină

  • carne la garnita la restaurant Bacania Veche - pulpă de porc, mușchi file, coaste și cârnați făcuți
  • persoana care mananca de pe un platou cu preparate traditionale romanesti - branza, muschi de porc afumat, mamaliga, ceapa etc
  • mai multe rafturi cu carnati pusi in afumatoare la Bacania Veche Bucuresti

Dacă ți-ai cumpărat vreodată bunătăți de la Băcănia Veche, sigur te-ai bucurat când și-au deschis și restaurant –pe Bd. Dacia nr 25. Un restaurant micuț, ales de publicului revistei Horeca Insight drept al treilea cel mai bun bistro din Romania. Au un meniu simplu, corect și cinstit, bazat mult pe sezonalitate – de altfel, ingredientele provin preponderent de la furnizori din apropiere.

În zilele astea mai răcoroase merge o cană de vin sau țuică fiartă lângă o carne la garniță – și-au zis ei. Așa că au umplut câteva borcane (le găsești și la magazinul Băcăniei), iar carnea o servesc așa cum a fost pregătită – cu pulpă de porc, mușchi file, coaste și cârnați făcuți de ei. Apropo de cârnați… sunt nici prea grași, nici prea iuți, nici foarte afumați și nici prea mult ținuți pe grătar. Sunt exact așa cum trebuie. Iar la „derapajele zilei” (aka meniul zilei) găsești și sarmale, și carnea la garniță despre care îți spuneam și platou de mangaliță de la Sighișoara, spre exemplu.

Nu rata, din meniul fix, platoul „Turul Țării” (în funcție de sezon și disponibilitate produsele pot varia). E cu brânzeturi românești, cârnați de mangaliță, cârnați Plai de la Bihor, babic, ghiudem, slăninuță/jumări de mangaliță, zacuscă, fasole bătută și murături. Și tot în meniul fix găsești friptură de porc la tavă cu sos de roșii, cimbru și usturoi, alături de piure, dar și mămăligă cremoasă cu unt, parmezan și brânzeturi fine.

Restaurant Voievodal Băneasa

  • carne la garnita prajita, servita pe platou de lemn la Restaurant Voievodal Bneasa unde să mergi să mănânci pomana porcului
  • platou traditional cu toba, carne la garnita, bramza si ceapa la restaurant voievodal bameasa
  • close up cu sorici de porc taiat fasii si o ceapa rosie

Nu o fi el chiar în buricul târgului, dar să știi că se mănâncă tare bine la Restaurant Voievodal din Băneasa! În mod normal ți-am recomanda să încerci jumările de pui (nouă nu ne lipsesc niciodată de la masă când mergem la ei). Dar ca să ținem de subiect, de data asta te îmbiem cu o Gustare românească de iarnă (cu tobă, șorici, carne la garniță, ceapă și brânză). Sau poți sp-ți iei individual o porție de jumări, șorici ori slăninuță de casă (așa o alintă ei în meniu). Au și carne la garniță (sau cârnați la garniță, dacă preferi) cu varză murată și mămăligă. Plus pomana porcului, desigur 😊

Rezervă o masă la Restaurant Voievodal Băneasa

Taverna Sârbului

2 platouri de lemn pline cu muschi de porc, carnati de casa, mamaliga, muschid de porc, fotografiate de sus, la Taverna Sarbului unde să mergi la restaurant să mănânci pomana porcului

O avea el specific sârbesc, dar au și multe preparate pe care le regăsești și în bucătăriea românească. Taverna Sârbului a venit cu noutăți pentru meniul de iarnă, care să se potrivească cu anotimpul răcoros, să te încălzească după o zi lungă și să-ți ofere simfonia de gusturi de care ai nevoie în aceasta perioadă. Ei zic că meniul ăsta e așa de gustos încât măcelarul însuși a rămas făr’ de cuvinte! Așa că merită să le faci o vizită să le guști preparatele. Au scos din afumătoare multe cărnuri cu savoare – cârnați de casă afumați și mușchi afumat. Au și mușchi împletit, și frigărui de porc, și mix grill „viață sănătoasă” (cârnați afumați, frigărui, costițe picante de porc). Și pentru că atunci când spunem „decembrie” ne apare în gând mai ales șoriciul, l-au inclus și pe el în meniu.

Rezervă o masă la Taverna Sâbului

Acestea fiind zise, îți urăm poftă bună! Și ca să rămânem în ton cu sezonul, îți recomandăm să citești și despre Raftul cu băuturi românești tradiționale – țuică, palincă &Co. sau despre Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • caltabosi
  • cand se taie porcul
  • carne la garnita
  • friptura de porc
  • Ignat
  • meniu pomana porcului
  • pomana porcului
  • pomana porcului la restaurant
  • restaurante romanesti
  • sorici
  • traditii de Craciun
Citește și
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Citește articolul
  • Hot Plates
Pin location: 9 locuri cu clătite bune, bune în București
Ce sunt tapas? Totul despre gustările spaniolilor și unde le găsești
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Pe la ei
Ce sunt tapas? Totul despre gustările spaniolilor și unde le găsești
Încearcă ceva nou! 9 locuri unde mănânci o pizza mai deosebită
Citește articolul
  • Hot Plates
Încearcă ceva nou! 9 locuri unde mănânci o pizza mai deosebită
Unde mâncăm o ciorbă bună, ca la mama acasă?
Citește articolul
  • Hot Plates
Unde mâncăm o ciorbă bună, ca la mama acasă?
15 ponturi ca să faci cele mai bune sarmale
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Tips & Tricks
15 ponturi ca să faci cele mai bune sarmale
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Shopping
De unde comanzi cozonaci pentru Crăciun?
Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud
Citește articolul
  • Hot Plates
Cei mai buni cârnați românești – de la est la vest, și de la nord la sud
Cele mai bune opțiuni de mic-dejun: alimente pentru un boost de energie & locuri din București deschise de la 08:00
Citește articolul
  • Food Smart
  • Hot Plates
Cele mai bune opțiuni de mic-dejun: alimente pentru un boost de energie & locuri din București deschise de la 08:00
Trick or treat! Unde găsești dulciuri înfiorător de bune, pentru Halloween
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Shopping
Trick or treat! Unde găsești dulciuri înfiorător de bune, pentru Halloween
Caută
Postări recente
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ