Joseph Hadad, cunoscutul chef israelian de origine araba (mama marocana, tatal tunisian) de la Casa Vernescu, pleaca dupa 15 ani, in urma unor neintelegeri cu noul management al companiei, si in special cu noul CFO. Joseph Hadad a venit in Romania in 1996, la un an de la deschiderea Casino Palace si a celebrului restaurant Casa Vernescu – cel mai bun restaurant din Bucuresti in acea perioada. Inainte de a veni in Romania, Joseph Hadad, 52 de ani, a fost chef de bufet rece la cel mai faimos hotel din Ierusalim, King David. A venit in Bucuresti pentru un salariu de 8,000$/ luna.
Restaurantul Casa Vernescu a fost (aproape) inchis in 2011. Salonul mare de la parter a fost inchis in vara lui 2011, iar salonul mic (Sala “Ambasador”) a fost amenajat exclusiv pentru Signor Seroussi, unde ia masa si unde i s-a pus inclusiv o masa de joc. Asadar, restaurantul Casa Vernescu poate fi considerat inchis, din punct de vedere tehnic, iar evaluarea noastra din 2009 nu mai are obiect. Nu am declarat restaurantul Casa Vernescu inchis deoarece conducerea Casino Palace a deschis o mica braserie la etaj, cu o bucatarie separata de fosta bucatarie a restaurantului. Surse din interiorul cazinoului au declarat ca sunt sanse mici ca restaurantul sa se redeschida in formatul si anvergura anterioare, deoarece pierderile prea mari nu mai pot fi sustinute din castigurile cazinoului, mai ales in perioada de criza. (foto: www.evz.ro)