Patrizia Paglieri, italianca ajunsa bucatareaza cunoscuta in Bucuresti, e noul chef al restaurantului Collage de la inceputul acestei luni. Prima data s-a auzit despre Patricia cand si-a deschis un (fel de) restaurant in Buftea, chiar in casa ei, Al Casolare, in care gatea impreuna cu mama ei. Vlad Mihulescu a adus-o chef (lady chef – ca sa fie politically correct) la Osteria Gioia. L-a lasat pe Vlad dupa ce un avocat i-a facut un restaurant la Moxa pe care si-a pus chiar numele, Patrizia Ristorante. A plecat de acolo si omul a dat faliment (sau invers) si inainte de a ajunge la Collage am regasit-o pe Patrizia in Constanta, unde urma sa-si deschida (sau chiar si-a deschis) un nou restaurant.
Cand a fost deschis, Collage a ajuns repede cel mai bun restaurant din Bucuresti, avandu-l pe Roberto dal Seno ca chef. A si primit titlul de “Restaurantul anului” de la Restograf in 2012, cu o bucatarie creativa, nouvelle cuisine, moleculara. Acum Collage are ocazia sa revina in top, insa de aceasta data ca restaurant cu bucatarie italiana. Le dorim sa aiba succes, Patrizia gateste foarte bine, dincolo de ce altceva se poate spune despre ea, mai ales daca are mana libera sa cumpere cele mai bune si mai scumpe produse de pe piata – ceea ce pare sa fie cazul aici, la Collage.