Naan Food&Drink Studio, restaurantul deschis anul trecut in centrul Bucurestiului, a ajuns destul de repede in atentia publicului prin cateva ingrediente de baza: design, mancare buna, dar si evenimente culinare, unele in special dedicate artei vinurilor bune. Acum, restaurantul are parte de o schimbare despre care aflam mai multe detalii chiar de la echipa localului:
La aproape un an de la deschidere, restaurantul Naan se reinventeaza alaturi de un nou chef: Aida Parascan, castigatoarea show-ului culinar MasterChef in 2013. Avanpremiera noului meniu propus de Aida Parascan a avut loc luni, 23 mai, la un Late Media Lunch la care au participat peste 20 de bloggeri.
Intre noile preparate aduse de MasterChef in meniu se numara Scoici cu sos Tapenade si Harissa, Sushi Maki&California, Carne salada, Hamburger de Black Angus, Coaste de porc in bere neagra, Inele de Calamari Panko cu sos Olandez al Lime, File de Dorada all’acqua Pazza cu Piure de sfecla. Preparatele au fost asociate de somelierul restaurantului cu vinuri single-vineyard din gama Aristocrat de la Amfiteatru Vitis. La desert, oaspetii au avut de ales intre Lava Cake cu inghetata de vanilie in par de inger si Affogato Caffé.
Inca de cand a descoperit Naan, Aida Parascan a fost atrasa de stilul de gatire de aici, care se bazeaza pe inovatie si ingrediente alese cu grija. Meniul va fi improspatat cu preparate mediteraneene, preparate indiene imbunatatite, ingrediente de sezon si preparate facute in casa: paste si carne maturata – Black Angus crescuta pe pasunile din imprejurimile Sibiului.
Punctul forte al restaurantului este ospitalitatea si oferirea de servicii de top, cu o exigenta pentru fiecare detaliu. Sunt folosite numai ingrediente naturale, proaspete, alese cu grija si preparate sanatos. Colectia impresionanta de vinuri, selectionate si recomandate cu pricepere de catre somelieri, este asociata cu preparate culinare gatite de MasterChef.
Mai multe despre Naan Food&Drink Studio.