Bistro Epoque si Epoque Hotel (Bucuresti) au declarat februarie ”luna iubirii”, oferind astfel oaspetilor ocazia de a savura pe deplin cele doua repere romantice ale lunii: Valentine’s Day (14 februarie) si autenticul romanesc, Dragobete (24 februarie). Din 1 si pana pe 28 februarie, oaspetii isi pot alege momentul potrivit lor pentru a sabatori.
Sub bagheta magica a Executive Chef-ului Eddy Seys, Bistro Epoque isi intampina oaspetii cu o cina speciala. Inspirata din unicitatea sinelui si perfectiunea cuplului, Cina Romantica contine preparate culinare servite in doua stiluri personalizate, pentru EA si pentru EL. Aperitivele si primul fel al serii sunt pregatite cu gandul la gusturile diferite, iar finalul este unitar, sub forma unui desert in care se imbina texturi si arome complementare: ”Inima de macaron”, pentru EA si pentru EL.
Iar pentru cei care isi doresc sa prelungeasca magia momentului si sa se retraga pentru cateva zile intr-o oaza de liniste in centrul orasului, Epoque Hotel a pus la cale Escapada Romantica perfecta: 3 nopti de cazare, mic dejun la pat si o Cina Romantica inclusa.
Cina Romantica pentru doi – 110 euro, Escapada Romantica pentru doi – 470 euro (preturile contin TVA).
Mai mult, in zilele de marti, miercuri si joi, Escapada Romantica aduce si alte surprize: acorduri de pian si tapas din partea casei, in Epoque Lounge.
Pentru mai multe informatii despre pachetele speciale din ”Luna iubirii” sau rezervari, oaspetii sunt rugati sa contacteze info@epoque.ro sau Andreea Szekely, manager F&B; restaurant@epoque.ro.
* * *
Boutique hotelul de 5 stele Epoque este situat in zona centrala a Bucurestiului, in imediata apropiere a parcului Cismigiu. Epoque Hotel este castigator al premiului Tripadvisor Travelers’ Choice® Awards 2013, clasandu-se in top 3 cele mai bune hoteluri din Romania, fiind lider de categorie pentru hotelurile de 5 stele, certificat cu diploma de excelenta Tripadvisor pentru 2012, declarat ”Hotelul Anului” de catre HRBExpert si nominalizat de catre Fashion TV intre primele 3 cele mai distinse boutique hoteluri din Bucuresti pentru 2012. Bistro Epoque a primit de asemenea premiul pentru ”Cea mai buna bucatarie frantuzeasca” acordat 2 ani la rand de catre Restograf si locul 3 intre ”Cele mai bune restaurante de hotel din Romania” in 2012 acordat in cadrul Galei Premiilor Food & Bar Romania.
Pentru mai multe detalii, va rufam contactati Ruxandra Lupu, PR Director W Advisors, +4 0723.546.102, sandra@wadvisors.ro.
(comunicat de presa)
*