Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • MEET THE CHEF

Chef Toma Cosmin, bucatarul ardelean care-si serveste mancarea in ghivece de flori

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 21 august, 2015
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Chef Toma Cosmin este consultant culinar la restaurantul La Cuptor, care a avut deschiderea pe 1 februarie in Sibiu.

Printre preparatele din meniu pe care clientii le pot comanda, se numara si un aperitiv care vine servit intr-un “ghiveci de flori” si cu “pamant” de masline.

Chef Toma Ioan Cosmin // sursa foto: Facebook
Chef Toma Ioan Cosmin // sursa foto: Facebook

“E o reteta foarte simpla, pe care o poate face oricine, dar modul de servire este altfel. Servirea se face intr-un ghiveci. Cand chelnerul iti aduce la masa ghiveciul zici ca e unul cu flori“, a declarat, pentru AGERPRES, chef Cosmin Toma.

In cazul in care sunteti curiosi ce mai contine “ghiveciul cu flori”, ingredientele folosite la acest aperitiv sunt: dovlecei, vinete, castravete, usturoi, iaurt, sare, piper, masline, iar ca decor, cate o ramura de frunza de cimbru.

Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook
Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook

“E ceva mai inedit si ceva mai altfel. Incerc sa reinterpretez si bucataria romaneasca, sa o aratam sa fie altfel.“, spune Toma.

Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook
Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook

Cosmin Toma a participat, de-a lungul timpului, la mai multe emisiuni culinare, este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Transilvania si, recent, a castigat prima competitie culinara din Romania cu tematica vegetariana, Vegetarian Culinary Cup, ce s-a desfasurat la Brasov – medalie de aur la sectiunea Black Box (cosul cu surprize) si medalie de argint la sectiunea Meniu de restaurant.

Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook
Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook

Preparatele sale sunt cu adevarat spectaculoase, puteti sa vedeti mai multe pe pagina sa de Facebook, iar cand mai treceti  prin Sibiu, nu uitati sa treceti pe la La Cuptor, in cazul in care vreti sa serviti un “ghiveci cu flori”.

Mancare servita in ghiveci de flori // sursa foto: Facebook
Chef Toma Ioan Cosmin // sursa foto: Facebook
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucatar ardelean
  • chef cosmin toma
  • mancare in ghivece de flori
Citește și
Speedcast Restograf #4, cu chef Radu Ionescu (Kaiamo)
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Speedcast Restograf #4, cu chef Radu Ionescu (Kaiamo)
Speedcast Restograf #3 cu Bogdan Alexandrescu (aka Dexter Chef)
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Speedcast Restograf #3 cu Bogdan Alexandrescu (aka Dexter Chef)
Nu rata primul episod de Speedcast Restograf! Invitat: Adi Hădean
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Nu rata primul episod de Speedcast Restograf! Invitat: Adi Hădean
Din bucătăria MAT: cum face, domne, Alex Iacob de-i iese tacosul așa bun?
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Din bucătăria MAT: cum face, domne, Alex Iacob de-i iese tacosul așa bun?
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Citește articolul
  • CE MÂNCĂM
  • MEET THE CHEF
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Soro.lume – o poveste (gastronomică) neoromânească, creionată de Mihai Iosif Toader
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Soro.lume – o poveste (gastronomică) neoromânească, creionată de Mihai Iosif Toader
Daniel Pălici, bucătarul care dă glas propriei bucătăriei creative, la Grai
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Daniel Pălici, bucătarul care dă glas propriei bucătăriei creative, la Grai
Top 10 cei mai buni bucătari din lume
Citește articolul
  • ÎN LUME
  • MEET THE CHEF
Top 10 cei mai buni bucătari din lume
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.