Pe strada George Enescu, nr. 23, si-a deschis larg portile restaurantul Goccia. Armonia perfect creata intre eleganta din interior si atmosfera relaxanta de pe terase, te imbie sa te pierzi intr-o lume a deliciilor.
Goccia te seduce cu preparate delicioase, combinatii inedite si gustoase. Aduce in atentia clientilor un meniu semnat de Chef Florin Dumitrescu si propune un nou concept – bucatarie creativa si educatie culinara prin preparate premium, dar accesibile tuturor.
Bucatarii pasionati completeaza decorul si pun foarte bine in scena creatiile desavarsite ale lui Florin. Chef Florin Dumitrescu este o continua inspiratie pentru echipa si pentru clienti, prin talentul si intuitia pe care le adauga fiecarui preparat.
La Goccia vei intalni o echipa cu oameni frumosi, pasionati, rabdatori, pentru care zambetul nu este un efort!
Restaurantul Goccia este situat intr-o casa cu istorie din 1912, in inima Bucurestiului. Decorul imbina stilul clasic al arhitecturii de baza cu elemente moderne de inspiratie mediteraneana, surpinse intr-un mod inedit de arh. Danina Ormenisan, designer de interior Sebastian Mandroiu si arh. peisagist Nicolas Triboi.
Serile tarzii in fata semineului, au adus impreuna oameni speciali care iubesc arta si cultura si care au curajul sa incerce lucruri noi. Asa a luat nastere Studio Gocciaby Vali Barbulescu, chiar deasupra restaurantului, un spatiu unde fotografia completeaza experienta Goccia. Este doar punctul de plecare pentru un lung sir de evenimente diferite care vor aduce in permanenta un aer proaspat la Goccia.
(comunicat de presa)