Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > FOOD & DRINKS > BĂUTURI > Cele mai cool crame de pe Drumul Vinului, care organizează degustări
  • BĂUTURI
  • ÎN ȚARĂ

Cele mai cool crame de pe Drumul Vinului, care organizează degustări

  • Autor : Vlad Ignat
  • Data publicare : 13 octombrie, 2023
  • Data modificare : 10 aprilie, 2025
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Drumul Vinului reunește într-un traseu turistic spectaculos cele mai importante crame și podgorii din cele două Buzău și Prahova. Zona este cunoscută de mai bine de 400 de ani pentru vinurile excepționale produse aici. Secretul e poziționarea geografică ideală, ce-i permite să se bucure de razele directe ale soarelui cu 14 zile mai mult decât oricare altă zonă viticolă din România. Iar investițiile constante în viticultură și turism de aici reușesc să atragă anual mai bine de 300.000 de turiști, români și străini deopotrivă, în fiecare an.

un cuplu dau noroc cu cate un pahar de vin pe o pătura asezata inre randurile de vie, pe drumul vinului, la un picknick
Foto frimufilms on Freepik

Acest traseu este un proiect iniţiat de autoritățile din județele Buzău și Prahova în anul 2004. Și străbate peste 15.000 hectare plantate cu viță de vie, de-a lungul a 65 kilometri. Trecea inițial prin localităţile Filipeştii de Pădure, Băicoi, Boldeşti, Bucov, Pleaşa, Valea Călugărească, Iordăcheanu, Urlaţi, Ceptura, Fântânele, Tohani şi Gura Vadului. Ulterior, au fost adăugate în acest circuit turistic și cultural şi cramele de la Urlaţi, Valea Călugărească și Tohani. Deși bazinul viticol Dealul Mare este renumit pentru soiul autohton de Fetească Neagră și alte soiuri roșii, abordările moderne ale vinarilor de pe acest traseu oferă o varietate incredibilă de gusturi și arome în fiecare sticlă de-a lor.

Nicolae Iorga scria în consemnările sale că „viile mai importante din Muntenia pe vremea lui Constantin Brâncoveanu (1688-1714) erau cele de lângă Dealu Mare, de lângă Ploiești”.

Hai în vizită la crame pe Drumul Vinului!

Crama Tohani

Crama Tohani  este una dintre cele mai vechi și reputate crame din România. A fost înființată în anii `30 pe terenurile fratelui Regelui Carol al II-lea – Principele Nicolae al României. Cu toate acestea, Tohani S.A. s-a înființat la 1 Ianuarie 1959, plantând inițial o suprafață de 856 hectare. În prezent, societatea administrează aproximativ 1300 hectare de viță de vie. Și cultivă nu mai puțin de 15 soiuri de struguri. De la Fetească Neagră și Sangiovesse, până la Tămâioasa Românească și Fetească Regală, această cramă are ceva de oferit pentru fiecare pasionat de vinuri. Aici este conservată singura vinotecă din zonă, ce adăpostește peste 100.000 de sticle de vinuri de colecție.

oameni care viziteaza podgoria Tohani
cladirea principala de la Crama Tohani, crame de pe Drumul Vinului
un semn de lemn de la intrarea in crama tohani, intre două coloane romane
oameni stau pe capite de fan, discuta si beau vin la apus la podgoria Tohani. Crame de pe drumul vinului

Cele mai vechi vinuri de găsit aici sunt din anii ’50, însă acestea nu pot fi cumpărate sau degustate. Te poți „consola”, totuși, cu vinuri făcute aici începând cu anii ’80, dar și cu toate vinurile lor contemporane excepționale. Spre exemplu, Principele Radu, Siel, Wine Chocolate sau Maestro. Pe lângă viile interminabile ale domeniului, vei mai putea vizita și pivnița cramei. Se întinde pe o suprafață de aproximativ 3500mp și are 10 hrube, fiecare cu propria personalitate și propriile vinuri.

Cramele Budureasca

Viile Budureasca sunt un alt nume faimos al regiunii viticole Dealu Mare. Domeniile Budureasca se întind pe o suprafață de aproximativ 275 de hectare. Din acestea, 250 de hectare au fost replantate, iar pe 25 de hectare au fost păstrate vițele vechi. În anul 2013, proprietarii au inaugurat noua cramă, cu o suprafaţă de peste 2.500 de metri pătraţi. Și au reușit de minune să o integreze arhitectural în dealul plantat cu vie. Având trei laturi îngropate, clădirea poate asigura vinurilor o temperatură constantă, întregul an.

imagini din crama Budureasca
butoaie din crama Budureasca
butoaie din crama Budureasca. crame de pe Drumul Vinului
podgoria Budureasca. Crame de pe Drumul Vinului

Cele două săli de degustare de la interior pot găzdui circa 50 de persoane și oferă o vedere panoramică a sălii baricurilor. În incinta cramei, funcționează și un magazin, de unde poți cumpăra sticle din toate gamele de vinuri produse de Budureasca. Pe lângă degustări, turiştii care ajung aici pot face un tur al domeniului viticol, dar şi un tur al cramei, cu acces în camera tancurilor şi în cea a butoaielor. În plus, cu puțin noroc, poți da nas în nas cu Stephen Donnelly, legenda locului. Este oenologul lor din Napa Valley, care a adus cramelor Budureasca, în timp, nu mai puțin de 300 de medalii internaționale. Merită so treci în itinerariul tău de crame de pe Drumul Vinului.

Domeniile Urlaţi

În drumul nostru pe la crame de pe Drumul Vinului ajungem mai departe la Domeniile Urlaţi. O cramă situată pe aceeaşi latitudine cu zonele viticole din Toscana şi Bordeaux, lucru pentru care sunt tare mândrii. La fel de mândri sunt și de calitatea vinurilor lor din soiurile Fetească Albă, Sauvignon Blanc, Fetească Neagră şi Cabernet Sauvignon. Cele 110 de hectare din patrimoniul companiei, împărțite între Urlați și Ceptura au avantajul expunerii totale spre sud. Iar asta asigură o insolație maximă de-a lungul perioadei de vegetație. 

două femei toasteaza cu pahare de vin in mana, in gradina unei crame de pe drumul vinului
un somelier imbrăcat la costum le explică unor vizitatori principiile de degustare a vinului, la una idntre cremale din romania
soarele apune peste un deal cultivat in intregime cu vita de vie, intr-o seară de toamnă
podgoria de la Domeniile Urlați. Crame de pe Drumul Vinului

În anul 2007, compania S.C. Domeniile Dealu Mare Urlați redă strălucirea de odinioară zonei și-și propune să readucă în atenția pasionaților de vin legendarul Pelin de Urlați. Îl poți degusta liniștit în timpul unei vizite în crama lor, în toate cele trei variante produse aici: fie alb, roze sau roşu. Programul în care se pot organiza sesiuni de degustare a vinurilor lor este între orele 9.00 şi 17.00, în fiecare zi.

Crama Basilescu

Tot în Urlați mai găsim și Crama Bazilescu. Cu o tradiție de peste un secol într-ale vinăritului, această cramă și-a construit reputația impecabilă încă de la început, fiind furnizorul Casei Capșa, în vremurile ei de glorie. Totodată, vinurile obținute din această vie din Urlați erau folosite la producerea faimosului spumant românesc Nicolae Basilescu & St. Marceaux & Co. Povestea modernă a acestei crame de pe Drmul Vinului începe în 2003, când moștenitoarea lui Nicolae Basilescu a reușit să recupereze podgoriile familiei, dar și impresionantul conac.

un decor de lemn cu cateva butoaie și un blat de lemn pentru degustarea vinului, intr-o cramă
conacul de la Crama Basilescu. crame de pe Drumul Vinului
camera de maturare a vinului cu mai multe butoaie de vin și o stivă lungă de sticle de vin alb
podgoria de la Crama Basilescu.  crame de pe Drumul Vinului

De la redeschiderea cramei și a conacului din 2008, locul s-a impus pe harta de crame de pe Drumul Vinului (și pe harta oenologică în general) prin vinurile remarcabile obținute aici. Dar și pentru grija lor pentru moștenirea interbelică. Crama Basilescu deține în prezent 60 de hectare de vie. Și au plantații mixte de Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Burgund Mare, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Chardonnay și Fetească. Cele mai vechi vinuri care pot fi găsite în cramă sunt din anul 2013. Însă se pot organiza degustări cu vinuri din gamele lor de top precum Golem, Îngeri din Micul Paris, Eclipse şi Autentique.   

Conacul Urlăţeanu (Cramele Halewood)

Conacul Urlăţeanu este primul centru viticol din România care a oferit turiştilor posibilitatea să viziteze o cramă funcţională. A fost ridicat pe vârful unui deal în 1922, în oraşul Urlaţi, de familia boierului cu acelaşi nume. Și a fost preluat la finalul anilor ’90 de către Cramele Halewood. La finalul anului 1999, conacul și pivnița sa au fost complet restaurate. Tocmai cu gândul de a găzdui evenimente care să povestească despre bogăția și istoria locului.  În interiorul acestei pivnițe se găsește și camera de maturare a vinurilor în butoaie de stejar. Aici au loc degustări zilnice. Iar experții companiei sunt întotdeauna dispuși să povestească despre cum strugurii lor ajung să fie unul dintre cele mai apreciate vinuri românești.

intrarea in conacul urlateanu
mai multi barbati se uita atent la cateva sticle de vin care sunt expuse in magazinul de vin din conacul urlăteanu
camera de maturare a vinului cu mai multe butoaie de vin
Conacul Urlăeanu. Crame de pe Drumul Vinului

Pentru a vizita Conacul Urlățeanu este de ajuns să faci o rezervare telefonică sau online. Ține minte totuși că vei avea nevoie de un grup de cel puțin șase persoane. Costul vizitei începe de la 25 de lei. În funcție de pachetul ales, oferă vizitarea Conacului Urlățeanu, vizita pivniței și prezentarea metodei de învechire a vinurilor în baricuri din stejar românesc și francez. Există și opțiunea de o sesiune de inițiere în degustarea de vinuri, cu 5 sortimente.  Cei de aici organizează și evenimente corporate sau mese de afaceri. Toate astea în locația autentică și retrasă a acestei crame de pe Durmul Vinului. Un loc plin de tradiție, în care se regăsește fascinația pentru vin și cultura vinului.

Cramele Rotenberg

Vinarii de la Cramele Rotenberg sunt recunoscuți nu doar pentru vinurile lor excepționale, ci și pentru angajamentul lor față de mediu. Toate vinurile produse de ei sunt obținute după metoda tradiţională, în care totul este făcut manual, fără utilaje mecanizate. Crama, restaurată complet în 2007, are două beciuri suprapuse. Acest lucru permite un flux tehnologic gravitațional, în care vinul nu trece prin pompe. Astfel, din cele 18 hectare de viță cultivate de aceștia între comunele Ceptura şi Fântânele, preponderant cu Merlot, ies anual vinuri artizanale de excepție, 100% lucrate manual.  

trei sticle de vin asezate pe iarba, in fata unui balot de paie
vedere aeriana cu cramele rotenberg, cu conacul, curtea si crama
camera de maturare a vinului cu mai multe butoaie de vin asezate unul peste celalalt
Oameni mulți in curte la Crama Rotenberg. Crame de pe Drumul Vinului

O vizită aici îți va permite să vizitezi beciurile unde vinul se maturează în butoaiele de stejar. Asta în timp ce deguști 4 sau 6 vinuri – în funcție de pachetul ales – însoțite de platouri cu brânzeturi, nuci și fructe. De asemenea, aici se pot organiza degustări de inițiere sau degustări specializate și sesiuni de food pairing. În plus, crama poate găzdui cursuri și training-uri corporate. Sau se pot organiza one day trips cu vizitarea obiectivelor turistice din zona acestei crame de pe Drumul Vinului și plimbare în vie cu căruța trasă de cai.

Prețurile unui tur pornesc de la 75 de lei de persoană. Dar pot ajunge până la 350 de lei, în cazul în care vrei să te joci de-a vinificatorul și să-ți cupezi propirul vin.  Sub îndrumarea celor de aici, vei învăța să cupezi merlot, cabernet sauvignon și cabernet franc în diferite proporții. Iar la final îți poți printa și propria etichetă, pentru vinul tău. Asta da idee bună pentru un team building!

Crama SERVE

Crama SERVE se găsește tot în comuna Ceptura și a fost înfiinţată în 1990 de contele Guy de Poix. Locul este recunoscut de pasionații de vinuri din România pentru faptul că aici s-a vinificat primul roze sec românesc și primul Cuvée românesc. Turșitii care ajung la Crama SERVE au ocazia să viziteze via și crama și pot participa la sesiuni de degustare a vinurilor nobile produse aici. Un specialist al acestei crame de pe Drumul Vinului te va purta prin majoritatea gamelor lor de top, precum Vinul Cavalerului, Terra Romana şi Cuvée. Cel mai vechi vin care poate fi găsit în cramă este produs în 1999.

o femeie tanara cu ochelari de soare cara o galeata plina de stuguri printre rândurile de vie, pe drumul vinului
un barbat priveste atent la paharul de vin pe care-l degustă, in cadrul unei sesiuni de degustare pe drumul vinului
un barbat miroase un vin dintr-un pahar, în timp ce se afla cu mai multe persoane printre rândurile de vie, pe drumul vinului
podgoria de la Crama Serve. Crame de pe Drumul Vinului

Din 2012, cei de la Crama SERVE găzduiesc evenimente private restrânse pentru pasionații de vinuri și organizează degustări în pavilionul lor. Spațiul este foarte generos și poate găzdui evenimente cu până la 35 de participanți. Astfel, vizitatorii află de la experții locului unde și cum fac vinurile, cum îngrijesc viile și explică despre terroir-ul locului. Sau poți opta pentru un picknick în natură. Cei de la Crama Serve îți pun la dispoziție grădina și grătarul. Iar tu poți să îți alegi oricare dintre pachetele lor de degustare. Pentru organizarea unei sesiuni sunt necesare 10 persoane doritoare. Iar un bilet costă între 55 și 140 de lei, în funcție de vinurile pe care vreți să le beți.

Ce mai poți vizita pe Drumul Vinului, în afară de crame

Drumul vinului este apreciat nu doar pentru vinurile și cramele de aici. Zona este una de o frumusețe aparte și oferă șansa vizitării unor conace, mănăstiri sau muzee remarcabile. Spre exemplu, Conacul Bellu din Urlați, care a aparţinut celebrului colecţionar de artă, baronul Alexandru Bellu. Funcționează de mai bine de un secol ca muzeu etnografic de artă plastică și decorativă. În imediata apropiere a acestui conac impresionant, la capătul unui drum de poveste cu cireși pe margini, găsești Conacul dintre vii. Un loc ascuns la adăpostul viilor nesfârșite, unde poți lua o masă autentic românească pe care să o ții minte.

Conacul Pană Filipescu, recent renovat, din comuna Filipeștii de Pădure este un alt loc pe care nu ar trebui să-l ratezi pe Drumul Vinului. La fel ca și ruinele palatului Micul Trianon de la Florești. Sau, mai poți merge până la Ferma Dacilor. Un alt loc care și-a construit în timp faima unui stabiliment cu o bucătărie românească excepțională.

Conacul Pană Filipescu
Conacul Pană Filipescu
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor

Pe Valea Teleajenului poate fi vizitată Mănăstirea Zamfira, construită în anul 1719. Pictura acestei mănăstiri este realizată în întregime de Nicolae Grigorescu, la vârsta de 18 ani. O altă mănăstire care merită vizitată în această zonă, la doar 15 kilometri de Ploieti, este Mănăstirea Vărbila. Ridicată în anul 1510, fiind cea mai veche mănăstire din județ. Aceasta încă păstrează urmele trecerii lui Mihai Viteazul.

Tot în Valea Călugărească găsești și Muzeul „Crama 1777“. Un loc fascinant, ce reproduce cea mai veche construcție țărănească din lemn de pe teritoriul județului Prahova – Crama de la 1777. Aici au loc constant evenimente culturale și târguri tradiționale.

Crama de la 1777
Crama de la 1777

Aici se încheie vizita noastră pe la crame de pe Drumul Vinului. Dar dacă ești pasionat de vinuri și îți place să vizitezi locuri noi, găsești aici un articol unde îți prezentăm și alte crame și podgorii frumoase din România.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • crame
  • degustare de vin drumul vinului
  • degustari drumul vinului
  • drumul vinului
Citește și
10 locuri de vizitat în Cluj
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
10 locuri de vizitat în Cluj
5 Yoga Retreats din România care chiar merită timpul și liniștea ta
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
5 Yoga Retreats din România care chiar merită timpul și liniștea ta
Obiective turistice București – Ce să bifezi într-o vizită în Capitală
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Obiective turistice București – Ce să bifezi într-o vizită în Capitală
Obiective turistice Oradea. Ce să vizitezi în Oradea
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Obiective turistice Oradea. Ce să vizitezi în Oradea
Sucuri detox – Beneficii, idei & rețete de sucuri detox
Citește articolul
  • BĂUTURI
Sucuri detox – Beneficii, idei & rețete de sucuri detox
Pârtii de ski din România – Cele mai populare stațiuni de ski & Recomandări de restaurante
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Pârtii de ski din România – Cele mai populare stațiuni de ski & Recomandări de restaurante
Pensiuni cu ciubăr: <em>spa</em> în stil muntenesc
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Pensiuni cu ciubăr: spa în stil muntenesc
10+ berării din București unde să ieși la o bere cu prietenii
Citește articolul
  • BĂUTURI
  • UNDE IEȘIM
10+ berării din București unde să ieși la o bere cu prietenii
Cele mai frumoase crame din România care organizează degustări de vin
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Cele mai frumoase crame din România care organizează degustări de vin
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.