Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • REPERE

Care este cea mai de succes cofetarie din Bucuresti, cu 800 de clienti in fiecare zi

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 29 martie, 2016
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

In cazul in care va intrebati de unde-si cumpara cei mai multi bucuresteni doza de dulce, aflati ca cea mai de succes cofetarie din capitala se afla in Sectorul 2, se numeste Cofetaria Alice si are o vechime de 20 de ani.

Numele i se trage de la proprietara: Alice Pascariu, de profesie eco­nomist, dar si mama Simonei Pope, jurata la Bake Off Romania.

De altfel, Simona Pope este si chef & decorator la Cofetaria Alice.

Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook
Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook

In momentul de fata, Cofetaria Alice a ajuns sa aiba 800 de cli­enti in fiecare zi, conform celor declarate de Alice Pas­ca­riu pentru Ziarul Financiar:

“Avem in medie 800-900 de clienti pe zi. De luni pana joi sunt mai putini clienti, cam 700 pe zi, insa in­ce­pand de vineri avem si 1.300 de clienti. Iar la sarbatorile mari am re­usit performanta de a ajunge la 1.500-1.600 de clienti pe zi. Daca esti atent la ce spune clientul este imposibil sa nu ajungi unde tre­bu­ie.”

Alice a de­butat in lumea afa­ce­rillor cu un do­za­tor de su­curi, care era luat din imprumuturi de catre cumnatul sau.

De altfel, si Simona Pope isi aminteste de acea perioada:

“Sunt tare mandra de mama mea, Alice! Eram acolo cand vindea suc de la dozator, apoi inghetata. Ea vindea. Ulterior a luat un cuptor si timid, a inceput sa faca merdenele. Si povestea continua pana la ceea ce este astazi Cofetaria Alice. Un exemplu de determinare, ambitie, respect fata de clienti. Asta este secretul din spate. Munca, multa munca si dorinta de a livra ceva calitativ, nu aceea de a da un boom peste noapte. In 20 de ani a ajuns aici… Bravo, mami! Si bravo, tati, pentru ca fara sprijin din partea familiei, iti e mult mai greu.”

1
Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook

Bineinteles, numarul mare de clienti se reflecta si in cifra de afa­ceri, care in 2014 a fost de 17,8 mil. lei, iar in 2015 a ajuns la 19,5 mi­lioa­ne de lei. De asemenea, in 2014 a avut un profit de peste 2 milioane de lei.

Primele torturi realizate de Simona Pope, au fost tot la cofetaria Alice:

“Printre primele mele torturi in pasta de zahar. Pizza cu de toate :))“, a scris intr-o postare pe Facebook juratul Bake Off Romania.

Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook
Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook

In ciuda succesului pe care-l inregistreaza Cofetaria Alice, nu exista o a doua in Bucuresti.

Alice Pascariu a declarat intr-un interviu din 2013 ca nu a descoperit metoda prin care sa fie in alta parte in acelasi timp si ca isi doreste ceva care sa depinda de ea.

Tot in acel interviu, Alice spunea ca ar fi tentata sa-si deschida o cafenea in zona Vatra Luminoasa.

Acum, cu succesul inregistrat si de fiica ei in cadrul emisiunii de la Pro Tv, acest lucru ar putea deveni o realitate.

Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook
Cofetaria Alice // sursa foto: Facebook

Vezi si care sunt cele mai frumoase locuri din Bucuresti unde poti servi un desert bun

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • alice
  • cea mai buna cofetarie din bucuresti
  • cea mai de succes cofetarie din bucuresti
  • cofetaria alice
  • cofetarie
  • cofetarie bucuresti
  • prajituri
  • simona pope
Citește și
Sip Coffee & Wine Bar: cafenea diurnă, winebar nocturn. Două lumi într-un singur loc
Citește articolul
  • REPERE
Sip Coffee & Wine Bar: cafenea diurnă, winebar nocturn. Două lumi într-un singur loc
éto – restaurantul de fine dining care iese din tipare
Citește articolul
  • REPERE
éto – restaurantul de fine dining care iese din tipare
Fior di Latte: 10 ani de La Dolce Vita în inima Bucureștiului
Citește articolul
  • REPERE
Fior di Latte: 10 ani de La Dolce Vita în inima Bucureștiului
Călătorii și Farfurii @ Speedcast Restograf #1
Citește articolul
  • REPERE
Călătorii și Farfurii @ Speedcast Restograf #1
Meet the Lady Chefs: 15 doamne ale bucătăriei românești
Citește articolul
  • REPERE
Meet the Lady Chefs: 15 doamne ale bucătăriei românești
DAAS Epta România, soluții complete pentru industria HoReCa
Citește articolul
  • Management
  • REPERE
DAAS Epta România, soluții complete pentru industria HoReCa
Speedcast Restograf #6, cu Dani Oțil
Citește articolul
  • REPERE
Speedcast Restograf #6, cu Dani Oțil
Speedcast Restograf #5, cu Costin Gache
Citește articolul
  • REPERE
Speedcast Restograf #5, cu Costin Gache
Speedcast Restograf #2: o discuție „la cafea” cu Răzvan Burlacu (DROPSHOT)
Citește articolul
  • REPERE
Speedcast Restograf #2: o discuție „la cafea” cu Răzvan Burlacu (DROPSHOT)
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.