Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
Rezerva o masa
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • MEET THE CHEF

Athénée Palace Hilton Bucuresti are un nou bucatar sef

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 22 iunie, 2016
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Athénée Palace Hilton Bucuresti are un nou bucatar sef si e mandru sa-l prezinte lumii pe Franz Conde, Executive Chef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului. Franz Conde are o poveste frumoasa, s-a plimbat prin marile bucatarii ale unor restaurante prestigioase, iar tot traseul lui pana in bucataria hotelului din Bucuresti o puteti descoperi mai jos.

Franz Conde si-a inceput cariera in gastronomie in Venezuela, urmand cursurile celei mai prestigioase academii in domeniul culinar, CEGA – Centro de Estudios Gastronomicos. Imediat dupa terminarea scolii si-a urmat pasiunea pentru gatit in Italia, unde a facut ucenicie in restaurante precum Nadia (2*Michelin), Antica Osteria del Ponte (3*Michelin), Enoteca Pinchiorri (2*Michelin) si San Domenico (2*Michelin). Ulterior a ajuns in sudul Angliei unde a condus si gatit la restaurantul Aragua, apoi s-a mutat la Londra unde a ocupat functia de Group Executive Chef pentru Gaucho. In industria hoteliera a inceput sa lucreze in 2005, cand a debutat colaborarea sa cu hotelul Ciragan Palace Kempinski din Istanbul.

Franz_Conde_Hilton_2

Franz Conde declara: “Sunt absolut onorat sa conduc bucataria Athénée Palace Hilton, un hotel a carui istorie se impleteste cu istoria Bucurestiului. Dorinta mea este sa contribui la imbogatirea gastronomiei acestui oras minunat prin impartasirea cunostintelor mele culinare cu tinerii talentati pe care ii am in echipa”.

Povestea lui Chef Conde cu Hilton Hotels & Resorts a inceput in 2007 cand s-a alaturat echipei hotelului Hilton din Amsterdam, unde a petrecut noua ani in calitate de bucatar sef al hotelului. In timpul acestei experiente s-a ocupat de relansarea restaurantului Roberto’s, inclusiv realizarea unui nou concept, crearea standardelor de meniu si functionare, a scris retetele si a conceput design-ul pentru cartea de bucate a restaurantului – “Pura Cucina Italiana”.

Chef Conde detine numeroase premii care demonstreaza talentul si pasiunea sa pentru gatit. In 2011 a castigat concursul “Chef of Champions” si a primit titulatura de cel mai bun bucatar-sef din hotelurile Hilton din Europa, iar in 2012, sub conducerea sa, restaurantul Roberto’s a fost desemnat de revista Italie Magazine “Restaurantul Italian al Anului”. In 2015 a castigat locul al treilea la Hilton F&B Master Competition dintr-un numar de 255 hoteluri Hilton participante din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Multiplele distinctii sunt dovezi ale dedicarii si maiestriei sale in arta culinara.

Franz_Conde_Hilton_1

Numirea lui Franz Conde in functia de Executive Chef al hotelului va da un nou impuls si o noua directie in bucataria Athénée Palace Hilton, unde Chef Conde promite sa incante oaspetii cu servicii de inalta clasa si cea mai rafinata calitate in selectiile gastronomice si de bauturi ale hotelului.

Despre Athénée Palace Hilton Bucuresti:

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate si prestigioase hoteluri ale Bucurestiului. Construit in 1914, hotelul este un adevarat punct de reper istoric situat in inima orasului, in Piata Revolutiei. Hotelul ofera cazare la cele mai inalte standarde in cele 272 de camere si apartamente, servicii premium de intalniri in cele 13 sali de conferinta complet echipate, un Club de Sanatate si Fitness, si conditii rafinate de servire a mesei in cele doua restaurante, terasa si bar.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • athene palace hilton
  • bucatar sef hilton
  • noul bucatar restaurant hilton
  • restaurant hilton
Citește și
Noeme, un nou capitol. De la fine dining la un concept mai cald, mai apropiat, mai direct
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Noeme, un nou capitol. De la fine dining la un concept mai cald, mai apropiat, mai direct
Speedcast Restograf #4, cu chef Radu Ionescu (Kaiamo)
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Speedcast Restograf #4, cu chef Radu Ionescu (Kaiamo)
Speedcast Restograf #3 cu Bogdan Alexandrescu (aka Dexter Chef)
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Speedcast Restograf #3 cu Bogdan Alexandrescu (aka Dexter Chef)
Nu rata primul episod de Speedcast Restograf! Invitat: Adi Hădean
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Nu rata primul episod de Speedcast Restograf! Invitat: Adi Hădean
Din bucătăria MAT: cum face, domne, Alex Iacob de-i iese tacosul așa bun?
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Din bucătăria MAT: cum face, domne, Alex Iacob de-i iese tacosul așa bun?
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Citește articolul
  • CE MÂNCĂM
  • MEET THE CHEF
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Soro.lume – o poveste (gastronomică) neoromânească, creionată de Mihai Iosif Toader
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Soro.lume – o poveste (gastronomică) neoromânească, creionată de Mihai Iosif Toader
Daniel Pălici, bucătarul care dă glas propriei bucătăriei creative, la Grai
Citește articolul
  • MEET THE CHEF
Daniel Pălici, bucătarul care dă glas propriei bucătăriei creative, la Grai
Caută
Alegerea editorilor
  • Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent
    • ÎN ȚARĂ
    • UNDE IEȘIM
    Cele mai bune cherhanale de pe litoralul românesc, unde mănânci excelent

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.