Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Insider > Meet The Chef > Asia văzută prin ochii Chef-ului Sorin Bontea: „Într-una din piețe era o gheretă cu stele Michelin”
  • Meet The Chef

Asia văzută prin ochii Chef-ului Sorin Bontea: „Într-una din piețe era o gheretă cu stele Michelin”

  • Autor : Alexandra Tiron
  • Data publicare : 21 mai, 2020
  • Data modificare : 20 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Suntem obișnuiți să-l vedem pe chef Sorin Bontea în postura de jurat. Așa că atunci când am avut ocazia să-l urmărim ca și concurent, de această dată în Asia Express, cred că am avut cu toții parte de o supriză plăcută, care ne-a dezvăluit și alte laturi ale personalității sale. Despre cum a trăit această experiență și ce a însemnat pentru el, afli din interviul nostru.

chef Sorin Bontea la emisiunea Asia Express

Sezonul de anul acesta al emisiunii Asia Express s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului. Și asta mai ales datorită concurenților! Desigur, am avut fiecare din noi preferințe, poate chiar și antipatii, dar Reactoarele 3 și 4 cred că ne-au cucerit pe toți!

Poate nu ți l-ai fi imaginat pe chef Sorin Bontea străbătând Asia în lung și-n lat, cu rucsacul în spate. Dar a reușit să ne surprindă pe toți și să ne dovedească că ambiția și perseverența care l-au adus în rândul celor mai mari bucătari din România, sunt trăsături care îl reprezintă indiferent de situație. Doar nu degeaba echipa Fodor&Bontea a fost marea învingătoare!

Noi am vrut să aflăm de la el ce nu s-a văzut pe ecrane, cum a trăit și a simțit toată această aventură, dar și cu ce impresii a rămas din perspectiva chef-ului Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea, la Asia Express, impreuna cu Razvan Fodor
Echipa Fodor-Bontea în prima zi de Asia Express

Sorin Bontea despre Asia Express: „E un show real, un show foarte greu!”

 
Odată cu Asia Express am avut ocazia să cunoaștem o altă latură a personalității tale. De la chef-ul serios, sever, la omul plin de umor, de viață… Cred că ești unul dintre personajele cele mai îndrăgite din cadrul acestui show! Cum ai luat tu hotărârea de a participa la Asia Express? Ești omul care acceptă și se bucură de noi provocări? Sau a fost nevoie să fii convins?

Recunosc că a fost o decizie pe care nu am luat-o foarte ușor. A trebuit să iau în calcul în primul rând condiția fizică. E un show real, un show foarte greu, iar eu dacă mă implic în ceva o fac total și cu simț de răspundere, pentru că nu îmi plac jumătățile de măsură. M-am gândit însă că la 50 de ani viața nu te poate surprinde cu foarte multe lucruri și, într-un fel, e o experiență pe care nu am voie să o ratez. Cu toate aceste argumente și cunoscând calitatea lucrurilor făcute de această echipă de producție, am zis „Da”.


Așa cum s-a dovedit în repetate rânduri, a fost un show foarte solicitant fizic. Te-ai pregătit/antrenat înainte? Pentru că, până la urmă, nu doar că reactoarele 3 și 4 au reușit să țină pasul, dar ați ieșit și pe locul întâi!
😊

Nu am avut foarte mult timp la dispoziție, dar din momentul în care am știut că merg, am început să alerg. Am pus mult accent pe partea de cardio.


Pe lângă partea asta de rezistență fizică, ați avut și o mulțime de alte provocări… mâncarea, autostopul, cazarea, tensiunea care se acumulează… Ce ți s-a părut cel mai dificil? Ai avut momente în care ai simțit că vei claca? Momente în care să zici… „Gata, mi-a ajuns”?

E imposibil să nu ai și astfel de momente într-o cursă cum e cea din Asia Express. Eu și Răzvan nu credeam că vom trece de etapa a șasea! Ni s-a părut foarte greu și până acolo. Dar când începi să te apropii de victorie, percepția se schimbă.

M-am gândit că la 50 de ani viața nu te poate surprinde cu foarte multe lucruri și, într-un fel, e o experiență pe care nu am voie să o ratez.

Sorin Bontea si Razvan Fodor, Asia Express
„Eu și Răzvan nu credeam că vom trece de etapa a șasea!”

„Oamenii au fost extraordinari!”

 
Ce te-a impresionat cel mai mult?

Bunătatea oamenilor. Mi s-a confirmat încă o dată teoria că oamenii care nu au prea mult, sunt cei care oferă cel mai mult.


Și se
spune că românul e primitor! Într-adevăr, mi s-a părut fantastic cât de deschiși și săritori erau oamenii în Filipine! Chiar așa e, cum s-a văzut pe ecran?

Eu chiar am avut impresia că pe ecran nu a fost timp suficient să se vadă chiar tot. Oamenii au fost extraordinari, iar deschiderea și bucuria cu care ne-au primit au fost și pentru mine și pentru Răzvan cu adevărat impresionante! Pe la începutul cursei am ajuns la o familie care avea un nou-născut, de vreo două zile – tocmai venise de la spital. Când a început emisiunea la TV și am postat eu ceva pe Facebook despre localitatea respectivă, mi-au trimis poze cu cel mic 😊. Filipinezii sunt oameni care știu să creeze o legătură! Fac asta în mod natural, pentru că este în firea lor.


Cum a fost, prin comparație, experiența din Taiwan?

Taiwanul este o țară super dezvoltată, însă tot ce ține de comunicare pe noi ne-a distrus! A fost foarte, foarte greu să ne înțelegem cu ei! Chiar dacă condițiile de cazare erau mai bune, am preferat Filipine pentru că acolo ne puteam înțelege cu cei pe care îi întâlneam.


Cum reacționau oamenii când vă vedeau cu cameramanul după voi? Erați ceva „exotic” pentru ei?

Reacțiile au fost diferite. Unii erau inhibați, alții abia așteptau să fie și ei filmați…

 

E clar că tu și Răzvan ați făcut echipă bună. Să stai „legat” de cineva atâta vreme este, până la urmă, un test suprem pentru o relație. L-ați trecut cu brio, sau sunt acolo ceva… „restanțe”? Ți-ai putea imagina această experiență cu un alt partener?

Noi l-am trecut cu brio pentru că, cred eu, am știut încă de la început cum să abordăm această cursă. A fost și bucuria aventurii, nu doar încrâncenarea competiției. Faptul că am făcut o medie din astea două a fost secretul nostru. Și cred, până la urmă, că este secretul oricărei relații, în funcie de contextul în care este plasată, desigur.

Filipinezii sunt oameni care știu să creeze o legătură! Fac asta în mod natural, pentru că este în firea lor.

Sorin Bontea si Fodor la o proba de mancare in Asia Express
„Dacă mă întrebai atunci când am plecat, îți spuneam că sigur eu nu o să pot, fizic, să gust așa ceva!”

Asia Express privită prin ochii unui Chef


Hai să vorbim un pic și despre mâncare, din perspectiva chef-ului Sorin Bontea. Ai avut ocazia să intri în casele oamenilor, să vezi cum gătesc și ce mănâncă în mod uzual. Cum ți s-a părut bucătăria lor?

Bucătăria filipineză nu îmi era complet străină pentru că mulți ani am lucrat cu filipinezi pe vase de croazieră. Știam de „crispy pata”, porcul ăla crocant, servit cu sos de soia, și eram mare fan. Este însă una din mâncărurile lor comerciale, pentru că am descoperit și frigărui de sânge sau supă de pui în care se adaugă și sângele… și preparatele astea nu prea pot să spun că m-au inspirat!


Am văzut că în Taiwan conceptul de street food e foarte dezvoltat. Mănâncă mai mult în oraș decât acasă?

Aș vrea să mă întorc în Taiwan pentru night-market-urile lor. Este absolut fabulos ce se întâmplă acolo! Sute de feluri de mâncare, toate aromele, toate mirosurile, o super curățenie… Cultura lor de street food este foarte dezvoltată. Știu că într-una din piețele în care noi am ajuns era o gheretă cu stele Michelin. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă bucur de partea asta.


Nu pot să nu te întreb despre… hai să zicem „ciudățeniile”, pe care le-ați mâncat. Balut, ouă fermentate și putrezite, capete de rață… Cum ați putut mânca așa ceva?!
😊

Dacă mă întrebai atunci când am plecat, îți spuneam că sigur eu nu o să pot, fizic, să gust așa ceva! Când ești în cursă, totul se schimbă. Adrenalina și tensiunea acestui concurs te fac să descoperi resurse nebănuite în tine. Când știi că un balut îți poate aduce imunitatea, sau că te scapă de „Cursa pentru ultima șansă”, începi să reconsideri ideile cu care ai plecat de acasă.


Răzvan a zis la un moment dat că e „mâncare inutilă”. Ok, noi nu suntem obișnuiți cu așa ceva. Dar ei… chiar le mănâncă?

În toate night-market-urile era coadă la „stinky tofu” sau la noodles cu mațe de porc. În echipa de producție erau localnici care spuneau că mâncarea lor preferată este „stinky tofu”!


Cum a fost când te-ai văzut din nou acasă?

Am simțit până în adâncul sufletului expresia „Nicăieri nu-i ca acasă!”.


Care a fost primul lucru pe care l-ai mâncat?
😊

Rață cu varză, gătită de soția mea.


Ți-a fost dor să gătești? Ți-a fost dor de bucătăria ta?

Mi-a fost chiar mai dor decât mă așteptam. Cred că ăsta este unul din motivele pentru care am tot gătit acasă în ultima vreme.


Un lucru e sigur… e o experiență unică în viață. Te-a schimbat în vreun fel tot ce ai trăit în Asia?

M-a făcut să cred în bunătatea oamenilor!

Galerie Foto

  • Sorin Bontea si Razvan Fodor la Adia Express
  • Sorin Bontea cu rucsacul in spate in cursa Asia Express
  • Bontea si Fodor de vorba, la Asia Express
  • Sorin Bontea si Razvan Fodor intinsi pe asfalt, epuizati dupa o cursa in Asia Express
  • Sorin Bontea si Fodor, cu rucsacii in fata si marea in spate, la Asia Express

Citește și alte interviuri Restograf:

  • Adi Hădean este Solidar Social în lupta împotriva coronavirusului
  • Alex Petricean, despre noua bucătărie românească fină

  • De vorbă cu Mircea Dinescu într-un interviu despre gastronomie și… delicatețuri

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Asia Express
  • balut
  • Bontea și Fodor
  • castigatori Asia Express
  • Chef Sorin Bontea
  • cursa Asia Express
  • Filipine
  • razvan fodor
  • Reactoarele 3 si 4
  • Sorin Bontea
  • stinky tofu
  • taiwan
Citește și
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Citește articolul
  • Meet The Chef
Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Citește articolul
  • Hot Plates
  • Meet The Chef
Patru deserturi românești interbelice și povestea lor adusă în contemporan de Ana Consulea
Soro.lume – o poveste (gastronomică) neoromânească, creionată de Mihai Iosif Toader
Citește articolul
  • Meet The Chef
Soro.lume – o poveste (gastronomică) neoromânească, creionată de Mihai Iosif Toader
Daniel Pălici, bucătarul care dă glas propriei bucătăriei creative, la Grai
Citește articolul
  • Meet The Chef
Daniel Pălici, bucătarul care dă glas propriei bucătăriei creative, la Grai
Top 10 cei mai buni bucătari din lume
Citește articolul
  • Meet The Chef
  • Pe la ei
Top 10 cei mai buni bucătari din lume
Romania’s Greatest Chefs – descarcă gratuit colecția de rețete de la cei mai mari bucătari ai României
Citește articolul
  • Meet The Chef
  • Noutati
  • Rețete
Romania’s Greatest Chefs – descarcă gratuit colecția de rețete de la cei mai mari bucătari ai României
#MeetTheChef: Bogdan Dănilă, primul Chef român care a primit o stea Michelin
Citește articolul
  • Meet The Chef
#MeetTheChef: Bogdan Dănilă, primul Chef român care a primit o stea Michelin
#MeetTheChef. Patrizia Paglieri: „Niciun italian nu gătește ceva cu mai multă plăcere decât o pasta bună!”
Citește articolul
  • Meet The Chef
#MeetTheChef. Patrizia Paglieri: „Niciun italian nu gătește ceva cu mai multă plăcere decât o pasta bună!”
#MeetTheChef: Adi Hădean este Solidar Social în lupta împotriva coronavirusului
Citește articolul
  • Meet The Chef
#MeetTheChef: Adi Hădean este Solidar Social în lupta împotriva coronavirusului
Caută
Postări recente
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ