Master Chef-ul Heung Kit Fai din Zhanjiang aduce in Romania aromele autentice chinezesti
Timp
Printre specialitatile pregatite la festival se numara: creveti sote cu sparanghel, coasta de vita innabusita cu sos “XO”, crab proaspat cu vin de orez chinezesc pe pat de albus de ou, orez servit in ananas, crab gatit in wok cu ghimbir si ceapa verde, cat si preparate de tip Dim Sum, aburite cu bambus: galuste cu porc, pachetele de primavara. Preparatele cantoneze sunt cunoscute pentru modul sanatos in care sunt gatite, in cat mai putin ulei, de cele mai multe ori aburite, coapte, pregatite in wok sau innabusite. In plus, cei care vor alege sa faca o incursiune in bucataria chinezeasca, vor fi rasfatati cu esentele si aromele intense ale unei gastronomii autentice.
Chinese Food Festival este sustinut de Ambasada Republicii Populare Chineze si va avea loc in perioada 28 mai – 7 iunie la Crowne Plaza Bucuresti.
Program Chinese Food Festival 28 mai – 7 iunie
Luni – Vineri – Bufet pranz – 99 Lei
Marti – Joi – Bufet cina – 115 Lei
Duminica 2 iunie – Sunday Brunch – 185 Lei
Joi – 6 iunie – Lectie de gatit – 159 Lei
Meniu a la carte “Chinese Food Festival” disponibil zilnic – 28 mai – 7 iunie
Chinese Food Festival este un eveniment organizat de Crowne Plaza Bucuresti in perioada 28 mai – 7 iunie. Festivalul face parte dintr-o serie de evenimente dedicate bucatariei internationale, ce se desfasoara la Crowne Plaza Bucuresti in perioada 2012 – 2013.
(comunicat de presa)
*