Chef Foa, unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, imbogateste zona restaurantelor din Bucuresti cu o noua locatie Stradale. Aici, mancarea stradala va avea un nou altar, Stradale nou fiind situat tot intr-o zona de birouri astfel incat sa promoveze ideea sustinuta de Chef Foa in care pranzul e pranz si acesta nu trebuie savurat pe tastatura.
Despre noul restaurant aflam mai multe mai jos:
500.000 euro investiti intr-un nou restaurant Stradale by Chef Foa
Restaurantul Stradale aflat in portofoliul lui Chef Foa se regaseste la parterul primei cladiri din Oregon Park (soseaua Pipera, 46-48) si promoveaza conceptele de street food si live cooking.
Designul pastreaza linia industriala a celorlalte locatii, dar de aceasta data detaliile de lemn si metal se imbina cu pete puternice de culoare si ilustratii ce amintesc de street art. Punctele centrale de atractie sunt canapelele turcoaz si containerul vopsit. Noua locatie Stradale este creata pentru tinerii pasionati de tehnologie si ofera metode inedite de petrecere a timpului liber: jocuri de perspicacitate integrate in blaturile meselor.
“Cand am deschis primul Stradale din Bucuresti, am sperat ca lumea se va indragosti de conceptul de street food si ma bucur sa vad in fiecare zi din ce in ce mai multi oameni incantati de acest curent. Am vrut ca Stradale sa fie un loc in care vii cu drag pentru mic dejun sau pentru lunch, in care esti atras nu numai de mancarea senzationala, dar si de atmosfera, de caldura locului si nu in ultimul rand, de oameni. Stradale Oregon are sansa unei locatii deosebite si de abia asteptam sa marim comunitatea pasionatilor de street food”, spune Chef Foa.
Meniul creat de catre Chef Foa aduce festivalul de street food in interior. Astfel, in fiecare zi, cei care calca pragul Stradale Oregon au parte de sesiuni de live cooking si pot gusta din peste 30 de feluri de mancare, de la salate si supe, la diferite tipuri de gratar si dulciuri. Locatia are un grill Robata si un cuptor Tandoor in care se prepara zilnic paine naan proaspata, un diferentiator major fata de locurile unde produsele de panificatie sunt congelate si incalzite.
In plus, noul Stradale are un colt dedicat gustarilor si micului dejun, aprovizionat in fiecare zi cu sandwich-uri, cafea si ceai. Ingredientele folosite sunt intotdeauna proaspete si provin de la furnizori locali certificati, iar painea servita la Stradale este coapta in fiecare dimineata in bucataria proprie.
Stradale Oregon este cea de-a 5-a locatie din portofoliul lui Chef Foa si Flavours, dupa Stradale din Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul scolii Americane) si Stradale for Avenor. Mai multe informatii despre Stradale.
Florin Scripca (Chef Foa) este unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din România. Cu o experienta de peste 16 ani in bucatarie, Chef Foa este Executive Chef pentru Flavours si isi pune amprenta asupra evenimentelor organizate de catre companie, precum si pe meniurile zilnice din locatiile operate de catre Flavours. Chef Foa a facut parte din echipa locala de jurati a Masterchef si este ambasadorul curentului street food in România.
Flavours a fost fondat in 2002 si activeaza in trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant şi operator de food court. In plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promoveaza conceptul de street food si a creat Night Market by Chef Foa – primul night market cu live cooking din Bucuresti. Flavours reinventeaza constant modul de organizare a evenimentelor din Romania, cu sprijinul echipei de bucatari cu experienta, condusa de catre Chef Foa.