Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria “Best Chef”.
Chef Alex Craciun se ocupa de bucataria restaurantului cu specific japonez, Sosharu. Alex a lucrat in Japonia aproape un an, dupa care a venit la Londra si a creat retetele pe care le puteti incerca acum la Sosharu.
Mai mult, tanarul Chef si-a facut “mana” la restaurantele faimosului Gordon Ramsay, dupa cum scrie in biografia lui de pe Facebook. Mai multe despre Alex Craciun va povestim aici.
Concurentii de la categoria Best Chef unde e nominalizat si Alex Craciun sunt:
Phil Howard de la Elysan Street
Jun Tanaka de la The Ninth London
Mark Jarvis de la Anglo Restaurant
Michael O’Hare de la The Man Behind the Curtain
Acum va lasam cu niste creatii ale Chef-ului Alex Craciun ca sa va faceti o idee despre directia si creativitatea acestui bucatar, finalist in topul GQ:
Ce ziceti, are chef Alex Craciun sanse sa castige?