Dani Oțil nu mai are nevoie de nicio prezentare… Ne-am obișnuit atât de tare să ne începem diminețile în compania lui (și a lui Răzvan, la ‘Neața), încât pentru mulți e aproape ca și cum ar face parte din familie. Noi îți propunem să-l descoperi însă și într-o altă ipostază. În cadrul Speedcast Restograf.
Pentru mulți dintre noi, Dani Oțil e omul de televiziune de la Antenă. „Jumătatea” lui Răzvan, alături de care a făcut istorie cu emisiunea ‘Neața cu Răzvan și Dani (care e pe TV din 2008!). Dacă ești fan, probabil știi și că s-a născut la Reșița și că are o familie foarte frumoasă. Poate mai știi și că a făcut radio timp de 10 ani, ori că este foarte pasionat de sport… Dar ce poate nu știi este acea parte din viața lui care este dedicată… „cârciumeriei”!
Dani Oțil, într-o ipostază mai puțin cunoscută
Deși nu e un mare gurmand, ba chiar zice despre el că e sclifosit la mâncare, Dani este co-owner la două localuri din București (The Grill și Inpresso Lounge), alături de prietenul lui, chef Damian Marian.
Așa că noi l-am invitat la Speedcast Restograf să vorbim despre… mâncare. Și asta atât din ipostaza de oaspete, cât și de owner de restaurant. În stilul caracteristic, dezinvolt și cu muult umor! Despre sclifoseli la mâncare și cum e să mănânci doar 6 feluri de mâncare până la 26 de ani, călătorii și experiențe exotice, ce i se pare enervat în restaurant și tot felul de alte povestioare haioase, dar și unele mai serioase!
Urmărește un nou episod de Speedcast Restograf pe canalul nostru de YouTube!
Speedcast Restograf – un fel de podcast, dar pe scurt
Seria de Speedcast Restograf a fost filmată în decursul celor 3 zile de FoodService & Hospitality Expo, cel mai mare târg de Retail și HoReCa din România și Europa de Sud-Est, care a avut loc între 4 și 6 noiembrie la Hala Laminor. Și e doar „încălzirea” pentru ceea ce va fi Podcastul Restograf (pe care îl vom lansa în curând).
3 zile. Ca-n povești… 3 zile în care am avut alături de noi oameni tare faini, fiecare un adevărat reper în industrie! Iar noi le suntem super recunoscători că au stat alături de noi la acest început de drum. Urmărește întreaga serie de interviuri pe canalul nostru de YouTube!