Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Schimbare radicala de imagine la Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric
  • Arhivă articole

Schimbare radicala de imagine la Red Angus Steakhouse din Centrul Istoric

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 28 iunie, 2013
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Restaurantul Red Angus Steakhouse din strada Franceza nr. 56, s-a reinventat vara aceasta, ingloband legendarele fripturi fragede si suculente, care il recomanda, intr-o experienta unica, autentic americana. Gata sa isi primeasca clientii intr-un spatiu mai generos si mai relaxat, noul Red Angus Steakhouse te transpune intr-un hambar construit cu lemn invechit de peste 100 de ani, in care descoperi cateva dintre simbolurile clasic americane, precum dragostea pentru motociclete, un tonomat perfect functional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean.

„Carnea de vita Red Angus este recunoscuta drept una dintre cele mai bune din lume. Am vrut sa aducem aceeasi traditie si recunoastere si la Red Angus Steakhouse, dar sa o transpunem intr-un spatiu creativ si original, in care sa poti trai o experienta personalizata. Restaurantul nostru nu este un simplu loc in care sa iei masa, este un loc in care te poti bucura atat de un steak veritabil, certificat de o autoritate internationala, cat si de muzica live de calitate interpretata de singura trupa de harmonica blues din Romania – toate acestea fiind imbinate intr-un ambient construit in jurul clasicelor simboluri americane” a spus Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse.

Meniul Red Angus Steakhouse pastreaza faimoasa carne de vita importata din S.U.A si certificata USDA (United States Department of Agriculture) Choice, al doilea cel mai ridicat nivel de calitate recunoscut pe plan international, si se imbogateste cu retete indraznete, precum Coffee Rub Rib Eye Steak (antricot de vita in crusta de cafea), Chocolate Red Wine Tenderloin Steak (muschi de vita servit cu sos de ciocolata, chilli si vin rosu) sau Red Wine Tenderloin Steak (muschi de vita in reductie de vin rosu si coacaze negre).

Mai mult decat atat, in fiecare seara, de joi pana sambata, localul vibreaza pe ritmuri de blues, recreand atmosfera specific americana din localurile din sudul Americii. Trupa Marcian Petrescu si Trenul de Noapte se va afla pe scena Red Angus Steakhouse, interpretand live piese clasice din repertoriul celor mai faimosi artisti. Oaspetii au astfel ocazia sa ii asculte impreuna pe Marcian Petrescu si Rares Totu, unii dintre cei mai apreciati muzicieni ai tarii.

Amenajat pe doua nivele, localul a fost extins si acum dispune de o capacitate de pana la 65 locuri la parter si 80 de locuri la etaj, precum si de o terasa incadrata in atmosfera de poveste a imprejurimilor din zona muzeului Curtea Veche. Parterul este destinat intalnirilor de peste zi, spatiul avand functionalitati diferite: zona de la intrare, cu doua masute mici asezate in dreptul ferestrei a fost gandita pentru cafeaua de dimineata sau iesirile relaxate cu prietenii apropiati, zona mai intima, in spate, pentru grupuri sau cupluri care prefera sa stea mai retrase sau au nevoie de mai mult spatiu, zona de restaurant si zona de bar – toate introduse in ambientul Red Angus Steakhouse prin elemente de decor discrete, autentice experientei americane. Etajul este zona de entertainment, destinat serilor de muzica live si celor care vor sa se relaxeze dupa o zi intreaga de munca. Tot la etaj, se regaseste si zona de biliard, organizata sub forma unui separeu. Red Angus Steakhouse este deschis in fiecare zi, de la ora 12.00 pana la ultimul client.

(comunicat de presa – Bucuresti, 28 iunie 2013)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • cafe bucuresti
  • cafenea bucuresti
  • cafenele bucuresti
  • cafenele centru
  • cafenele centrul istoric
  • cafenele centrul vechi
  • ceainarii bucuresti
  • cele mai bune restaurante
  • centrul istoric
  • centrul vechi
  • clasament restaurante
  • cluburi bucuresti
  • cluburi centru
  • cluburi centrul istoric
  • cluburi centrul vechi
  • lista restaurante bucuresti
  • localuri nunti
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • red angus
  • Red Angus Steakhouse
  • red angus steakhouse (centrul ist.)
  • restaurante bucuresti
  • restaurante centru
  • restaurante centrul istoric
  • restaurante centrul vechi
  • restaurante de top
  • restaurante evenimente
  • restaurante nunti
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.