Cu o bogata activitate in restaurante faimoase din Spania – unul dintre ele fiind “Caballo Rojos” din Cordoba, care era considerat cel mai bun restaurant din Andalucia si unul dintre cele mai bune din Spania – si avand clienti celebri, printre care Regele Don Juan Carlos, Printul Emiratelor Arabe, Felipe Gonzales, Jose Maria Aznar, Jose Luis Zapatero, Julio Iglesias, Paco De Lucia, Antonio Banderas, Chef Marcos a transformat conceptul si meniul Osho Fish.
Aprovizionarea Osho Fish se face de trei ori pe saptamana direct de la Madrid – oras denumit si paradisul pestelui proaspat, a doua piata de peste proaspat din lume dupa Tokio. Pestele si fructele de mare se cumpara direct din port de pe vapor intre 4 si 6 dimineata si ajung in Romania in maxim 4 ore – astfel incat bucataria Osho Fish se poate baza constant pe produse proaspete si de inalta calitate.
Drintre specialitatile create de Chef Marcos la Osho Fish se pot enumera Calcan la gratar cu sos de prosecco si creveti, Midii in sos pescator cu vin Sauvignion Blanc, Creveti din Almeria in pat de sare la gratar, Creveti jumbo cu sos de usturoi si ceai de menta, Caracatita la gratar cu paprica picant si cartofi la gratar, Calamar la gratar cu mix de salata si sos de patrunjel, usturoi si ulei, Jamon de Almeria cu creveti, Calcan file in sos de sofran si ciuperci.
*