Athenee Palace Hilton Bucuresti anunta lansarea unui nou meniu in restaurantul Roberto’s, incepand cu mijlocul lunii octombrie, care va aduce clientilor sai spiritul aromelor mediteraneene si preparate pura cucina italiana.
Bucuresti – Conceptul intregului meniu a fost creat de catre chef-ul de origine italiana, Marco Magri, impreuna cu chef executive, Chaiyasith Srichom (Lam), introducand feluri de mancare emblematice pentru bucataria italiana, insa cu puternice accente moderne, culminand intr-o delicioasa experienta culinara.
Noul meniu cuprinde nu mai putin de zece sectiuni, iar lecturarea acestuia porneste de la o varietate de aperitive savuroase, cum ar fi tartar de ton rosu, insalata mista Roberto’s (un rasfat tomnatic cu legume de sezon proaspete stropite cu parmesan ras) sau San Daniele tagliato al coltello (sunca San Daniele servita cu mozzarella, ciuperci in ulei de masline si masline Taggia).
Punctul forte al restaurantului, pastele preparate dupa retete vechi italienesti de sute de ani, exista in meniu sub forma de paste Roberto’s Carbonara, ravioli din Piemonte cu sos de carne, tagliolini cu fructe de mare sau legendarele Penne alla Norma.
“Suntem entuziasti sa oferim o nota eclectica preparatelor din Roberto’s si sa le modelam in functie de anotimpuri. Întotdeauna este o provocare sa pastram retetele originale, dar sa le personalizam tinand cont de dorintele clientilor nostri, oferindu-le un amalgam de gusturi si arome.”, precizeaza Marco. “Bucataria italieneasca nu inseamna numai paste sau pizza. Trebuie sa ne largim orizontul si sa oferim preparate autentice din diferite regiuni, cum ar fi nordul Italiei sau Sicilia, folosind produse precum peste sau carne atinse de aromatul ulei de masline sau oregano”.
De aceea, propunerea acestora consta in feluri principale din peste proaspat gatite intr-un stil unic: ton cu sos Brunello, cartofi crocanti si rozmarin sau biban in crusta de sare acompaniat de multiplele garnituri la alegere.
Construit ca un fusion intre miresme si alimente, Roberto’s pune la dispozitie si feluri de mancare traditionale precum clasicul pui la gratar, conferindu-i personalitate, datorita sosului de lamaie si cimbru sau sofisticatul iepure la cuptor invelit in crusta de pasta filo si umplut cu spanac proaspat si lamaie. Nu in ultimul rand, clientii vegetarieni pot opta pentru portobello la gratar umplut cu ciuperci, branza gorgonzola si muguri de pin sau pentru explozia de culori La Parmigiana.
Restaurantul Roberto’s este binecunoscut pentru folosirea de ingrediente neprocesate, proaspete, de inalta calitate, precum si a legumelor si fructelor de sezon. Clientii beneficiaza de indrumarea specialistilor nostri in a selectiona felul de mancare perfect asezonat dupa propriile preferinte.
Hilton Worldwide
Hilton Worldwide este o companie hoteliera globala de top, detinand atat hoteluri si statiuni luxoase, cu servicii complete, cat si apartamente pentru sejururi prelungite si hoteluri cu preturi medii. De 93 de ani, Hilton Worldwide ofera oaspetilor care ne viziteaza in interes de serviciu sau in scopuri personale cele mai bune servicii de cazare, facilitati si servicii de valoare. Compania este recunoscuta prin traditia sa de a oferi experiente exceptionale oaspetilor din toate unitatile din intreaga lume. Marcile sale includ peste 750 de hoteluri si multiproprietati, cu peste 615.000 de camere in 86 de tari si regiuni, printre care Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton si Hilton Grand Vacations. De asemenea, compania detine programul mondial pentru clienti fideli, Hilton HHonors.
(comunicat de presa)