Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Minicantina pentru corporatistii fumatori
  • Arhivă articole

Minicantina pentru corporatistii fumatori

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 11 mai, 2014
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0


ad hoc

Ad-Hoc e ultimul intrat in grupul celor trei mici bistrouri de pe Calea Victoriei grupate pe aceeasi parte intre Grigore Alexandrescu si Orlando (acum Gina Patrichi), langa Omnivore’s Dilemma si El-Bistro, Ad-Hoc fiind primul cum vii dinspre Piata Victoriei. Au luat un spatiu mic la parterul unui bloc vechi, si au noroc de ceva spatiu in fata, pe trotuar, unde pot pune cateva mese. Au deschis in octombrie 2013.

Conceptul cu care au venit cei de la Ad-Hoc e oarecum nou si rar folosit in Bucuresti, insa are si va avea priza la public, fara indoiala, mai ales printre tineri si corporatistii instariti care cauta mereu cate ceva original si disonantele li se par cool. E vorba despre “mancatul la comun”, ca la studenti sau la cantina de intreprindere, unde se asaza fiecare unde gaseste un loc la o masa mare, lunga, comuna. Aici, la Ad-Hoc, au doua astfel de mese comune, la care pot sta cate opt oameni pe scaune inalte, de bar. Cand intri in bistrou treci prin bucatarie, de fapt, care e deschisa, la vedere, au reusit sa inghesuie tot ce au nevoie pe un spatiu de cativa metri patrati, in care trebuie sa se invarta si cativa oameni care fac mancarea. Printre acestia sunt si Bogdan Cervenschi, patronul localului, care gateste din cand in cand, si iubita lui care se ocupa de patiserie si de deserturi, mult mai harnica decat el, din cate am putut noi deduce.

Daca nu esti fumator nu prea poti sta mult la Ad-Hoc, e foarte mult fum si nu stiu daca au ventilatie acolo sau daca nu ii dau drumul ca sa faca economie. Sa nu te poti abtine sa fumezi jumatate de ceas, cat stai intr-un loc atat de stramt cu alti oameni, mai ales ca vin acolo sa manance, mi se pare o mare magarie din partea fumatorilor. Dar nu te poti astepta la mai mult din partea lor, se pare…

Cervenschi numeste “bucatarie creativa” ce fac ei la Ad-Hoc, adica mai inventeaza retete, le combina, mai iau una-alta de pe Internet, testeaza in functie si de ce produse si furnizori gasesc. Oricum, meniul era surprinzator de lung fata de micimea bucatariei si a localului, e greu de inteles unde isi tin ei materia prima proaspata pentru atatea. Mancarea a fost bunicica, un fel de mancare “de casa” facuta de o bucatareasa emancipata si priceputa, insa nimic iesit din comun. Deserturile au fost foarte bune.

Preturile nu sunt deloc mici la Ad-Hoc, cum te-ai astepta cand intri intr-un astfel de loc, o masa completa cu o jumatate de sticla de vin iti scoate cel putin o suta de lei din portofel. Clienti sa-i lase suta lui Cervenschi sunt destui, am vazut adesea localul plin la amiaza cand treceam prin fata. Serviciul e cam incet, trebuie sa-ti rezervi cam un ceas pentru un pranz la Ad-Hoc. Nu stiu daca au si meniuri rapide pentru cei care nu isi pot permite sa stea la afumat atat de mult timp. De noi s-a ocupat un chelner care ne-a cam indispus, inca de la primul schimb de vorbe, si care ne-a si lasat nemancati fiindca nu a fost atent sau a uitat ce vorbiseram. Daca nu ar fi venit Bogdan Cervenschi sa ne faca sa mai uitam din suparare, le-am fi pus o nota mai mica la servicii.

Ad-Hoc este, deci, in primul rand, o “cantina” mica pentru corporatistii fumatori din zona, destul de numerosi, ce e drept. Se pare ca au gasit o formula destul de buna a succesului, presupun ca le va merge bine o buna bucata de vreme.

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • ad hoc bistro
  • ad hoc restaurant
  • adhoc bistro
  • adhoc restaurant
  • bistro ad hoc
  • bistro adhoc
  • cafe bucuresti
  • cafenea bucuresti
  • cafenele bucuresti
  • cafenele centru
  • ceai
  • ceai bucuresti
  • ceainarie
  • ceainarie bucuresti
  • ceainarii
  • ceainarii bucuresti
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • cluburi bucuresti
  • lista restaurante bucuresti
  • restaurant ad hoc
  • restaurant adhoc
  • restaurante bucuresti
  • restaurante calea victoriei
  • restaurante de top
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • restaurante victoriei
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.