Joi, pe 25 iulie, a avut loc la restaurantul Barbizon din cadrul Hotelului Pullman Bucharest World Trade Center un inedit Show Gastronomic, o adevarata demonstratie!
Trei dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai lumii financiare bucurestene: Dan Paul – Presedintele Asociatiei Brokerilor, Make – Presedintele Grupului de Presa Bursa si Remus Borza – Partener Euro Insol, s-au intrecut in virtuozitate si talent mutand complicata “bucatarie a afacerilor“ la care se pricep atat de bine, intr-o bucatarie adevarata.
“Atelierul de lucru” a fost in cadrul unuia din Steak-house-uri din Bucuresti, restaurantul Barbizon – Hotel Pullman, un restaurant utilat modern si din ce in ce mai cautat pentru atmosfera de elita, luxul calm fara stridenta si gastronomia care respecta cu adevarat toate regulile artei.
Editia a doua “What’s Cooking @Barbizon” lanseaza o provocare si altor mari maestri, din noi sfere de activitate (Diplomatie, Economie, Industrie, Moda si Design, Media, Industrii Creative etc) care sa-si dovedeasca priceperea nu doar in ariile lor de succes, ci si in Arta Gatitului…
« Dupa cum stiti, World Trade Center este cunoscut ca un centru de afaceri, situat in nordul Capitalei, nu departe de aeroport. Si.. destul de aproape ce centrul Bucurestiului! Atunci cand vine vorba de business, involuntar te gandesti la sobrietate, la ceva de calitate superioara… te poti gandi la multe, dar nicidecum la putina efervescenta. Si pentru ca omul sfinteste locul… sau preia din personalitatea celui ce se dedica cauzei… ne-am gandit sa inversam cateva roluri. Adica, am pus trei oameni ce se pricep la afaceri intr-o bucatarie adevarata; nu sunt bucatari de profesie.
Make, unul dintre bucatarii de aseara, se ocupa mai toata ziua cu scrisul; altul, Dan Paul, se ocupa cu finantele; iar celalalt, Remus Borza, cu avocatura. Din pasiune pentru arta culinara, dar si pentru ca le plac provocarile, au participat aseara la Cooking Show, primul eveniment de acest gen organizat la World Trade Center. Trebuie sa ma marturisesc ca experienta a fost inedita. Lucrurile intr-o bucatarie profesionala stau altfel… A fost, intr-adevar, un show foarte frumos, s-a gatit intr-o bucatarie deschisa, iar bucatarii au avut microfoane, astfel incat audienta sa ii monitorizeze atent. Am avut si un castigator. Tartarul a batut supa de usturoi, langustinele, precum si rata cu portocale. Multumesc tuturor pentru fair play, dedicatie, dar nu numai… » – a declarat Cristina Chiriac, organizatorul evenimentului.
(comunicat de presa)