Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > S-a lansat JW Steakhouse la Marriott
  • Arhivă articole

S-a lansat JW Steakhouse la Marriott

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 7 aprilie, 2011
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Ieri, 6 aprilie, a avut loc lansarea oficiala a resturantului JW Steakhouse in cadrul Hotelului Marriott, unde se afla inainte restaurantul Cupola. Au participat peste 200 de invitati. Investitia facuta este de peste 1,5 milioane de euro iar durata pregatirilor a depasit sase luni. Steakhous-ul este un tip de restaurant cu bucatarie americana, in al carui meniu se regaseste in special friptura de vaca. Bucatarii JW Steakhouse folosesc carnea Black Angus USDA Choice. Preturile variaza, la felurile principale, intre 45 si 200 de lei. Meniul mai contine aperitive, supe si o lista de 104 soiuri de vinuri. In introducerea evenimentului a luat cuvantul managerul  hotelului, Igael Porecki iar apoi executive-chef-ul Nicolae Lica a tinut un mic discurs, urmat de o demonstratie de gatit facuta de intreaga echipa de bucatari a JW Steakhouse. JW Steakhouse este un concept de restaurant al lanțului hotelier Marriott Internațional care operează în 70 de țări, peste 3500 de hoteluri. Este cel de al doilea restaurant JW Steakhouse din Europa, primul fiind deschis in Londra.

——–

Comunicat de presa Marriott:

JW Marriott – Inaugurarea JW Steakhouse rafinament modern şi încântare pentru gurmanzi.

JW Marriott Grand Hotel redeschide restaurantul principal al hotelului după şase luni de pregătiri intense şi o investiţie considerabilă. Momentul inaugurării a fost marcat cu o degustare de cinci stele a noului meniu, la care au participat peste 200 de invitaţi.

Momentul inaugural a fost pentru oaspeți o incursiune în detaliu printre preparatele care alcătuiesc noul meniu al JW Steakhouse dar și o dovadă a ceea ce își propune restaurantul să aducă în atenția publicului: cealaltă fațetă a culturii culinare americane, în afară de aceea de fast-food: o bucătărie foarte elaborată cu feluri de mâncare care au trecut testul timpului devenind clasice (Double Baked Potato, Maryland Style Crab Cake, Kansas City Steak Soup etc.), cu ingrediente și recipiente specifice sau chiar cu designul și arhitectura restaurantului.

Restaurantul de tip “steakhouse” este un concept de origine pur americană, binecunoscut fiind faptul că în SUA  se produce cea mai mare cantitate din carnea de vită consumată la nivel mondial. JW Steakhouse este un concept de restaurant al lanțului hotelier Marriott Internațional care operează în 70 de țări, peste 3500 de hoteluri. În România se inaugurează al doilea JW Steakhouse din Europa, primul fiind deschis anul trecut la Londra.

“Cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro, acest restaurant își propune să creeze un nou standard pe piața restaurantelor din România, atât în ceea ce privește calitatea preparatelor dar și în cea a serviciilor. În acest spirit o să remarcați în JW Steakhouse,  alături de o selecție impresionantă de vinuri din toată lumea, un Bourbon Bar unic, un Cigar Lounge ultradotat și o zonă de “private dining” special concepută pentu a asigura clienților noștri cel mai elegant ambient pe care și-l pot dori de la un restaurant. Suntem convinși că acest restaurant va deveni în scurt timp un reper major pe piața restaurantelor din România  – a declarat Directorul General al JW Marriott, Igael Porecki.

Autenticitatea conceptului iese în evidență imediat ce pășești în restaurant, căci tot ce este reprezentativ pentru un adevărat American Steakhouse este realizat până la cele mai mici detalii: bucătăria deschisă, meniul afișat pe două table uriașe, chiar deasupra bucătăriei, utilată cu cele mai bune instrumente și recipiente pentru gătit. De remarcat, dintre acestea, sunt “broilerul”,  un grătar special care este poate cel mai important  “ingredient” în obținerea unei fripturi desăvârșite, rotisorul, pentru preparatele din carne de pasăre și vitrina de maturare în mediu umed pentru carnea de vită.

Friptura din carne de vită reprezintă centrul de greutate în jurul căruia gravitează întreg conceptul restaurantului. De aceea, carnea folosită în restaurant este de cea mai bună calitate și este importată din SUA și Marea Britanie. USDA Black Angus Choice Beef și Black Angus Aberdeen sunt cele două tipuri de carne din care se fac manual “cut”-urile zilnice de chiar bucătarul șef. Carnea importată este supusă unui proces de maturare în mediu umed care începe în momentul sacrificării și care devine complet după 21 de zile. Carnea de porc, pește sau pasăre, dar și fructele de mare completează meniul astfel încât să acopere orice solicitare sau preferința culinară.

Restaurantul are o suprafață de 580 mp și o capacitate de 240 de locuri. Este deschis pentru mic dejun și cină în fiecare zi, iar duminică pentru brunch.

——–

Cititi mai multe in articolul “Lansarea JW Steakhouse”.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • black angus
  • bucataria americana
  • chef-executive
  • hotelul Marriott
  • lansare steakhouse
  • nicolae lica
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.