Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Castigatorii Intrecerii Ospatarilor – “Course des Garcons de Cafe”
  • Arhivă articole

Castigatorii Intrecerii Ospatarilor – “Course des Garcons de Cafe”

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 5 decembrie, 2011
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Bucuresti, 28 noiembrie 2011: Peste 70 de ospatari s-au inscris pentru data de 19 noiembrie, in cadrul Intrecerii Ospatarilor – concurs organizat cu prilejul sarbatorii vinului “Beaujolais Nouveau” care in acest an implinit 60 de sarbatoare. Marele premiu – O calatorie pentru 2 persoane, timp de 3 zile, in Beaujolais – Franta “le Hameau du Vin”, a fost castigat de Daniel Baitoiu, 21 de ani, ospatar la Kartell Cafe.

Intrecerea Ospatarilor – “Course des Garcons de Cafe” – este un concurs prin intermediul caruia sunt promovate meseriile din industria Ospitalitatii si face parte din seria de evenimente dedicate Zilei Beaujolais Nouveau, fiind organizata la initiativa companiei ArtGastro.

Startul concursului a fost dat pe 19 noiembrie, orele 10.00, in fata Salii Palatului din Bucuresti. Concurentii au parcurs cei 700 de metri pana la punctul de sosire – Hotelul Novotel de pe Calea Victoriei, cu o jumatate de sticla de vin Beaujolais si 2 pahare, pe o tava rotunda, demonstrand astfel nu doar indemanare, ci si profesionalism si eleganta – caracteristici de baza ale meseriei de ospatar.

Decernarea premiilor a avut loc in cadrul Serii VIP Cocktail, in data de 19 noiembrie, la hotelul Novotel din Bucuresti. Juriul a fost format din 10 persoane: Daniel Dobre – Jobresthotel, Krishna Bohat – Creative Experience, Jean Pascal – Hotel Epoque, Pavel Amborsi, Catalin Ştefan – Novotel, Marian Timofti, Dan Anghel – Organizatia Somelierilor in Romania, Jonas Mercier, Vlad Niculae, Madalina Ignat. Evenimentul este sustinut de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Institutul Francez, Primaria Capitalei, Apa Nova si Lemarco.

Sarbatoarea Beaujolais Nouveau a fost organizata pentru prima data in Franta, in anul 1951, in 1970 devenind sarbatoare nationala. Evenimentul este unul traditional in toata Europa, in America de Nord si Asia si se organizeaza in fiecare an, in cea de-a treia zi de joi a lunii noiembrie, la miezul noptii, cand este lansata in lume noua recolta Beaujolais. Romania a sarbatorit pentru prima data Beaujolais Nouveau in data de 18 noiembrie 2010, evenimentul fiind adus in tara noastra cu sprijinul ArtGastro si Ambasada Frantei.

Despre Beaujolais

Regiunea viticola Beaujolais este situata in Franta, in departamentul Rhone, intinzandu-se pe 55 km lungime si intre 12 si 15 km latime. Limitele sunt fixate de Muntii Beaujolais cu inaltime maxima de 1012 metri si Muntii Saint-Rigaud. Numele Beaujolais provine de la Nobilii de Beaujeu. Beaujolais este un teritoriu incarcat de istorie si cu traditii bogate.

Soiuri cultivate

Cultura viilor este mono-soi cu Gamay Noir cu suc alb (98% din culturi). Grand Moulin cu aer de Beaujolais nou, el este unicul secret al vinurilor de Beaujolais. Chardonnay este soiul folosit pentru vinurile Beaujolais albe.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.beaujolais.ro

CASTIGATORI INTRECEREA OSPATARILOR

19 NOIEMBRIE 2011, BUCURESTI

Locul 1 – Baitoiu Daniel, Kartell Cafe

Premiu: O calatorie de 2 persoane timp de 3 zile in Beaujolais – Franta, in catunul si muzeul Georges Duboeuf, primul parc oenologic din Europa “le Hameau du Vin”

Locul 2: Giurgiu Mihai Adrian, The Vintage Pub

Premiu: Cos cu delicatese Petrossian “à la truffe”

Locul 3: Filip Mihai, Le Bistro

Premiu: Cina Gastronomica la Hotel Epoque

Locul 4: Nicolae George, French Bakery

Premiu: Cos cu delicatese bio Emile Noel

Locul 5: Prunica Aurel, La Bonne Bouche

Premiu: Mandolina de Buye

Locul 6: Madularu Ana Maria, Alsy Cafe

Premiu: Brunch Novotel pentru 2 persoane

Locul 7: Vasile Damian, Neptunus

Premiu: Cos cu delicatese www.LaReserve.biz

Locul 8: Robu Marius, Ramada Hotel

Premiu: 6 sticle de Vin Beaujolais Nouveau 2011 Georges Duboeuf

Locul 9: Oprea Catalin, Caru cu Bere

Premiu: O sampanie Magnum Barons de Rothschild

Locul 10: Balu Florin Sergiu, La Bonne Bouche

Premiu: 2 accesorii din fonta pentru cuptor

Locul 11: Neamtu Elena-Theodora, French Bakery

Premiu Special: Greutatea in Zahar Lemarco a castigatorului – 72 Kg

Locul 12: Talmacel Daniel, Alsy Cafe

Premiu – Cadou surpriza: Leida Frapiera

Locul 13: Enache Iulian, Hotel Novotel

Premiu: O sampanie Barons de Rothschild

Locul 14: Ciobanu Mihail-Lucian, Caru cu Bere

Premiu: set 6 pahare de vin “Grandezza” Gastrotech

(comunicat de presa)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • cele mai bune restaurante
  • chelneri bucuresti
  • clasament restaurante
  • intrecerea ospatarilor
  • lista restaurante bucuresti
  • mananca bine in bucuresti
  • ospatari bucuresti
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.