Hard Rock Cafe Bucuresti lanseaza o provocare a gusturilor, intr-o noua varianta de meniu
Pentru a le oferi clientilor sai experienta unui spectacol de arome, Hard Rock Cafe Bucuresti lanseaza o noua varianta de meniu, mai bogata in retete apetisante, mai indrazneata in savoare si mai irezistibila ca niciodata! Produsele noi, ingredientele proaspete si aromele originale va garanteaza ca acesta este cel mai potrivit moment pentru a vizita renumitul restaurant din Parcul Herastrau.
Hard Rock Cafe anunta diversificarea celebrului lor meniu, cu noi preparate gustoase si gatite integral in bucataria restaurantului, menite sa completeze stilul original al brandului atat de indragit de catre fanii din intreaga lume. Noua varianta de meniu nu prezinta doar un design nou, ci si cele trei principii care stau la baza bucatariei Hard Rock Cafe:
* Sa fie proaspat! – Ingredientele proaspete, naturale si alese cu grija sunt obligatorii in meniu, bucatarii fiind intotdeauna preocupati ca produsele pe care le folosesc in retete sa fie de cea mai buna calitate.
* Sa fie legendar! – Celebrul burger de aproape 300 gr. a ajuns sa fie numit, de catre cei care l-au gustat de-a lungul a peste patruzeci de ani, drept unul cu adevarat “legendar”. Acum, odata cu lansarea noului meniu, experienta legendara oferita de burger este si mai intensa – carnea de vita poate fi inlocuita cu piept de pui gatit perfect la gratar.
* Sa fie afumat! – La fel ca-n Tennessee, afumatoarea isi are locul ei in bucatarie. Astfel, bucatarii obtin de fiecare data aroma rustica de fum al fiecarui produs pregatit in stil traditional.
“Pe langa momentele electrizante care au loc pe scenele noastre, ne propunem ca oaspetii HRC sa aiba parte de experiente spectaculoase si la masa.” a declarat Jason Gronlund, Executive Chef la Hard Rock International. Noile produse din meniu demonstreaza promisiunea noastra de a folosi cele mai bune ingrediente si de a servi preparate unice si pline de savoare.”
Iata cateva dintre surprizele noului meniu:
Retete “Feeling fresh”, cu ingrediente proaspete si naturale:
* Honey-Citrus Grilled Chicken Salad – Frunze de salata proaspat taiate, ceapa rosie si piept de pui Cajun la gratar, indulcite cu sos Honey-Citrus si asezonate cu bucati de portocala, nuca picanta, ardei gras, merisoare si dressing Blue Cheese.
* Goat Cheese Chicken Salad Sandwich – Bucatele din piept de pui cu telina, ceapa verde si un sos de citrice cu mustar de Dijon si marar proaspat; intr-o bagheta prajita alaturi de un amestec de salata primavaratica, merisoare si branza proaspata de capra.
* Beer Battered Fish & Chips – File de cod pane rumen auriu, servit cu cartofi prajiti, sos tartar acrisor si salata de casa Coleslaw.
Retete “A little bit smokey”, cu carne afumata dupa metoda traditionala:
* Shang Hi Smokehouse Sandwich – Fasii din pulpa de porc sau de pui afumata pana la fragezime, combinate cu un sos asiatic Bar-B-Que, castraveti murati si stropite cu maioneza Sriracha.
* South Carolina Smokehouse Sandwich – Fasii din pulpa de porc sau de pui afumata, cu sos de mustar Bar-B-Que, preparat in stil South Carolina, salata de varza dulce acrisoara si ceapa crocanta.
* The Texan Smokehouse Sandwich – Fasii din pulpa de porc sau de pui afumata, sos Bar-B-Que Chipotle, branza Cheddar, Jalapenos si ceapa crocanta.
* Smokehouse Chop Salad – Un amestec de salata primavaratica cu pulpe de pui afumate, bacon si nuci picante, branza Cheddar si Pico de Gallo. Combinate cu sos de citrice si bucati proaspete de avocado.
Deserturi “Sweet dreams”:
* Chocolate Mousse – Simplu si usor: mousse de ciocolata servit cu un sos fin de ciocolata.
* Strawberry Cheesecake – Prajitura originara din New York, cu branza cremoasa si o usoara crusta de biscuiti crocanti, stropita la final cu sos de capsuni.
* Crème Brulée – O crema fina preparata in stil frantuzesc, acoperita de o crusta aurie de zahar ars.
Noile produse se vor alatura colectiei de retete culinare deja cunoscuta si indragita de fanii Hard Rock. Pe langa deliciile pregatite in bucatarie, meniul include si unele dintre cele mai apreciate bauturi, precum Hurricane sau Margarita si cocktailuri Rock Alternativ (fara alcool), care sunt disponibile si in pahare suvenir.
Pentru mai multe informatii, accesati: www.hardrock.com/bucharest. Persoana de contact: Bianca Dragota, Sales & Marketing Manager; Phone: +40 21 206 62 61
www.hardrock.com/bucharest; www.facebook.com/hardrockcafebucharest
– //-
Cu un total de 175 de locatii, in 53 de tari, printre care 139 de restaurante si 16 hoteluri/casino-uri, Hard Rock International este unul dintre cele mai notorii branduri ale lumii. Pornind de la chitara lui Eric Clapton, Hard Rock a devenit, in timp, detinatorul celei mai mari colectii de obiecte care au apartinut marilor legende ale muzicii internationale. Hard Rock este totodata celebru pentru linia vestimentara si accesoriile de colectie pe care le comercializeaza si, mai ales, pentru concertele live pe care le gazduieste. Pe langa cele doua celebre Hoteluri si Casino-uri Seminole Hard Rock din Tampa si Hollywood, Hard Rock Hotels & Casinos se gasesc si in Las Vegas, Biloxi, Orlando, Chicago, San Diego, Pattaya, Bali, Macau, Penang, Singapore, Punta Cana si Panama. In plus, Hard Rock International anunta deschiderea unor noi hoteluri si casino-uri in Cancun si Vallarta (2012), in Riviera Maya (2013) si Abu Dhabi (2014). Pe langa acestea, in viitorul apropiat, noi hoteluri si casino-uri sunt programate pentru a fi deschise in Aruba, Ungaria si Northfield Park. Hard Rock International este detinut de Seminole Hard Rock Entertainment, Inc. Pentru mai multe detalii despre Hotelurile si Casino-urile Hard Rock, vizitati www.hardrockhotels.com. Pentru mai multe informatii despre Hard Rock International, vizitati www.hardrock.com.
(comunicat Hard Rock Cafe)