Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • NOUTĂȚI

Gustul Chefs, o experienta culinara unica

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 19 octombrie, 2016
  • Data modificare : 7 iunie, 2024
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Inca de la inceput, Chefs Experience a fost ca un restaurant al experientelor. Experiente descoperite si oferite in timp, deoarece nu le-a fost usor sa reuseasca, insa dupa indelungi discutii, cercetari, calatorii in jurul lumii si intalniri cu specialisti, chefi bucatari, furnizori  si chiar cu prieteni, cei din echipa Chefs au fost curajosi, increzatori si dornici sa porneasca la acest drum al experientelor deosebite.

Asa ca, au inceput extravagant, cu preparatele moleculare, gatite cu nitrogen lichid, de catre Chef Razvan Alexandru (care a lucrat la El Bulli, in Spania, restaurantul unuia dintre fondatorii bucatariei moleculare).

bucatarie moleculara
Chef Razvan Alexandru – bucatarie moleculara

Mai apoi, ca mari iubitori ai bucatariei romanesti, au cautat o varianta de a oferi o experienta aparte in materie de preparate traditionale si au oferit experienta Bucatariei Romanesti Reinterpretata, alaturi de talentatii Chefi Johnny Susala si Nico Lontras.  Au ales pentru preparatele speciale pe baza de scoici sa colaboreze cu Chef Scarlatescu si, de asemenea, si-au concentrat atentia si pe modalitati de servire a preparatelor prin metode neconventionale.

12187955_182987325376206_4624288721867140818_o
Chefs Johnny Susala & Nico Lontras

Insa dupa toate acestea au ajuns la concluzia ca cea mai inedita experienta ar fi aceea a particularitatii, adica a ceea ce isi doresc sa numeasca “gustul Chefs”. Iar pentru a duce la indeplinire aceasta misiune, a fost si este nevoie de multa munca, inovatie si implicare, astfel incat sa ofere preparate de care clientii sa se poata bucura doar la Chefs Experience, pe care sa nu le gasiti nicaieri in alta parte si care sa va satisfaca si cele mai mici capricii.

Secretul, cred ei, sta in folosirea unor ingrediente speciale, pe care le-au trasformat in produse unice, care se gasesc doar la Chefs.

Totodata, cred cu tarie in faptul ca folosirea unor ingrediente furnizate de micii intreprinzatori, cu o calitate superioara, rafinate, sanatoase si proaspete, inseamna reusita. Mancarea de calitate necesita cele mai bune ingrediente, iar cei de la Chefs au fost suficient de norocosi sa se imprieteneasca cu  furnizori din tara si de peste hotare, avand astfel acces la produse locale sau de import din surse sustenabile.

Printre preparatele pe care le veti gasi numai la restaurantul de pe Calea Floreasca 55 vor fi pastele negre, paste cu nero di seppia, facute dupa o reteta exclusiv creata pentru ei.

Dulciurile si painea sunt realizate impreuna cu prietenii de la Frische si sunt aduse proaspete in fiecare dimineata. Tortul de Castane cu ciocolata si nuci si tortul de Gutui, focaccia cu ansoa sau focaccia cu masline si rosii sunt preparatele super delicioase pe care le gasesti numai la Chefs.

tort tort 2

Tortul de castane cu ciocolata si nuci – reteta marca chefs Experience

 

Echipa Chefs se dedica si vinului, incercand sa aduca impreuna cu Marina, cel mai pasionat wine charmer, vinuri din pivnite private. Au inceput deja cu cateva sticle de Merlot, productia anului 1973, Cramele Pietroasele. Daca vreti sa beti o sticla din aceasta, va trebui sa ii anuntati cu cel putin 5 ore inainte de a veni, pentru ca acesta se pune la decantat la o temperatura si umiditate speciala pentru a avea savoarea ideala.

14614428_10202352983663633_1880428571_o

Pentru mai multe noutati legate de preparatele speciale ale restaurantului, va asteapta pe pagina lor de Facebook.

Noutati si oferte gasiti si pe site-ul Chefs Experience. 

 

Voi ce preparate speciale ati degustat pana acum la Chefs Experience si ce v-a placut? 

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • chefs experience
  • experiente chefs experience
  • noutati restaurante bucuresti
  • restaurante bucuresti
  • restaurante floreasca
Citește și
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Serialul cu temă culinară Ursul, câștigător de premii Emmy, revine pe streaming cu sezonul 4
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
GRILLFEST BBQ Arena: trei zile de răsfăț culinar și voie bună la cel mai mare festival de grill din Europa
Alătură-te creatorilor care transformă gătitul în spectacol digital
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Alătură-te creatorilor care transformă gătitul în spectacol digital
BurgerFest 2025: mare adunare, mare la „întrecerea” burgerilor
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
BurgerFest 2025: mare adunare, mare la „întrecerea” burgerilor
Ți-ar plăcea să ai propriul restaurant, cafenea ori bakery? Învață de la cei mai buni la FOMO – The Festival Of Modern Owners
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Ți-ar plăcea să ai propriul restaurant, cafenea ori bakery? Învață de la cei mai buni la FOMO – The Festival Of Modern Owners
Blind-Dining Michelin Dinner: experimentează o cină cum nu ai mai trăit vreodată
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
Blind-Dining Michelin Dinner: experimentează o cină cum nu ai mai trăit vreodată
TRICKSHOT în AFI Cotroceni: o nouă locație #FunDining
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
TRICKSHOT în AFI Cotroceni: o nouă locație #FunDining
Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
  • UNDE IEȘIM
Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
FoodService & Hospitality Expo 2024 s-a dovedit încă o dată a fi un târg de nivel mondial
Citește articolul
  • NOUTĂȚI
FoodService & Hospitality Expo 2024 s-a dovedit încă o dată a fi un târg de nivel mondial
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.