Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > E imoral sa mancati la restaurantul Prime de la Radisson!
  • Arhivă articole

E imoral sa mancati la restaurantul Prime de la Radisson!

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 29 noiembrie, 2014
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

iStock_000011143870XSmallAm revenit la Prime dupa aproape patru ani si mi-a parut rau, pentru ca am lasat acolo aproape 1000 de lei pentru doua persoane, ca sa mananc niste carne cu cartofi prajiti, sa beau vin la pahar, si sa primesc desertul din partea lor (cateva bucatele de ciocolata), pentru ca imi pierise pofta de dulce cand am inceput sa ma gandesc la ce ma asteapta la sfarsit.

Prime e restaurantul premium al hotelului Radisson, in interior la parter. E mai mic decat celelalte, intunecos, ferestrele dau catre holul mare. Am stat mult pe ganduri inainte de a da nota maxima la ambianta unui restaurant atat de intunecos, insa a fost unul dintre rarele cazuri in care aceasta atmosfera intunecata nu parea deloc sumbra, ba dimpotriva. Cu siguranta, un decorator foarte bun a lucrat acolo, toate materialele sunt de calitate, culorile inchise se potrivesc cu cele deschise si te fac sa te simti intr-o alta lume, pe care nu des o vezi in Bucuresti. Prime e un restaurant cu specific american, iar atmosfera este si ea din acelasi scenariu, te ajuta sa te imaginezi pentru doua ceasuri un american bogat. Bucataria e la vedere, despartita de salonul unic printr-un mare geam colorat, semitransparent. M-am uitat de cateva ori acolo, mi-a placut tot ce am vazut, fac lucrurile asa cum trebuie. Si mai au si o sala cu vinuri intr-o parte, in care poti intra si (cred) ca iti poti scoate direct sticla de pe raft.

Prime e un restaurant cu specific american, dupa cum am spus, adica un restaurant de carne, un steakhouse “fine dining”, daca aceasta alaturare de termeni este permisa. Au vita, evident, ceva miel, pui si fructe de mare. Cred ca nu au nimic de porc, si nici nu e nevoie, la urma urmei. Vita e Hereford din Irlanda, cel putin la fel de buna ca Black Angusul din America si mai gustoasa decat cele mai multe vite din Argentina. Noi am luat niste Saint Jacques destul de bune, insa cu niste trufe oribile deasupra, care nu aveau niciun gust si niciun miros, dar absolut deloc! Vita a fost buna, insa nu asa cum stiam eu ca e Herefordul, nu stiu de ce. Daca nu era vorba de Prime si de Radisson, care sunt oameni seriosi, totusi, as fi banuit ca au inlocuit cu o carne ceva mai ieftina. A venit alaturi cu un fel de cartofi frantuzesti, nu cine stie ce, insa cartofii prajiti au fost excelenti, cu cartofi de buna calitate si foarte bine facuti. O salata verde cu niste rosii mici prin ea a fost banala. Am mai luat niste creveti cu sos, destul de buni si aceia. Sosurile au fost bune, insa nu ceva deosebit sau de mare finete. Painea foarte buna, ciocolata de la sfarsit, pe post de desert, buna si ea, dar nu intr-atat incat sa-mi aduc aminte de ea.

Daca nu se declarau deschis restaurant american, nu i-as fi pus lui Prime nota maxima la mancare, dupa toate cele scrise mai sus. Insa mai mult de atat nu prea poti cere de la bucataria americana, nici macara acolo, la ei, iar la Bucuresti cu atat mai putin. Asa ca, pentru acest specific, e chiar un fel de “fine dining”. Un fine dining cu cartofi prajiti, cu salata banala, sosuri bunicele si trufe oribile, insa astia sunt americanii, ce sa le faci…

Cu vinul si-au cam batut joc de noi, si asta m-a enervat foarte tare. Era ceva de la Segarcea. Ne-au pus mai putin de doua degete in pahar, si asta fara sa exagerez catusi de putin! Si de fiecare data ne luau cate 65 de lei pe aceste doua degete de Segarcea… Pe antricotul de vita ne-au luat cate 210 lei, iar pe apa, o sticla mica, am lasat 25 de lei pentru fiecare.

Serviciul a fost foarte bun, cu un chelner deloc tanar care parea sa fi fost adus pe lume exclusiv pentru aceasta meserie. Sper ca nu a lui a fost initiativa de a-si bate joc de noi cu vinul, ci ca a venit mai de sus, de la directorul general al Radissonului. Altfel, ar fi trebuit sa le pun o nota mult mai mica la servicii, chiar cu zambetul lui cu tot.

Asadar, la restaurantul Prime de la hotelul Radisson poti manca una dintre cele mai bune vite din Bucuresti si cei mai buni cartofi prajiti, insa mi se pare pur si simplu imoral sa mergi acolo, chiar daca plateste altcineva sutele sau miile de lei care trebuie lasate la plecare. Eu nu voi mai merge vreodata, asa cum nu mai merg nici in alte cateva restaurante, indiferent cine ma invita. Imi pare tare rau ca a trebuit sa le dau 10 pe linie, tare, tare rau, ma simt oribil…

PS – cateva precizari si detalii obtinute dupa publicarea articolului:

  • nota a fost de 813 lei
  • ciocolata nu era desert, ci adusa impreuna cu nota de plata, gratuit
  • apa era Acqua Panna

sursa foto

(poza initiala era de pe www.viralthread.com)

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • bucatarie americana
  • cele mai bune restaurante
  • cele mai bune restaurante bucuresti
  • clasament restaurante
  • grill
  • lista restaurante bucuresti
  • lista restaurantelor bucuresti
  • localuri nunti
  • mancare americana
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • prime
  • prime hotelul radisson
  • prime restaurant
  • prime restaurant steak & grill
  • radisson
  • radisson bucuresti
  • restaurant
  • restaurant american
  • restaurant carne
  • restaurant imoral
  • restaurant prime
  • restaurant prime radisson
  • restaurant radisson
  • restaurant specific american
  • restaurant steak
  • restaurant steak bucuresti
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante de top bucuresti
  • restaurante evenimente
  • restaurante nunti
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • specific american
  • specific steak & gril
  • steak
  • steak & grill bucuresti
  • steak grill
  • steak house
  • steak house bucuresti
  • steakhouse
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Citește articolul
  • Arhivă articole
Jocuri de casino și artă culinară: restaurante cu stele Michelin în cazinouri prestigioase
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Citește articolul
  • Arhivă articole
Tradiția căpșunilor de la Wimbledon – aproape 40 de tone se consumă anual 
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante de top din Las Vegas, recomandate de clienți
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Citește articolul
  • Arhivă articole
Riflaje: ce sunt și cum le poți utiliza în amenajarea spațiului
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Citește articolul
  • Arhivă articole
Delicii culinare în Mangalia: unde să te bucuri de cele mai bune preparate?
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Citește articolul
  • Arhivă articole
Ghid complet pentru recoltarea și uscarea florilor de tei pentru ceai
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
Citește articolul
  • Arhivă articole
Restaurante perfecte pentru o ieșire cu colegii, pe final de an. Varianta petrecerii de Crăciun, adaptată după restricții
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Citește articolul
  • Arhivă articole
De 1 Decembrie, mergem la restaurante să ne ospătăm cu mâncare românească!
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Citește articolul
  • Arhivă articole
Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.