Sarbatorile de iarna se sfarsesc si odata cu ele si excesele culinare, motiv pentru care, cei de la Chefs, de pe Floreasca 55, s-au gandit la o perioada de revenire in ceea ce priveste alimentatia. Acestia propun, incepand cu 9 ianuarie, experiente culinare bazate pe preparate light si detox, ideale pentru a ajuta organismul sa isi intre in functiune asa cum se cuvine la inceputul anului.
Pe langa meniul a la carte, la Chefs Experience vei gasi si sushi – Sushi vegetarian, Salmon maki, Philadelphia classic roll, sushi nigiri si altele – Salata de alge cu sos de nuci, Salata de creveti, midii si calamar, delicioasa Supa frantuzeasca – Bouillabaisse, Somon marinat in casa cu lime, sare de mare si portocale, Dorada la cuptor cu piure de mazare, sparanghel si dovlecel.
Toate aceste preparate, ce au ca numitor comun pestele si fructele de mare, sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a detoxifia organismul. Acestea sunt hranitoare, bogate in minerale si nutrienti, usor digerabile si o sursa excelenta de proteine.
- sushi-ul si salata de alge pot fi comandate de miercuri pana duminica, dupa ora 18:00
Iar pentru cei care tin la silueta, veste buna este ca au si putine calorii. Pentru ca in ultimii ani romanii au devenit din ce in ce mai constienti de importanta detoxifierii organismului dupa sarbatorile de iarna, veti gasi in meniul propus si renumitele sucuri Detox care sunt excelente pentru eliminarea toxinelor acumulate.
Daca iti nevoia de preparate mai light, mergi la Chefs Experience, cu siguranta vei gasi acolo ceva delicios si usor.