Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Despre Restograf si mancatul in oras
  • Arhivă articole

Despre Restograf si mancatul in oras

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 6 ianuarie, 2013
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

(am dat peste un interviu pe care mi l-a luat Alex Cautis acum ceva timp, nu stiu daca l-a publicat pana la urma. GB)

George Butunoiu: „Eu de treizeci de ani trebuie sa mananc zilnic numai la restaurant”

In perioada asta, cand potolul este vedeta, mai ales cu gust de porc, e timpul sa vorbim de cum se mananca in restaurantele din capitala Romaniei. Gurul mancatului la restaurant, George Butunoiu, creatorul site-ului Restograf, ne da detalii. Va uram o petrecere de Revelion cu mancare gustoasa si sanatoasa!

Reporter: Tu ai avut initiativa Restografului, care face radiografia restaurantelor din Bucuresti. Cum mananca romanii in criza?

George Butunoiu: Sa stii ca mananca la fel si-n criza, doar un pic mai putin. Cel mai bine pot sa spuna strainii de cum mananca romanii. Cine vine dintr-o tara cu o cultura gastronomica foarte buna

ramane uimit de obiceiurile gastronomice din Bucuresti. Nu intelege de ce merg anumite restaurante cu mancare banala si de ce se inchid restaurante cu mancare buna. In toata lumea sunt categoriile acestea de consumatori de restaurant: 1. cei mai multi sunt cei care merg pur si simplu ca sa manance, nu le pasa unde, sa le fie la indemana restaurantul; 2. o categorie mai restransa, formata din cei care merg la un restaurant pentru gustul mancarii; 3. cea mai restransa categorie, aceia care merg la restaurant ca sa iasa undeva, pentru care restaurantul este un eveniment social.

Rep.: Si la noi chiar tine statistica asta?

GB: Asta vreau sa spun, ca la romanii statistica consumatorului de restaurant e data peste cap. La noi, pe primul loc, cei mai numerosi sunt cei care se duc la restaurant ca sa fie vazuti, se duc ca la o distractie, nu se duc pentru mancare propriu-zis, ci pentru „a iesi undeva”. Nici nu-i intereseaza cat de buna e mancarea din restaurantul respectiv, ci de cum arata restaurantul.

„Restaurantele din Bucuresti arata mult mai bine ca design decat cele din Berlin, Paris, dar nu se compara cu mancarurile de acolo.”

Rep.: Sa aiba geamuri mari la strada, ca sa se vada ca e smecher si mananca acolo…

GB: Da, si asta. Faptul ca se pune pret pe aspect, mai mult decat pe gatit a dus la urmatoarea situatie pe care o constata multi straini: restaurantele din Bucuresti arata mult mai bine ca design, atmosfera decat cele din strainatate, de la Berlin, Paris etc., dar nu se compara cu mancarurile de acolo. Practic, patronii de restaurante din Bucuresti isi pun grosul banilor pentru amenajarea restaurantului si nu le mai raman ca sa investeasca cum trebuie in bucatari buni si ingrediente de calitate. Sunt foarte putini patroni care fac asta. Automat, avem si foarte putini romani care stiu sa aprecieze restaurantele pentru felul in care se gateste acolo. Vor mai trece multi ani pana sa inceapa cat mai multi romani sa aleaga un restaurant in functie de ce mananca, si nu de cum arata acolo.

Rep.: Dar voi, cu Restograf, faceti radiografia restaurantelor din punctul de vedere al gatitului sau tineti cont si de aspectul localurilor?

GB: Da, pe noi ne intereseaza aproape exclusiv cat de buna e mancarea. Ne-am asumat, daca vrei, si un rol social, de formatori pentru piata, de indrumare a gustului bucurestenilor. Vrem sa facem un fel de presing pe restaurante, sa puna mai mult pret pe mancare decat pe aspectul restaurantului.

Rep.: Si se simte vreo schimbare de cand este Restograf pe piata, adica se tem patronii si bucatarii, „aoleo, sa gatim mai bine, ca vine Restograful peste noi si ne face de ras”?

GB: Intr-o mica masura, da, vreau sa spun ca nu neaparat de cum spui tu, de teama. Insa indirect o fac, fiindca citesc ce scriem noi si sunt multi care au inceput sa-si schimbe atitudinea fata de mancare.

„Am decis sa le dam premiul pentru cea mai buna bucatarie chinezeasca din Bucuresti, iar ei s-au speriat ca-i afla Garda ca exista!”

Rep.: Voi dati si premii restaurantelor care gatesc bine si anuntati pe site castigatorii. Cat de mult conteaza pentru un restaurant ca-si pune pe un perete diploma de la voi sau ca-i apare numele pe Restograf?

GB: Unii isi pun diploma pe un perete. Dar nu asta conteaza, e important ce se spune pe site despre acel restaurant. Si nu numai ce spunem noi, membrii Restograf, ci mai ales ce spun cititorii. Dar vreau sa-ti spun de o situatie comica. Nu o data ni s-a intamplat sa sunam la un restaurant ca

sa-i anuntam ca au castigat premiul pentru categoria lor, si patronii sa inceapa sa ne roage sa nu le dam premiu, sa nu facem tamtam, probabil gandindu-se ca le vine Garda Financiara sau cine mai stie cine pe cap. Sunt multe restaurante, mai ales cele asiatice, unde nimic nu se face cu acte, legal. Iti dai seama, noi am mers, am apreciat mancarea la unul din ele, am decis sa le dam premiul I pe Bucuresti, iar ei s-au speriat ca-i afla Garda ca exista! Au fost chiar restaurante in toata regula care nici nu erau inregistrate.

Rep.: Dar voi cum procedati, mergeti pe strada, vedeti un restaurant, mancati in el si apoi ii dati note sau cautati pe net ce v-ar placea intr-o zi anume?

GB: Da, mergem pur si simplu la intamplare, nu ne intereseaza al cui e, nu vorbim cu patronii inainte sau dupa, decat daca le dam premii. Unii, care constata ca au primit note mici, incep sa ne sune, sa faca presiuni sa-i scoatem, dar nu e treaba lor si nu tinem cont de asa ceva.

Rep.: Voi din ce castigati bani cu Restograf? Santaj, publicitate…?

GB: Noi nu castigam nimic cu Restograf. Nu plateste nimeni nici sa apara, nici sa dispara din Restograf. Asta ne da o marja de libertate foarte mare.

Rep.: Cine sunt mancaii de la Restograf? Ca sa stie patronii de cine sa se fereasca.

GB: Sunt eu, profesorul Mircea Cinteza, Toader Paleologu, Nancy Nemes Bagdasar, Adrian Papahagi, Petre Guran, Valeriu Nistor. Pe mine ma mai cunosc acum patronii si e un pic mai dificil.

Rep.: Cam cate restaurante vedeti voi, mana asta de oameni, pe an?

GB: In jur de 250 de restaurante.

„Mi-am facut si eu un restaurant mic acasa la mine, pot spune ca mananc si acasa.”

Rep.: Ok, spui ca nu castigi nimic din chestia asta. De ce faci atata efort, doar pentru a spune bucurestenilor unde se mananca bine?

GB: Eu de treizeci de ani mananc zilnic numai la restaurant. Stiu din proprie experienta cat de important este sa fie mancare buna si sanatoasa.

Rep.: Mai stii sa-ti faci singur un ceai sau o omleta?

GB: Stiu bine, dar nu mi-am mai facut singur de foarte multa vreme. Dar sa stii ca m-am si imbolnavit mancand numai de la restaurante, fara sa ai control pe ce e acolo.

Rep.: Daca nici tu nu ai ales bine ce sa mananci la restaurant, cine sa mai stie?

GB: Stii denumirea, dar nu stii de unde vine gaina, daca e una de 7 lei kilogramul sau una de 25 de lei kilogramul. Si microbul nu-ti da dureri de stomac imediat dupa ce ai mancat, ca sa-ti dai seama de unde iti vine boala, de la ce restaurant. Ar fi bine sa fie asa. Poate sa-ti apara peste cateva luni, un an si ce poti face, pe cine sa dai vina?

Rep.: Poate intre timp ai mancat si ceva acasa, stricat… Dar tu chiar nu mananci acasa niciodata?

GB: Ba da. Acum, de ceva timp de cand mi-am facut si eu un restaurant mic acasa la mine, pot spune ca mananc si acasa.

Rep.: Aaaa, deci tot la restaurant mananci si acasa! E tare asta! Ca sa poti manca si tu acasa, ti-ai facut restaurant!

GB: Asta e. E un restaurant mic, cu trei mese. Nu l-am pus nicaieri, pe nici un site cu restaurantele din Bucuresti, si nicidecum pe site-ul Restograf.

Rep.: Nici nu se cheama restaurant atunci, se numeste „largire de bucatarie”. Primesti pe oricine sa manance la tine acasa?

GB: Trebuie sunat inainte. E totusi foarte mic, nu incap decat douasprezece persoane.

„Paradoxul paradoxurilor este ca restaurantele din Bucuresti cu mancare romaneasca sunt cele mai proaste.”

Rep.: Cum ti se par shaormariile din Bucuresti?

GB: Sunt foarte bune, sa stii. Chiar sunt restaurante arabesti si libaneze foarte bune in Bucuresti. Iar paradoxul paradoxurilor este ca restaurantele din Bucuresti cu mancare romaneasca sunt cele mai proaste. Toate au carnati de cinci lei si sunca ieftina de la magazin. Cele mai bune sunt restaurantele libaneze, ca gust, nu o spun eu, o spun strainii care vin aici. Am vorbit cu multi, francezi, nemti, care spun asta.

Rep.: Sa fie mutabalul si humusul mai bun la Bucuresti decat la Paris?

GB: Da, sa stii ca procentajul restaurantelor libaneze, arabesti, unde mananci bine e mai mare la Bucuresti decat la Paris.

Rep.: Deci pe un strain, daca iti vine in vizita, nu il duci la un restaurant romanesc, ci la unul libanez.

GB: Daca il duc la unul cu specific romanesc, o fac cu un mare risc. Sa stii ca alt obiectiv al  Restograf este sa convingem patronii de restaurante romanesti sa ofere mancare traditionala romaneasca si nu surogate congelate nu stiu pe unde si date ca romanesti.

Rep.: Macar la vinuri romanesti stam mai bine?

GB: Da, aici stam cel mai bine. Mai ales ca aproape toti strainii care intra in restaurantele bucurestene cer vinuri romanesti; si, de cand cu criza asta, si romanii cer, in primul rand pentru ca sunt ceva mai ieftine…

Alexandru Cautis

*

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • alex cautis
  • alexandru cautis
  • cafe bucuresti
  • cafenea bucuresti
  • cafenele bucuresti
  • cafenele centru
  • ceainarii bucuresti
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • cluburi bucuresti
  • lista restaurante bucuresti
  • localuri nunti
  • mese festive
  • organizam evenimente
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante evenimente
  • restaurante nunti
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • sali evenimente
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    Umami. Ce este al cincilea gust și de ce a intrat în lumina reflectoarelor lumii?
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
  • Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    Poke House – un colț de California cu aromă hawaiiană
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
    • Data publicare : 20 martie, 2023
    • Data modificare : 20 martie, 2023
  • Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    Fascinata poveste despre berea Guinness, băutura națională a Irlandei
    • Data publicare : 17 martie, 2023
    • Data modificare : 17 martie, 2023
  • Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    Shopping: tipuri de tigăi și la ce se folosește fiecare
    • Data publicare : 16 martie, 2023
    • Data modificare : 16 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Dacă primăvara asta te-a scos din hibernare 🌿🌞 și ai un chef nebun să ieși zilnic prin oraș, avem noi o sugestie: Stadio Unirii.
Mămăligă à la Joseph 😲❤️. Joseph Hadad.
De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești 🇷🇴, până la cele cu bucătărie internațională de înaltă calitate ✨, hai să dăm o tură culinară prin Oradea și să vedem câteva localuri excelente!
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ