David Contant si-a deschis propriul restaurant marti, 7 decembrie, in Str. Mihai Eminescu 80, unde a preluat micul restaurant care a functionat pana de curand sub numele Escoffier.
David Contant este fostul chef al Heritege, adus in Romania dupa ce a lucrat in mai multe restaurante cotate Michelin in Franta si Uruguay. A fost sous-chef al lui Georges Blanc, unul dintre cei mai mari bucatari ai lumii in acest moment, in celebrul sau restaurant de 3 stele Michelin de la Vonnas, din Franta. Dupa Heritage David Contant a lucrat o scurta perioada pentru George Copos, ca chef al Crowne Plaza, dupa care a fost recrutat de catre Andrei Nastase, (fiul lui Adrian Nastase), initial pentru restaurantul sau din str. Moxa (La Maison de Karin – inchis in acest moment, din cate se pare) si apoi pentru megaproiectul Bonton din Herastrau, pana de curand.
Noul restaurant ii va purta numele ( – cel mai probabil) si va avea meniu de bistrot la pranz si de haute cuisine seara.