Dupa cum anticipasem, restaurantul Cavalli Alati s-a inchis definitiv chiar la sfarsitul anului 2011, iar patronii au deschis un nou restaurant, Hanu’ Dacilor. Pe cartea de vizita scrie “Bistro Hanu’ Dacilor (sic!). Aceasta e mai degraba o schimbare de concept, facuta cam in fuga si pe genunchi. Am sustinut aceasta parere mai pe larg in descrierea pe care am facut-o noului restaurant. Amenajarea si decorurile par sa fi ramas aceleasi de la vechiul restaurant, insa au adus un chef nou, care a conceput un meniu in romanesc (“daco-roman”, cum incearca sa se prezinte). Preturile de la Hanu’ Dacilor sunt destul de mici fata de ce te-ai astepta cand intri intr-o astfel de casa impunatoare, insa mancarea e destul de comuna, asa ca mancatul acolo nu e neaparat “o afacere”. Asadar, Hanu’ Dacilor intr-o astfel de cladire si cu o astfel de formula pare o afacere riscanta, daca nu chiar una fara cap, facuta pe repezeala, cu un concept “scos din palarie” peste noapte, fara mare legatura cu contextul. Probabil ca nici acest Han al Dacilor nu va avea o viata lunga…
(poza am luat-o de pe http://www.dacii.info)