Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Arhivă articole > Cand mergeti la Aquarium spuneti ca sunteti un fotbalist celebru
  • Arhivă articole

Cand mergeti la Aquarium spuneti ca sunteti un fotbalist celebru

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 1 aprilie, 2010
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

La putin timp dupa Revolutie, un fotbalist celebru si un sarb a deschis Aquarium, un restaurant cu putin cunoscuta pe atunci bucatarie italiana. O buna bucata de vreme a ridicat pretentii la lista scurta a restaurantelor bune din Bucuresti. Nici nu a fost prea greu acum aproape 20 de ani, cand printre “vedetele” gastronomiei bucurestene gaseai nume ca Marul de Aur, Trocadero, Opera, Doi Cocosi sau Caru cu Bere (versiunea Ceausescu). Multe s-au schimbat de atunci, insa nu cred ca fotbalistul si sarbul au bagat de seama.

Aquarium e aproape de Piata Gemeni (Galati), intr-o casa mica, pe o strada cu alte case din alte vremuri. Un functionar corupt (sau poate doar prost) de la Primarie i-a dat proprietarului o autorizatie sa construiasca un fel de hala metalica oribila in prelungirea casei mici, hala care a fost extinsa apoi cu inca una, care pare sa aiba acoperis retractabil.

Odata intrat in hala oribila, decorul devine destul de rezonabil. Cei doi mutanti arhitectonici formeaza un open-space destul mare si de potrivit pentru un restaurant unde – aveam sa-mi dau seama in scurt timp – e foarte important sa vezi tot ce misca si, eventual, sa fii vazut de ceilalti. Desi e mai mult o terasa, settingul e unul de restaurant cu pretentii mari: mese destul de largi cu fete de masa duble, deschise la culoare, pahare mari si tacamuri preasezate etc.

In restaurantele cu pretentii, rostul celei de-a doua fete de masa (mult mai mica si, de obicei, sub forma de traversa) e sa pastreze curata principala fata de masa (cea mare) si fie schimbata doar cea mica dupa fiecare folosire. E mai ieftin si mai rapid asa, si e destul de igienic. La Aquarium, regula pare sa fie ca ambele raman pe masa pana devin insuportabil de murdare sau de sifonate. Celei de la masa la care ne-am asezat noi inca nu-i venise sorocul sa fie schimbata in ziua sau in saptamana respectiva. M-am uitat cu atentie si la mesele din jur: cam la una din trei erau deja folosite si “reciclate”, insa cu tacamurile frumos prearanjate pe ele. Ca sa nu mai existe niciun dubiu, un chelner ne-a facut si o demonstratie “live”: dupa ce s-a ridicat de la masa de langa noi un client care a avut grija sa nu lase urme flagrante pe unde mancat, chelnerul a venit, a luat traversa si a scuturat-o pe jos. Nimic nou pana aici. Insa pe fata de masa principala era cea mai mare si mai urata pata pe care am vazut-o eu intr-un restaurant cu aspiratii: maro inchis, lata de vreo doua palme si cu margini in degrade. Si nu era de la clientul care tocmai plecase, pentru ca nu avea cum sa ajunga direct acolo, fara sa treaca prin traversa. Dupa scuturare a pus-o la loc, a aliniat-o frumos, uitandu-se la ea dintr-o parte, cu un ochi semiinchis, de expert, a netezit fara prea mare succes cu dosul palmei cateva cute, a aranjat tacamurile pe ea si a plecat satisfacut de rezultat. Nu stiu de ce o fi crezut ca doi clienti se uitau perplecsi la el, in tot timpul acesta, fara grai si cu gurile intredeschise. Cat am stat la Aquarium am fost atenti sa tinem painea sau tacamurile tot timpul ridicate sau sprijinite de marginile farfuriilor.

Cateva scaune tapisate aratau cam la fel cu fata aceea de masa. Cand am mers a doua oara, peste cateva zile, am luat noi initiativa si nu ne-am mai lasat condusi. Sub motivul ca nu vrem sa ne traga curentul, am ales noi o masa cu scaune curate si cu o fata de masa exterioara inca nefolosita (se vedea dupa apret). Petele (3 la numar, mici si de o culoare foarte apropiata de cea a fetei de masa) le-am descoperit numai dupa ce am ridicat farfuria.

Tot ca la restaurantele cu pretentii, au chelneri si picoli. Destul de multi fata de numarul de clienti, numai baieti si foarte diferiti intre ei, desi toti pareau “de meserie”. Unii ne-au indispus teribil numai prin prezenta lor, altii prin gesturi si limbaj, altii ne-au fost indiferenti, iar unul ne-a placut foarte mult, o sa-l pun alaturi de Nicoleta de la Capricciosa, de Claudia de la DonCafe, de negriciosul de la Noblesse si de Dana de la Paparazzi pe lista cu cei mai buni chelneri din Bucuresti, cand o s-o fac la sfarsitul anului.

Am auzit ca unii se duc la Aquarium doar ca sa ii vada mai de aproape pe marii jucatori si pe ceilalti oameni importanti din fotbalul romanesc. Am avut si eu onoarea asta de fiecare data cand am fost acolo, ba chiar am putut sa-i ascult vorbind. Si unul cu altul si, mai ales, la telefon. Mai erau si fete frumoase care, dupa felul in care se chinuiau sa stea drepte pe niste tocuri cu inaltimea mai mare decau lungimea fustelor si dupa numarul total de cuvinte din vocabularul lor ne-au permis noua sa facem niste legaturi. Apoi, cativa clienti minoritari cu costum si cravata, respectiv fusta si taior gri. Si unii pe care nu am indraznit sa-i privim mai cu atentie de teama sa nu li se para ca ne uitam urat la ei si sa… Doamne fereste! Chelnerii si fotbalistii erau prieteni, isi spun pe nume. La fel si cu alti cativa clienti, nefotbalisti.

Meniul e in intregime italian si are cam 100 de feluri cu totul. Sunt putine pe care nu le-am vazut (cel putin ca denumire) in celelalte restaurante de la noi, fie ele cu pretentii, fie fara. Au multe feluri de peste si fructe de mare (vreo 18), pe unele putandu-le alege direct dintr-un galantar. Multe paste si orez, evident. Carnea e destul de bine reprezentata, garniturile si deserturile destul de putin. Supe nu au in meniu, desi atunci cand i-am intrebat au spus ca fac, din cand in cand, cate un fel sau doua.

In prima zi am luat niste vinete ca aperitiv, legume pane, creveti, calamari si biban de mare. A doua oara am luat supa de legume, paste cu trufe, din nou calamari (aveam un motiv sa fac asta), vita cu trufe si legume sote. Iau mereu vita si legume fierte (in special sparanghel) ca sa pot compara bucatarii si restaurantele, aici se vede cel mai usor si mai bine diferenta dintre ele pentru ca sunt felurile cel mai greu de facut, adica de ales produsele si de gatit cum trebuie.

A fost o diferenta enorma intre mancarea din cele doua zile, chiar atunci cand era vorba despre acelasi fel. Vinetele au fost destul de bune, insa legumele pane au fost absolut lamentabile. O crusta de pane, pe orice ar fi – legume, carne sau altceva – nu cred ca poate fi altfel decat lamentabila daca e rece, umeda si mustind de ulei. Au ramas toate in farfurie, neatinse. Bibanul a fost normal, ca orice peste proaspat pus pe un gratar si atat tot. Pacat ca un chelner s-a incapatanat sa-l desoseze. Nici nu a reusit si l-a facut sa ajunga si o mica movilita diforma dupa vreun sfert de ceas. La fel au fost si crevetii, nimic deosebit. Calamarii au fost prosti, insa. Sunt convins ca i-au reincalzit. Am baut un pahar de vin destul de bun si o cafea proasta si ne-am sculat inca flamanzi de la masa. Frustrarea a fost si mai mare cand ne-a venit o nota de plata de 355 de lei pentru tot “festinul” acela, desi fuseseram avertizati.

Supa de legume din ziua urmatoare s-a dovedit a fi o adevarata ciorba romaneasca, o treime legume, o treime apa si jumatate ulei. Dar ciorbele romanesti sunt bune, mi-a adus aminte de copilarie. Pastele au fost foarte bune, in parte datorita uleiului de trufe. Aveau si cateva trufe uscate rase pe deasupra, insa acelea au fost o gluma, la fel cum au fost si cele de pe vita. Nici atunci cand le-am rontait goale, separat, ca sa vad mai bine despre ce e vorba, nu am simtit nici cea mai slaba aroma. O mica aschie dintr-o astfel de delicatesa de buna calitate, de zece ori mai mica decat oricare dintre numeroasele felii de “trufe” care erau in farfuria mea, s-ar fi simtit intr-o farfurie intreaga de mancare. Dar n-a fost sa fie… Insa apoi am avut doua surprize de proportii, tinand seama de ce ni se intamplase in ziua precedenta: calamarii (jumatate dintre ei prajiti in ulei, jumatate pe gratar) au fost foarte buni de aceasta data. La fel a fost si sosul de usturoi, insa sosul tartar a fost foarte prost, nici n-am putut sa ne atingem de el. Vita, in schimb, a fost vedeta zilei! Carnea a fost de cea mai buna calitate, si asta e o mare, dar foarte mare raritate in Bucuresti! Daca chelnerul m-ar fi intrebat cum o vreau prajita i-as fi spus, insa nu a facut-o. A luat el initiativa sa o faca “medie”, adica “arsa” dupa standardele frantuzesti din “haute gastronomie” (am exagerat putin, doar pentru exemplificare), insa nu conteaza, a fost excelenta si asa. Sosul de smantana a fost si el destul de bun, iar “trufele”, dupa cum am mai spus, au fost o gluma (pentru care am platit cateva sute de mii de lei in plus, totusi…). Din legumele sote doar conopida a fost buna, facuta exact asa cum trebuie. Broccoli si morcovii nu, erau mult prea fierte, au ramas neatinse. Vinul la pahar a trecut cu brio testul “Cristi”, si asta nu e putin lucru pentru un pretentios ca el.

Preturile sunt mari, chiar si pentru un restaurant cu fete de masa curate. Noi am platit 355 de lei in prima zi, cand am mancat foarte prost, si 266  in ziua urmatoare, cand am mancat bine. Antreurile sunt intre 30 si 50 de lei. Unele salate sar de 70 daca au peste, iar salata Aquarium, cu niste aparent banale salata verde, pui, mozzarella si busuioc e 50 de lei. Pastele sunt intre 30 si 50, pestele cam 70 – 80 in medie, carnea intre 40 (pui) si 70 (vita). Garniturile nu sunt mai ieftine de 20, la fel ca si deserturile (mai mult inghetata si fructe), intre 20 si 30 de lei. Mi se pare foarte mult, cred ca se poate manca la fel pentru jumatate din banii acestia in alte locuri din Bucuresti. E drept, acolo nu vezi ce poti vedea la Aquarium. Atat pe partea barbateasca, cat si pe cea femeiasca. Insa am o banuiala, ca mancarea nu e chiar aceeasi pentru oamenii simpli si pentru “ceilalti”. Data viitoare le voi spune ca sunt un fotbalist celebru, sa vedem daca e vreo diferenta…

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • cele mai bune restaurante
  • clasament restaurante
  • cornel dinu
  • lista restaurante bucuresti
  • mitica dragomir
  • restaurant aquarium
  • restaurant fotbalisti
  • restaurante bucuresti
  • restaurante de top
  • restaurante specific
  • restaurante traditionale
  • specific italian
  • topul restaurantelor bucuresti
Citește și
Citește articolul
  • Arhivă articole
Atelier de mixologie moleculara si live cooking la un bistro
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Citește articolul
  • Arhivă articole
Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Citește articolul
  • Arhivă articole
(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Honey Toast Brunch la Muse Bistro
Citește articolul
  • Arhivă articole
Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Citește articolul
  • Arhivă articole
Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Citește articolul
  • Arhivă articole
  • Noutati
Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
Citește articolul
  • Arhivă articole
Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Postări recente
  • Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    • Data publicare : 29 martie, 2023
    • Data modificare : 29 martie, 2023
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Gastronomie sustenabilă. Respect față de mediu și față de producători locali 👨‍🌾. Ingrediente naturale, sezoniere 🍃... Hai să descoperi câteva restaurante din țară care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon. ✨
Ce zici de un strop de culoare care să sperie norii ăștia gri? 🌬
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ