Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Locuri Cool > Hot Spots > 7 restaurante din ţară, etalon pentru bucătăria românească modernă
  • Hot Spots
  • Pe la noi

7 restaurante din ţară, etalon pentru bucătăria românească modernă

  • Autor : Diana Duca
  • Data publicare : 1 noiembrie, 2022
  • Data modificare : 22 martie, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Bucătăria românească are o istorie îndelungată, tradiții puternice și rădăcini adânci care au fost hrănite de-a lungul secolelor. Astăzi ea capătă noi valențe, modelată de talentul și inventivitatea tinerilor chefi. Și dacă ți-am povestit cum arată noua bucătărie românească în restaurantele din București, astăzi a venit momentul să îți recomandă și câteva restaurante din țară, etalon pentru bucătăria românească modernă.

bucatar care presara branza peste un preparat asezat in farfurie
Foto: Baracca

Pentru a înțelege și aprecia versatilitatea bucătăriei românești trebuie să ne întoarcem în istorie, de la prima carte de bucate românești (tipărită în 1849), până la preparatele din timpul regimului comunist, definite de restricții. După 1989 a avut loc o explozie în modul în care oamenii găteau și consumau mâncare în România, ceea ce a condus la interpretări moderne ale vechilor rețete.

Apogeul acestei evoluţii culinare include noua generaţie de chefi, crescuţi cu reţete româneşti gătite de bunici, dar influenţaţi semnificativ de tendinţe şi tehnici occidentale. În acest context cultural, noua bucătări românească modernă se dezvoltă sub ochii noştri, iar noi avem onoarea de a-i fi martori şi degustători.

Ce îşi propune noua bucătărie românească?

În încercarea de a face o punte între bucătăria tradițională și cea modernă, o mână de chefi pricepuţi au pornit într-o călătorie gastronomică cu multe obstacole, atât la nivel de percepţie şi educaţie, cât şi la nivel de gust. Scopul? De a aduce cele mai preţioase reţete din trecut în atenţia oaspeţilor de azi, fără a se abate de la esenţa lor. Ba din contră, îmbogăţind procesul prin ingrediente locale, sezoniere, moderne, care să aducă şi mai multă mândrie, şi mai mult gust. Şi au făcut asta adăugând o notă elegantă, de fine dining, perfect integrată în noua tendinţă culinară globală, ce defineşte adesea servirea mesei ca fiind mai mult decât o nevoie – o experienţă.

Asistăm la un trend puternic, alimentat individual de cei mai talentaţi chefi din ţară, majoritatea din noua generaţie, majoritatea şcoliţi în instituţii de prestigiu sau cu o experienţă internaţională. Întotdeauna determinaţi de o creativitate notabilă şi de o imaginaţie debordantă. Iar astfel de reprezentanţi ai noului val se regăsesc în toate regiunile ţării: din Ardeal până în Moldova şi mai ales în Bucureşti, ridicând acest concept la rang de misiune şi pasiune.

Descoperă câteva restaurante ce promovează acest concept de bucătărie românească modernă.

6 restaurante din ţară, etalon pentru bucătăria românească modernă

Szikra

– Sfântu Gheorghe –

Chef Madalina Roman, aplecata asupra bancului sau de lucru din bucataria profesionala de la restaurant Szikra din Sf. Gheorghe, cu bucătărie românească modernă

Szikra este locul unde Mădălina Roman (Santa), chef-owner, îşi manifestă crezul culinar într-un mod creativ şi sustenabil. [Mădălina a câștigat anul acesta Best Chef în cadrul Horeca Women Awards Gala]. Restaurantul atrage din ce în ce mai mulţi oaspeţi. Unii – adevăraţi adepţi ai bucătăriei neoromânești, veniţi special pentru a explora unul dintre locurile reprezentative, alţii – simpli pofticioşi convertiţi pe loc de bucatele originale, combinate cu fler.

Bio-ul restaurantului spune doar atât: „Szikra este cristalizarea nevoii de a aprecia din nou simplitatea, calitatea și valorile adevărate”. Pentru noi, însă, este un ambasador al ceea ce promite a fi bucătăria românească modernă.

Din meniu: pate din creier de porc, icre vegane de amarant, ficat de pui cu caramel de borş şi cremă de caise cu muştar. Plus multe alte reţete fascinante, prezentate impecabil, ce vor rămâne în amintirea oricărui foodie.

Adresa: Strada Oltului 5, Sfântu Gheorghe 520027

tartar asezat in froma, pe pat de sfecla, frunze verzi si biscuit, ornat cu fori, preparat de bucătărie românească modernă
Pachețele vegane de la Szikra, ornate cu flori colorate
Plăcinta din piept de rață, cu legume, intr-o farfurie asezata ca intr-un cuib, intr-o ladita cu fan

Bistro de l’Arte

– Brașov –

close up cu o masa din restaurantul Bistro De l'arte, cu o vaza cu trandafir roz, iar in fundal canapele si pereti boltiti, cu tablouri, unu din restaurantele din țară cu bucătărie românească modernă

Şi în Braşov arta gătitului modern se intersectează cu reţete oacheşe din vechime, rezultând într-o simbioză delicioasă. La Bistro de l’Arte, bucătarul și co-proprietarul sunt unul şi acelaşi: Oana Coantă, desemnată de ghidul Gault&Millau „Woman Chef of the Year”.

Oana Coantă s-a născut în orașul Victoria, la jumătatea distanţei dintre Braşov şi Sibiu, nu departe de Fagăraş. Și a crescut până pe la şapte ani cu gusturi şi mâncăruri amestecate, ardeleneşti cu săseşti şi ceva ungureşti, dar și cu pâine caldă unsă cu ulei şi presărată cu zahăr. A fost mereu pasionată de secretele din spatele mâncărurilor bune, iar în 2000, când Bistro de l’Arte şi-a deschis uşile, i s-a reactivat și ei entuziasmul în faţa mâncării gătită pentru alţii.

Bistro de l’Arte a devenit cunoscut mai ales pentru abordarea diferită a gastronomiei românești, într-o perioadă în care puține restaurante aveau curajul să iasă din rând. De atunci, an de an, respectând sezonalitatea ingredientelor, colaborând cu producătorii locali și aducând în actualitate rețete românești uitate, bistroul a devenit din ce în ce mai cunoscut și în țară și peste hotare.

Din meniu: Dacă Budincă de colivă (după o rețetă documentată de Cosmin Dragomir) cu sos de prune prăjite în unt și heciumpeci și sos anglaise, îţi face cu ochiul, te invităm să descoperi şi alte minuni d-ale gurii. Clătite brașovene umplute cu carne, Mămăligă cu unt și trufe, sos de smântână grasă, ou de fermă prăjit în unt și Floare de Colț de la Torockoi, Gomboți sau melci de Crizbav gratinați cu unt, verdeață și salate proaspete.

Adresă: Piața George Enescu 11Bis, Brașov 500031

sandviș uriaș cu brânză de capră, telemea, vinete, pesto de busuioc dar și tocană de cartof cu cârnat afumat.
3 sandvișuri croque, intr-o farfurie, servite cu sos
close up cu papanas prajit, cu dulceata si smantana

GastroLab

– Balvanyos –

interiorul restaurantului GastroLab Balvanyos, cu bucătărie românească modernă, decorat în stil rustic elegant

GastroLab s-a extins şi la Bucureşti, dar dacă vrei să respecţi pelerinajul bucătăriei locale noi, ai face bine să începi cu o vizită la Balvanyos. Acolo, primul GastroLab s-a remarcat prin curajul şi inovaţia sa, dezvoltând tezaurul gastronomiei românești cu respect și creativitate, cu ajutorul chef-ului Andrei Chelaru. Este bucătar de peste 15 ani și încă unul extrem de talentat. Rețetele sale sunt inspirate din mâncărurile făcute de mama și bunica sa, reinterpretate și adaptate bucătăriei moderne. Pune accent pe ingredientele locale, de sezon, și se ghidează întotdeauna în primul rând după gustul pe care îl au preparatele sale.

Din meniu: Printre bunătăţurile localului se număra vinete afumate, crempase, cu ciuperci de pădure și mămăligă crocantă, creier de porc cu semințe rumenite și  mix de salată, păstrăv de munte la grătar, în sos de busuioc, cu mămăligă prăjită, sau mititei din carne de vânat.

Adresă: DN 11C, Km. 23. Comuna Turia, Covasna

Vinete afumate cremoase, cu ciuperci de pădure și mămăligă crocantă. preparat de bucătărie românească fină
tomahawk de mangaliță cu muștar de casă, piure de cartofi și salată cu murături picante.
mini aperitive peste care un bucatar pune sos cu un poș

Plai

– Sibiu –

curtea restaurantului Plai, decorata ruatic, cu mese si scaune din lemn

Creativitatea românească este o mantră şi pentru restaurantul Plai din Sibiu, aşezat alene pe-o străduţă îngustă. Acolo, inimile de pui sunt transformate în ghinde comestibile, iar cojile de pepene murate devin ingrediente de bază în reţete fascinante. Dar mai ales, la Plai meniul scoate în evidență nu doar ingredientele, dar şi zonele de unde provin. Şi asta pentru că ei îşi propun ca fiecare masă să fie o experienţă senzorială integrată cu locul, anotimpul, terroir-ul din care provin ingredientele şi mâinile muncite ale fermierului. Toate acestea formează o poezie pe farfurie.

În spatele acestei măiestrii se află Petra Hianu și Paul Moinea, doi români întorşi acasă după ce au lucrat în străinătate în cele mai prestigioase restaurante. Meniul este creat de Petra, bazându-se pe mama natură și producătorii locali.

Adresă: Strada Târgului 10, Sibiu 550184

preparat fine dining, cu o farfurie asezata pe un platou cu iarba, peste care un bucatar toarna sos alb. preparat de bucătărie românească modernă
farfurie fotografiata de sus cu peste, salata si sos alb
close up cu o prajitura cu mere fotografiata de sus, ornata cu o floare galbena

Trai

– Iași –

sala de mese din restaurant Trai, cu mese din lemn, pereti albi si tavan cu barne, unul din restaurantele cu buătărie românească modernă

La Trai, în Iaşi, misiunea de a onora bucătăria românească într-un mod prietenos cu vremurile noastre este definită chiar în descriere: „locul unde viața bună este despre gust, despre așteptări onorate, despre detalii, despre redescoperirea gastronomiei românești adaptată vremurilor în care trăim”. Iar Chef Cătălin Amarandei, mintea creativă din spate, se ţine de cuvânt.

Şi cu fiecare farfurie îşi onorează promisiunea de a servi această voie bună fiecărui oaspete, prin preparate gândite să bucure şi stomacul, şi privirea, şi sufletul:.

Din meniu: tortellini cu urda, pipet de raţă cu chutney de dovlecei sau parfait de lămâie.

Adresă: Fundacul Gavriil Musicescu 3, Iași 700127

preparat din carne peste care se afla cartofi prajiti fidea
muschi de vita cu legume si piure in farfurie neagra, preparat de bucătărie românească modernă
inghetata de cacao si vanilie, cu capsuni, in farfurie bej, fotografiata de sus

Baracca

– Cluj –

imagine din restaurant Baracca cu bucătărie românească modernă, fotografiat seara cu oameni asezati la mese, intr-o incapere luminata cu corpuri de iluminat mari, albe, moderne

Baracca este unul dintre cele mai bune restaurante din Cluj, situat în centrul orașului. Anul acesta (chiar luna trecută, în octombrie) a primit premiul pentru cel mai bun restaurant în cadrul Romanian Hospitality Awards, „pentru activitatea excepțională din domeniul ospitalității, pentru viziunea, atenția la detalii și dorința de a explora noi teritorii”. Un local de fine dining, cu o atmosfera elegantă, un loc unde arhitectura, design-ul şi pofta de viaţă oferă zilnic cadrul perfect pentru gastronomia de calitate, gândită de chef Roland Suciu.

E drept că meniul are atât preparate românești, cât și internaționale, dar vin mereu cu lucruri noi, au tot felul de colaborări interesante cu chefi talentați și preparatele pe care le propun în meniu uimesc prin ingeniozitate și bun gust. Un restaurant contemporan, al cărui meniu se schimbă regulat, cu o abordare liberă şi modernă, un stil de gătit creativ, asociat şi susţinut de ingrediente atent selecţionate (pe cât se poate, de la producători locali).

Din meniu: Varză și mangaliță, Porumbel crescut în România, Piept de pui în crustă de hribi, Fagure și ciocolată.

Adresă: Str. Napoca 81, Cluj Napoca

farfurie alba fotografiata pe fundal in semiumbra, cu un preparat de fine dining. preparat de bucătărie românească modernă
desert cu fagure si bile de ciocolata, fotografiat de sus. preparat de bucătărie românească modernă
farfurie maro cu preparat alb, de fine dining, cu din sparanghel alb, peste si mousse de scoici. preparat de bucătărie românească modernă

ZORI Restaurant

– Iași –

mese patrate la restaurant zori cu bucătărie românească modernă

ZORI este despre o nouă abordare a tot ceea ce înseamnă experiențele de care poți avea parte într-un restaurant în Iași. Un fain dining accesibil, prietenos, pus într-un meniu autentic, creație a Head Chef-ului Marian Zăncianu (care este și proprietarul localului). 

Restaurantul se află într-o casă veche de 100 de ani, o locație îndelung căutată deoarece Marian și-a dorit să găsească un loc intim, cu o atmosferă aparte, deosebit la fel cum este și mâncarea pe care ne-o propune. Este un loc elegant, modern și totodată foarte primitor. „Noi încercăm să creăm aici un cadru care să fie context de relaxare, reuniune, de moment trăit în prezent și cu toată inima. De la mâncare până la atmosferă, gândim lucrurile pentru ca tu să experimentezi o anumită stare când vii la noi. Aceea de a te simți prezent în propria poveste”.

Meniul este succint, dar foarte bine pus la punct. Totul se învârte în jurul ingredientelor proaspete, de sezon, nimic nu este congelat. Motiv pentru care preparatele se schimbă mereu odată cu anotimpul. În plus, au și multe variante pentru lacto-ovo-pesco vegetarieni.  

Din meniu: pate de ficat de pui cu foie gras, castraveți, cătină și turtă de casă; supă de hribi și cartofi, cu turtă de casă; limbă de vită, sos de roșii cu măsline și usturoi și pure de cartofi cu ceapă; Mere în panere – blat de pandișpan, sirop de caramel, texturi de măr și mousse de brânză cu nuci.

Adresă: Strada Sfântul Andrei 67

În călătoria lor profesională, chef-ii acestor restaurante au reușit să facă bucătăria românească din nou relevantă, să pună în valoare noi perspective, rămânând în același timp fideli tradiției. Acesta este un bun exemplu al modului în care inovația nu înseamnă neapărat schimbarea conceptului, ci mai degrabă redefinirea acestuia prin tehnici și preparate contemporane, pe gustul oaspeţilor moderni, ce se lasă însă îndulciţi de puţină nostalgie.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • Andrei Chelaru
  • bistro de l'arte
  • bucatarie fina romaneasca
  • bucatarie romaneasca moderna
  • Cele mai populare
  • fine cuisine
  • fine dining
  • GasdtroLab
  • Madalina Roman
  • noua bucatarie romane
  • Oana Coanta
  • Paul Moinea
  • restaurante bucatarie moderna
  • restaurante fine dining
  • Roland Suciu
Citește și
Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
Citește articolul
  • Hot Spots
  • Pe la noi
Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
Citește articolul
  • Hot Spots
  • Pe la noi
Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
Citește articolul
  • Hot Spots
To sushi or not to sushi: restaurante japoneze în București
10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
Citește articolul
  • Pe la noi
10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
De Ziua Femeii, invită-ți mama în oraș! Localuri perfecte pentru o ieșire mamă fiică
Citește articolul
  • Hot Spots
De Ziua Femeii, invită-ți mama în oraș! Localuri perfecte pentru o ieșire mamă fiică
Girls time: 8 restaurante unde să ieşi cu fetele de 8 Martie în Bucureşti
Citește articolul
  • Hot Spots
Girls time: 8 restaurante unde să ieşi cu fetele de 8 Martie în Bucureşti
7 localuri cu muzică jazz de prin țară, pentru o seară romantică
Citește articolul
  • Hot Spots
  • Pe la noi
7 localuri cu muzică jazz de prin țară, pentru o seară romantică
Cuibușor de nebunii: 5 destinații super romantice din România
Citește articolul
  • Pe la noi
Cuibușor de nebunii: 5 destinații super romantice din România
Date night with a view: 10  restaurante skybar & rooftop din țară
Citește articolul
  • Hot Spots
Date night with a view: 10 restaurante skybar & rooftop din țară
Caută
Postări recente
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    Ghid de călătorie: ce e musai de văzut și ce e obligatoriu de mâncat la Istanbul
    • Data publicare : 21 martie, 2023
    • Data modificare : 21 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
🇮🇪 Irlanda e renumită pentru o mulțime de lucruri minunate. Dar puține sunt mai emblematice decât un pint de Guinness 🖤🍻, servit cu acel guler bogat de spumă! 😍
Te-ai săturat de aceeași veșnică dilemă pe care o aveți când se apropie pauza de masă? 🤔 Ce zici de un joc? 🧩
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ