Eddy Seys este noul Executive Chef al Bistro Epoque. BISTRO Epoque, restaurantul hotelului boutique de 5 stele Epoque, din Bucuresti, implineste in luna noiembrie 2 ani de la lansare. Din 2010 si pana in prezent, locatia de langa boemul Cismigiu a fost gazda a peste 250 de evenimente chic: diplomatice, lansari, expozitii sau evenimente private deosebite, precum aniversari, cereri in casatorie sau petreceri surpriza, cu teme speciale.
Aniversarea celor 2 ani este marcata de predarea stafetei de catre Arnaud Dunand, maestrul gastronom inca de la deschiderea din 2010, catre Eddy Seys, noul Executive Chef, mai exact, noul magician din bucataria Bistro Epoque.
Eddy Seys este un pasionat al haute cuisine-ului, cu o valoroasa experienta de peste 26 de ani, dobandita pe plan international. Din Saint Tropez pana la Abu Dhabi, noul Executive Chef a experimentat texturi, gusturi si arome, pe care le va adapta si transpune in delicii culinare preparate in stil frantuzesc la Bistro Epoque. Odata cu venirea lui Eddy Seys, Bistro Epoque imbogateste experienta papilara a oaspetilor sai cu un nou meniu gourmet. Delicatesele, ce au la baza produse de calitate, o riguroasa tehnica de lucru frantuzeasca, multa imaginatie si voie buna, vor continua traditia ”bucatariei fericirii” a Bistro Epoque.
Hotelul este un proiect arhitectural al unor talentati designeri si arhitecti romani, ce se integreaza natural in peisajul inconjurator, imbinand armonios fatada de origine frantuzeasca cu interioarele de inspiratie neo-romaneasca, pentru a oferi oaspetilor rafinament si o experienta autentica, diferita. Certificat cu diploma de excelenta din partea Tripadvisor pentru 2012 si desemnat hotelul anului 2011 de catre HRB Expert, Epoque pune la dispozitia oaspetilor sai un concept structural singular cu spatii de locuit generoase (45 de apartamente de lux) si facilitati precum SPA, piscina indoor, terasa de vara, lounge si restaurantul Bistro Epoque, cu un meniu inspirat din bucataria frantuzeasca si pregatit sub atenta supraveghere a unui Chef francez rezident.
(comunicat de presa Hotel Epoque)