Restaurantul Red Angus Steakhouse din strada Franceza nr. 56, s-a reinventat vara aceasta, ingloband legendarele fripturi fragede si suculente, care il recomanda, intr-o experienta unica, autentic americana. Gata sa isi primeasca clientii intr-un spatiu mai generos si mai relaxat, noul Red Angus Steakhouse te transpune intr-un hambar construit cu lemn invechit de peste 100 de ani, in care descoperi cateva dintre simbolurile clasic americane, precum dragostea pentru motociclete, un tonomat perfect functional sau un aparat original de pinball adus special de peste Ocean.
„Carnea de vita Red Angus este recunoscuta drept una dintre cele mai bune din lume. Am vrut sa aducem aceeasi traditie si recunoastere si la Red Angus Steakhouse, dar sa o transpunem intr-un spatiu creativ si original, in care sa poti trai o experienta personalizata. Restaurantul nostru nu este un simplu loc in care sa iei masa, este un loc in care te poti bucura atat de un steak veritabil, certificat de o autoritate internationala, cat si de muzica live de calitate interpretata de singura trupa de harmonica blues din Romania – toate acestea fiind imbinate intr-un ambient construit in jurul clasicelor simboluri americane” a spus Dragos Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse.
Meniul Red Angus Steakhouse pastreaza faimoasa carne de vita importata din S.U.A si certificata USDA (United States Department of Agriculture) Choice, al doilea cel mai ridicat nivel de calitate recunoscut pe plan international, si se imbogateste cu retete indraznete, precum Coffee Rub Rib Eye Steak (antricot de vita in crusta de cafea), Chocolate Red Wine Tenderloin Steak (muschi de vita servit cu sos de ciocolata, chilli si vin rosu) sau Red Wine Tenderloin Steak (muschi de vita in reductie de vin rosu si coacaze negre).
Mai mult decat atat, in fiecare seara, de joi pana sambata, localul vibreaza pe ritmuri de blues, recreand atmosfera specific americana din localurile din sudul Americii. Trupa Marcian Petrescu si Trenul de Noapte se va afla pe scena Red Angus Steakhouse, interpretand live piese clasice din repertoriul celor mai faimosi artisti. Oaspetii au astfel ocazia sa ii asculte impreuna pe Marcian Petrescu si Rares Totu, unii dintre cei mai apreciati muzicieni ai tarii.
Amenajat pe doua nivele, localul a fost extins si acum dispune de o capacitate de pana la 65 locuri la parter si 80 de locuri la etaj, precum si de o terasa incadrata in atmosfera de poveste a imprejurimilor din zona muzeului Curtea Veche. Parterul este destinat intalnirilor de peste zi, spatiul avand functionalitati diferite: zona de la intrare, cu doua masute mici asezate in dreptul ferestrei a fost gandita pentru cafeaua de dimineata sau iesirile relaxate cu prietenii apropiati, zona mai intima, in spate, pentru grupuri sau cupluri care prefera sa stea mai retrase sau au nevoie de mai mult spatiu, zona de restaurant si zona de bar – toate introduse in ambientul Red Angus Steakhouse prin elemente de decor discrete, autentice experientei americane. Etajul este zona de entertainment, destinat serilor de muzica live si celor care vor sa se relaxeze dupa o zi intreaga de munca. Tot la etaj, se regaseste si zona de biliard, organizata sub forma unui separeu. Red Angus Steakhouse este deschis in fiecare zi, de la ora 12.00 pana la ultimul client.
(comunicat de presa – Bucuresti, 28 iunie 2013)