Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea Chefului Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile lui Scarlatescu nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparatele din meniul berariei, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie. Astfel, gustul mancarii va fi, la randul sau, un diferentiator cheie pentru Beraria H.
“De la inceput, Beraria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spatiu dedicat unei berarii in Sud Estul Europei si cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie. Dupa 5 luni de la lansare, vrem ca si despre meniul Berariei H sa se vorbeasca la superlativ. Practic, o data cu venirea lui Catalin Scarlatescu – cel mai bun Chef din Romania – facem trecerea de la mancare buna la mancare memorabila.”, a declarat Vlad Dumitru – General Manager al Berariei H.
Astfel, incepand cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berariei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile in noul meniu, toate purtand semnatura Chefului Catalin Scarlatescu: de la supa crema de peste si pana la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceata de ceapa si camembert, totul intr-o chifla dupa o reteta originala a lui Scarlatescu.
“Noul meniu al Berariei H este, pur si simplu, chimie, fizica si matematica. Mancarea nu este una sofisticata, ci mai degraba clasica, cu specific de berarie. Nu exista preparate vedeta, toate trebuie incercate: carnatii, ciolanul, snitelul vienez, dar si preparatele din carne de porc mangalita sau coaste scurte de vita. Începand cu 19 februarie va invit sa va convingeti ca gustul este cu adevarat fabulos.”, a declarat Chef Catalin Scarlatescu.
***
Lansata in septembrie 2014 cu o investitie de 3 milioane de euro, Beraria H este situata in parcul Herastrau din Bucuresti, fiind totodata cea mai mare berarie din sud-estul Europei.
In Orasul cu Chef de Viata se organizeaza anual cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie: de la spectacole de cabaret si magie, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) si concerte cu artistii in voga din Romania si din strainatate, indiferent de stilul muzical.
Initiativa antreprenoriala a lui Vlad Dumitru, Iulian Stanciu si Ioana Iancu atrage un numar de 4.000 de clienti in zilele de varf si este detinatoarea Premiului Food & Bar 2014 pentru cea mai buna locatie nou deschisa.
(comunicat de presa)