Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping

Restograf Restograf

București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Descoperă. Rezervă. Savurează.
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Cluj
  • Constanța
  • Călărași
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Business Blog > Management > 9 metode de a crește profitul unui restaurant
  • Management

9 metode de a crește profitul unui restaurant

  • Autor : Restograf
  • Data publicare : 14 ianuarie, 2020
  • Data modificare : 30 iunie, 2022
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

Deși nu există o metodă magică, simplă și rapidă, de a crește profitul unui restaurant, există însă câteva măsuri pe care le poți lua dacă pui la punct o strategie în acest sens.

grafic desenat cu coloane si sageata ascendenta reprezentand metode de a creste profitului unui restaurant

În ziua de astăzi, restaurantele trebuie să facă față la tot felul de provocări, de la creșterea prețurilor la alimente, la costuri mai mari cu forța de muncă, până la competiția mare de pe piață. Dacă iei în calcul și influența rețelelor sociale și a review-urilor online – care impun servicii fără cusur – e lesne de înțeles de ce este nevoie de multă muncă pentru a asigura succesul unui local.

Pentru asta ar trebui să lucrezi constant la îmbunătățirea câtorva aspecte precum creșterea eficienței, sporirea vânzărilor și reducerea costurilor. Pentru fiecare dintre ele, luând în calcul două mari domenii principale care oferă oportunități pentru a crește profitul:

  • Produse – adică tot ce comanzi așa încât să funcționeze restaurantul și să-ți poți servi oaspeții.
  • Forța de muncă – scopul echipei tale este să ofere servicii de calitate, să genereze vânzări și vizite recurente. În acest segment intră atât managerii și ospătarii, cât și personalul auxiliar.

Primul pas ar fi să-ți stabilești obiectivele și care sunt aspectele care trebuie îmbunătățite. Iar noi îți oferim un scurt ghid după care te poți orienta – de la gestionarea inventarului și alcătuirea meniului, până la fidelizarea angajaților și optimizarea programului de lucru.

Oportunități de a crește profitul, legate de produse

Există câteva metode pe care le poți pune în practică pentru a eficientiza și a reduce costurile pentru produsele achiziționate în restaurnat.

1. Redu risipa alimentară

Aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale lumii moderne. La nivelul unui restaurant, risipa alimentară apare din mai multe motive – de la produse care au expirat și trebuie aruncate, la ingrediente care se varsă sau sunt risipte, până la resturile de mâncare lăsate de oaspeți în farfurie.

  • Urmărește ce se risipește cel mai mult, pentru a face economii. Spre exemplu, poate un anume preparat nu este niciodată terminat de cei care îl comandă – ceea ce înseamnă că porția e prea mare. Sau arunci frecvent un anumit ingredient, pentru că expiră înainte de a-l folosi – caz în care comanzi o cantitate prea mare. Încearcă să determini exact cauzele risipei, pentru ca apoi să găsești soluții și să faci schimbările care se impun.
  • Determină care preparate se vând și care nu. Cu alte cuvinte, stabilește care sunt cele mai populare preparate, comandate frecvent, care aduc cel mai mare profit. În funcție de asta, stabilește stocurile.
tabla de meniu de restaurant cu margini de bronz si interior alb

2. Construiește atent meniul și preparatele

Pe lângă gustul bun pe care trebuie să-l aibă, preparatele pe care le incluzi în meniu trebuie să fie și profitabile. Alcătuirea meniului este un proces de creare a unei colecții de rețete pentru restaurantul tău, ținând totodată cont de potențialele costuri, risipă, vânzări și profit.

  • Asigură-te că meniul este profitabil. E important să știi care preparate sunt best sellers și îți aduc cel mai mare profit, dar și să determini ce impact ar avea o eventuală creștere a prețului la ingredientele folosite. Analizând meniul și modul în care performează, poți identifica oportunități de a face economii sau îmbunătățiri. Scopul final este de a-ți mulțumi clienții, dar și de a face profit în același timp.
  • Determină ce impact are schimbarea ingredientelor. Cu un sistem bine pus la punct, chef-ii vor putea stabili ușor măsura în care anumite schimbări la rețetele lor influențează costul unui preparat. Astfel vor putea găti o mâncare delicioasă, care să se înscrie, totodată, în limitele de profit. O greșeală ar fi să folosești un ingredient doar la un singur preparat din meniu – cu siguranță nu îl vei putea folosi pe tot, ceea ce duce la risipă.
  • Oferă acces ușor la meniu oaspeților tăi. Odată ce totul e pus la punct, asigură-te că meniul conține cât mai multe detalii – de la informații nutriționale, la alergeni. Pune meniul pe site-ul restaurantului, dar și pe patformele partenerilor tăi, așa încât să poți atrage oaspeți noi și să le câștigi încrederea. Spre exemplu, odată listat în Restograf, cei care vizitează pagina dedicată restaurantului tău au acces online și la meniul pe care-l propui.

3. Ține o evidență clară a stocurilor

Pe lângă forța de muncă, cheltuielile cu mâncarea și băutura sunt cele mai mari într-un restaurant. De aceea este esențial să ai o evidență foarte clară a stocurilor – ce ai cumpărat, ce ai consumat, ce ai returnat și ce s-a vândut. În funcție de asta poți determina și profitul pe care-l faci.

  • Cumpără doar ce-ți trebuie. Fă un forecast cât mai realist, bazat pe inventar, și asigură-te că sistemul POS îți permite să integrezi evidența stocurilor. Atunci când faci acest forecast, nu e suficient să analizezi trendurile recente și perioada similară din anii trecuți. Ar trebui să ții cont și de condițiile meteo, sau de diverse evenimente naționale ori locale. Un sistem integrat complet îți poate furniza date importante de care să ții cont.
  • Elimină evidența pe hârtie. Evidența ținută clasic, bazată pe un proces manual, poate fi deseori greșită. Folosește, în schimb, soft-uri de gestiune care permit o analiză mult mai precisă.

4. Optimizează achizițiile

Ca restaurant, produsele pe care le achiziționezi reflectă bunul mers al afacerii tale. Ideal ar fi să cumperi numai produse de bună calitate, livrate la timp, în cantitatea potrivită – totul în limitele de preț pe care le-ai negociat.

  • Stabilește parteneriate cu furnizori de încredere. Nu este ceva ieșit din comun ca într-un restaurant să se facă achiziții ad-hoc, de la diferiți furnizori locali, în loc de comenzi săptămânale de la un număr mai mic de furnizori testați. În prima variantă costurile implicate vor fi mai mari și ratezi diverse reduceri pe care le-ai putea obține altfel de la un furnizor de care te leagă o colaborare bună, de durată. În plus, există riscul ca unele comenzi să fie dublate, ceea ce duce (din nou) la risipă.

Cel mai bine este să lucrezi cu un număr limitat de furnizori, cu care să închei parteneriate de durată, așa încât să și poți negocia prețurile practicate.

Oportunități legate de forța de muncă

Cheltuielile cu forța de muncă reprezintă unul din cele mai mari costuri asociate industriei ospitalității. Este, însă, un domeniu care îți oferă multiple oportunități, iar engagement-ul angajaților poate avea un impact semnificativ asupra profitabilității restaurantului.

angajati in restaurant preparand mancare pe blat de lucru, in farfurii mari, rotunde - metode de a creste profitul unui restaurant

5. Externalizează serviciul de HR

Reducând din timpul alocat organizării administrative, câștigi mai mult pe partea de productivitate. Mai ales în ziua de astăzi, când fluctuația de personal este extrem de mare. Astfel, timpul pe care l-ai aloca procesului de recrutare, poate fi redistribuit către alte activități de management. Totodată externalizarea serviciilor de resurse umane te poate ajuta să ții costurile sub control, să reduci din sarcinile legate de gestionarea angajaților și te eliberează de o povară.

6. Pune la dispoziția angajaților tăi metode moderne

Dacă angajații tăi se bazează pe manager sau pe șeful de sală pentru a coordona o multitudine de sarcini, poți redistribui o parte din ele în sarcina lor. Spre exemplu, Restograf oferă oricărui utilizator posibilitatea de a face rezervări online, atât din site-ul și aplicațiile Restograf, cât și direct de pe site-ul sau pagina ta de Facebook. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că vei primi mai multe rezervări, scapi de grija unei persoane care să stea să răspundă la telefon.

În plus, folosind Restograf manager, poți gestiona în timp real rezervările, în funcție de hărțile personalizate ale meselor. Prin gestionarea lor automată, ușurezi munca managerilor de local și ai acces la statistici clare cu privire la oaspeții care îți vizitează localul, în funcție de criteriile relevante pentru tine.

7. Optimizează programul de lucru

Asta înseamnă să ai numărul de oameni potrivit, la momentul potrivit, așa încât să reduci din costuri dar și să-ți poți mulțumi clienții în același timp. Folosind Restograf manager ai acces la informații și date importante, statistici actualizate care îți permit să cunoști nivelul de încărcare al localului, cât timp petrec oaspeții la masă și multe altele. Pe baza acestor date poți face rapoarte și statistici, așa încât să distribui personalul în funcție de perioadele mai mult sau mai puțin aglomerate din restaurant.

8. Fidelizează-ți angajații

Dacă iei în calcul timpul și efortul pe care îl presupun recrutarea și instruirea unui nou membru al echipei, este ușor să-ți dai seama de impactul financiar pe care fluctuația de personal îl are. De aceea devine cu atât mai important să îți păstrezi angajații buni, iar aici intervine discuția despre fidelizare.

În cel mai bun caz, un angajat nemulțumit va veni la serviciu, își va face treaba lipsit de chef și va pleca acasă. În cel mai rău caz, îi va influența și pe ceilalți din echipă, ba chiar își va pune amprenta (la modul negativ) asupra experienței de care au parte oaspeții care vin în restaurant.

Un angajat mulțumit va fi mai productiv, nu va absenta așa mult și, bineînțeles, vor fi mai mici șanse să-și dea demisia. Ba chiar va face tot ce poate pentru a mulțumi clienții, poate veni cu idei bune care să crească afacerea și să devină un ambasador de brand. Companiile care depun eforturi pentru a-și fideliza angajații spun că, drept urmare, observă o creștere de 10% în satisfacția oaspeților și de 20% în vânzări. Și pentru că sunt mulțumiți de servicii, clienții au tendința de a cheltui mai mult la o masă, dar și de a reveni în restaurantul respectiv.

Modernizează-te și crește profitul restaurantului!

În ziua de astăzi ai la dispoziție tot felul de „unelte” care să te ajute să-ți gestionezi afacerea mai bine și mai ușor. De la sisteme POS care facilitează operațiunile din restaurant, până la aplicații care îți aduc mai mulți oaspeți și te ajută să-ți gestionezi mai bine afacerea.

harta de rezervare a meselor din \restograf manager

9. Cu Restograf faci următorul pas pentru a-ți crește businessul

  • În primul rând, atragi mai mulți oaspeți, ceea ce înseamnă o creștere în cifra de afaceri și profit. Ești promovat la nivel național, ai acces la pachete avansate și eficiente de promovare și îmbunătățești vizibilitatea și reputația localului tău.
  • Totodată, obții mai multe rezervări. Și asta pentru că oricine are posibilitatea să facă oricând o rezervare online, atât din site-ul și aplicațiile Restograf, cât și direct de pe site-ul sau pagina ta de Facebook. 24h din 24h! Oaspeții primesc confirmare pe loc, iar tu folosești astfel o metodă modernă și îți iei adio de la grija unei persoane care să răspundă la telefon. Odată listat în Restograf, profilul localului tău va conține toate informațiile de care oaspeții tăi au nevoie pentru a-și planifica o ieșire în oraș, iar tu vei avea întotdeauna o evidență clară, în timp real, a numărului de rezervări.
  • Ești mai organizat. Toate rezervările vor fi stocate în același sistem și le vei putea accesa oricând ai nevoie, de oriunde, fără a-ți face griji că vei uita sau rătăci vreuna. Practic, ai un instrument modern de management al rezervărilor: le gestionezi rapid în funcție de hărțile personalizate ale meselor (indiferent că rezervările vin din online, aplicații mobile, e-mail, rețele sociale, telefonic sau walk-in), știi în orice moment nivelul de încărcare a localului tău și ai acces la statistici clare cu privire la oaspeții care îți vizitează localul, în funcție de criteriile relevante pentru tine.
  • Și pentru că tot vorbeam de statistici… Ai acces în timp real, 24h din 24h la o serie de informații cruciale în dezvoltarea afacerii tale, oricând și de oriunde – ca de exemplu numărul de rezervări onorate, anulate sau neprezentate, perioada petrecută la masă, nivelul de încărcare al localului sau statistici despre oaspeți. Astfel, vei avea o bază de date ce te va ajuta să-ți fidelizezi oaspeții.
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • engagement
  • fidelizarea angajatilor
  • metode de a creste profitul
  • profit restaurant
  • restograf manager
  • stocuri
Citește și
Cum să-ți faci un plan pentru redeschiderea restaurantului
Citește articolul
  • Management
Cum să-ți faci un plan pentru redeschiderea restaurantului
Restograf este GRATUIT pentru toate restaurantele!
Citește articolul
  • Management
Restograf este GRATUIT pentru toate restaurantele!
Restograf Reopening Guide: ghidul tău pentru reluarea activității în restaurant
Citește articolul
  • Management
Restograf Reopening Guide: ghidul tău pentru reluarea activității în restaurant
Redeschiderea restaurantelor: 10 puncte cheie pentru reluarea activității
Citește articolul
  • Management
Redeschiderea restaurantelor: 10 puncte cheie pentru reluarea activității
Dani Caramihai, CEO Fratelli Grup, despre restaurante și criza COVID-19: Vom fi afectați pe termen lung și vom avea de luptat pentru a ne „vindeca”
Citește articolul
  • Management
  • Repere
Dani Caramihai, CEO Fratelli Grup, despre restaurante și criza COVID-19: Vom fi afectați pe termen lung și vom avea de luptat pentru a ne „vindeca”
Daniel Mischie, CEO CityGrill, despre impactul coronavirus asupra HoReCa: Guvernul va trebui să sprijine industria ospitalității!
Citește articolul
  • Management
  • Repere
Daniel Mischie, CEO CityGrill, despre impactul coronavirus asupra HoReCa: Guvernul va trebui să sprijine industria ospitalității!
Coronavirus│Cum se acorda șomajul tehnic suportat de stat
Citește articolul
  • Management
Coronavirus│Cum se acorda șomajul tehnic suportat de stat
Coronavirus │Statul ia măsuri în sprijinul HORECA
Citește articolul
  • Management
Coronavirus │Statul ia măsuri în sprijinul HORECA
Coronavirus │ Se închid restaurantele și barurile
Citește articolul
  • Management
Coronavirus │ Se închid restaurantele și barurile
Caută
Postări recente
  • Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    Cu farfuria în călătorie: preparate emblematice din jurul lumii
    • Data publicare : 29 martie, 2023
    • Data modificare : 29 martie, 2023
  • Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    Dieta nordică, considerată a fi printre cele mai sănătoase
    • Data publicare : 28 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
    • Data publicare : 27 martie, 2023
    • Data modificare : 28 martie, 2023
  • Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    Restaurante farm to table care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
  • Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    Aperol vs Campari. Care-i diferența dintre ele și cum le folosim?
    • Data publicare : 23 martie, 2023
    • Data modificare : 23 martie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
restograf.ro
Gastronomie sustenabilă. Respect față de mediu și față de producători locali 👨‍🌾. Ingrediente naturale, sezoniere 🍃... Hai să descoperi câteva restaurante din țară care gătesc cu ingrediente locale, curate, de sezon. ✨
Ce zici de un strop de culoare care să sperie norii ăștia gri? 🌬
Decizii, decizii... 🤔 În „lupta” dintre urzici și spanac 🍃, cine câștigă în varianta ta? Oricum ar fi, un lucru e sigur: e păcat să nu profiți de ele acum, cât sunt în sezon. Bucură-te de un prânz sănătos și delicios!😋
Când spui mâncare japoneză gândul îți fuge imediat la sushi și ramen, nu? 🍜🍣 Avem, desigur, multe restaurante japoneze în București unde poți mânca pește crud și supă cu tăiței asiatici. Bucătăria japoneză are însă mult mai multe de oferit! 🥢🍱🥟
Ce iese când amesteci un strop de Italia, California și Hawaii? 👀 Poke House. O franciză lansată de doi antreprenori italieni care „iese la înaintare” cu poke bowls 😍 – preparate tradițional hawaiiane, pregătite în stil californian. Un concept de fast casual cu mâncare sănătoasă, care a cucerit pe toată lumea.
Pregătește-te emoțional pentru cea mai bogată în creveți fajita pe care ai mâncat-o vreodată! 😍🍲 Vine sfârâind toată la masă, în culori vibrante și cu un gust de senzație! 😋
Follow
Alegerea editorilor
  • 10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
    • Pe la noi
    10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative
  • Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
    • Hot Spots
    • Pe la noi
    Unde mâncăm la restaurant în Poiana Brașov?
  • Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
    • Meet The Chef
    Chef Florin Dumitrescu: „Echilibrul în farfurie nu poate fi obținut fără echilibrul din familie”
  • Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
    • Food Smart
    Ce alimente e bine să mănânci după ce ai fost la alergare
  • 15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma
    • Pe la ei
    15 dintre cele mai bune restaurante de la Roma

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2022 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ