Restograf Restograf
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
  • Ai un restaurant?
    • Promoveaza-te
    • Business Blog
    • Consultant virtual
  • PRIN ORAȘ
    • UNDE IEȘIM
    • CE MÂNCĂM
    • NOUTĂȚI
    • RECENZII
  • INTERVIURI
    • MEET THE CHEF
    • REPERE
  • FOOD & DRINKS
    • BĂUTURI
    • DINE IN
    • REȚETE
    • SHOPPING
    • TIPS & TRICKS
  • DESTINAȚII
    • ÎN ȚARĂ
    • ÎN LUME
  • E-SHOP
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
  • ÎN ȚARĂ

10+ restaurante din Oradea care să-ți încânte și privirea, și papilele gustative

  • Autor : Diana Duca (aka Găina Bătrână)
  • Data publicare : 10 martie, 2023
  • Data modificare : 12 iunie, 2024
Total
3
Shares
0
0
3
Total
3
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 3

Vremea se îmbunătățește. Și cu ea, și cheful de călătorit prinde avânt. Așa că nu mai lăsa gândul la plecări relaxante să aștepte: ce spui de un city break în România, să dai startul vacanțelor de primăvară? De la clădiri în stil art nouveau la cele cu arhitectură secession, Oradea este un oraș fascinant de admirat, dar nu doar atât. Pe lângă cultura bogată, are și o gastronomie diversificată. Iată câteva restaurante bune din Oradea care oferă o varietate impresionantă de opțiuni culinare.

interiorul restaurantului allegria din Oradea, cu bolti din caramida rosie
Foto: Restaurant Allegria

Vrei o țară ca afară? Oradea poate fi considerată ca un sneak peek, să zicem. Un oraș minunat, așa cum ne-am dori să fie toate din țară! Curat, cochet, cu o arhitectură superbă, cu o infrastructură bine pusă la punct. Nu e de mirare că a devenit locul în care mulți și-ar dori să se mute (și unii chiar o fac). Dacă n-ai însă de gând să te relochezi, poți merge să o vizitezi! 

Dacă vrei să descoperi câteva obiective turistice din Oradea, găsești dealii în articolul de aici. Noi, acum, vorbim despre mâncare și explorăm unele dintre cele mai populare și apreciate restaurante din Oradea. 

Câteva restaurante bune din Oradea, la care să iei masa

De la restaurante care servesc mâncăruri tradiționale românești, până la cele care oferă bucătărie internațională de înaltă calitate, hai să dăm o tură culinară prin oraș. Am luat în considerare atât calitatea mâncării, cât și ambianța oferită de fiecare restaurant și-ți împărtășim recomandările noastre. 

Steak Hub

În restaurantul Steak HUB din Oradea, carnea de vită este maturată în locație, respectând cu strictețe fiecare detaliu sofisticat al acestui proces riguros. Astfel, te vei putea bucura de mirosul, gustul, suculența, frăgezimea și aromă excepțională a cărnii de vită. Vino să vezi, să simți și să savurezi o experiența unică, iar apoi cu siguranță vei dori să revii! Bucățile de carne sunt lăsate la maturat timp de minim 21 de zile, dar în unele cazuri vorbim chiar și 50 de zile. Așa, vor deveni suculente, iar gustul lor se va intensifica.

preparate fine dining din restaurantul Steak hub din oradea
desert de la Steak House, unul din restaurante Oradea
un platou de fructe de mare din restaurantul Steak hub din oradea
interiorul restaurantului Steak House din Oradea, amenajat elegant si iluminat difuz

Recomandarea chef-ului este ciolan de miel gătit lent, timp de 4 ore. Te vei bucura astfel de carne extrem de fragedă, acompaniată de multe legume și ierburi aromate. Plus un sos delicios care însoțește piureul de cartofi cu gust subtil de usturoi și rozmarin.

Piața 9

Tot la capitolul grătar desăvârșit adăugăm și Piața 9. Restaurant și măcelărie, 2 în 1. Iar asta garantează că toate fripturile vor fi proaspete și gustoase, dar și diversificate. Proprietarii, Dani și Anca, și-au dorit să reinterpreteze vechea idee de food hall și au adaptat-o unui peisaj urban art nouveau. Cine le-a trecut pragul știe că „PASIUNE” nu este doar un cuvânt. Pentru cei doi, este un sentiment care-i face să transpună fiecare idee în momente de bucurie culinară.

mai multe farfurii cu mancare din  restaurantul Piata 9 din oradea
farfurie fotografiata de sus, pe fundal negru, la Piața 9, unul din restaurante Oradea
un burger servit pe o farfurie in  restaurantul Piata 9 din oradea
imagine de ansamblu din restaurant Piata 9, restaurante Oradea

Pe lângă preparatele din carne clasice, îți recomandăm să încerci și supa de pui cu tarhon, prosciutto sandwich sau sandwich Mangalița. Sau o cafea aromată alături de un desert irezistibil cu cremă de zmeură.

Graf

Meniul nou de la Graf este inspirat de arta preparării la foc. Fiecare mâncare este învăluită într-o poveste unică, creată prin utilizarea smoker-ului, grătarului sau cuptorului cu lemne. Iar partea grozavă este că poți descoperi aceste povești în familie, într-o atmosferă relaxată, alături de persoane dragi. Atmosfera este prietenoasă și plăcută, plus că au și un loc de joacă pentru copii.

un preparat cald servit intr-o oală de fonta in restarantul graf din oradea
chiftelute in bol albastru, servite cu salata, la Graf, restaurante Oradea
un desert cu vanilie si capsuri din meniul restarantului graf din oradea
interiorul restaurantului Graf din Oradea

Dacă vrei să păstrezi masa light, poți comanda halibut filé în papiotă cu vin alb, legume și mărar. Dar ia în calcul că există și variante ceva mai consistente și deosebit de apetisante. De exemplu, pulpă de rață crispy gătită în cuptorul cu lemne, confit de usturoi și sos demi-glace infuzat cu portocale. Iar dacă proximitatea de Ungaria te ispitește culinar, poți comandă o pizza ungurească. Aceasta include roșii, mozzarella, salam picant, bacon, ceapă roșie și ardei iute murat.

Via 29

După 13 ani de experiență în bucătăriile din Italia și țările nordice, proprietarul Via29 a deschis primul restaurant al acestui brand acasă, în Oradea. Alături de echipa sa a creat preparate care te duc într-o poveste culinară fascinantă. De la pastele de casă și pizza cu blat crocant ca-n Italia, la fripturi din carne marinată și piureuri cremoase, cu ciuperci de pădure, ca-n țările nordice. La ei vei găsi însă și ciorbe și papanași românești. Restaurantul Via 29 a fost nominalizat în fiecare an de ghidul Gault & Millau că fiind unul dintre cele mai bune restaurante din România. În 2020 s-a deschis al doilea restaurant, tot în Oradea.

mese si scaune colorate fotografiate in restaurant Via29 Oardea, ziua, cu lumina naturala
Via29 fotografiat din afara, seara, cu oameni care iau masa inauntru, unul din restaurante Oradea

Pe lângă meniul business lunch disponibil de luni până vineri la doar 33 lei, te poți delecta și cu tocăniță de porc gratinată, antricot la grătar cu os, spaghete cu fructe de mare, penne vegetariene sau papanași cu cremă de iaurt și fructul pasiunii.

Rivo

Meniul RIVO este alcătuit din preparate care combină ingredientele de bază din bucătăria mediteraneană și continentală, cu mici influențe asiatice. Restaurantul își propune să ofere oaspeților un tur al Mediteranei, trecând inclusiv Nordul Africii.

o portie de rissotto cu fructe de mare servite in restaurantul Rivo din oradea
interiorul restaurantului Rivo din Oradea
o tarta de ciocolata și o cupa de inghetata cu fructe de padure  servite in restaurantul Rivo din oradea
Restaurant Rivo fotografiat de la distanta, aflat pe malul lacului, inconjurat de copaci si verdeata- unul din restaurante bune din Oradea

Din varietatea de pește disponibilă, au ales să promoveze chefalul brun. Un pește proaspăt de captură care crește și se hrănește în mediul natural, în detrimentul altor specii de acvacultură. De asemenea, încurajează utilizarea anumitor produse locale. Vei găsi aici preparate precum salamul de mistreț sau cașcavalul cu trufe, ca alternativă la alte produse importate. Prospețimea și sustenabilitatea sunt printre prioritățile localului, iar asta se observă în selecția de preparate prezența în meniu.

Allegria

Gustul și platingul se întâlnesc la Allegria, restaurantul din inima orașului Oradea. Aici este celebrată bucuria de a savura ceva bun într-o ambianță elegantă. Bonus: locația perfectă, care pune în valoare arhitectura locală.

o portie de desert cu flori comestibile servite in restaurantul allegria din oradea
scoici servite in farfurie alba, cu paine prajita, la restaurant Allegria din Oradea
o portie de ton in crusta de susan servita in restaurantul allegria din oradea
imagine din restaurant Allegria Oradea, cu pereti din caramida aparente, 2 mese lungi cu scaune capitonate verzi si in fundal rafturi cu dticle de vin

Cele mai savuroase preparate de aici sunt inspirate de gastronomia italienească. Nu vei greși deloc dacă mergi pe o porție de paccheri cu creveți și buratta, ori tartar de somon sau pizza margherita. În plus, au un Rissotto Milanese ce poate fi adaptat ușor pentru vegani sau pentru cei care țin post. Ce să mai zicem de pieptul de rață cu cartofi dulci și sos de vin roșu…

Eat IT – casual gourmet kitchen

Eat IT este locul unde pasiunea pentru gastronomie merge mână în mână cu pasiunea pentru oenologie. Ele își dau întâlnire în acest spațiu minimalist, modern, dar foarte cald și prietenos în același timp. Dacă îți plac localurile cu bucătărie deschisă, cu un aer informal, în care oamenii merg relaxați, atunci aici te vei simți foarte bine!

farfurie de paste cu sos alb, pe masa in restaurant alaturi de 1 pahar de vin alb, la Eat IT restaurante Oradea
masa langa un perete cu caramida aparenta, iar in fundal rafturi cu stilce de vin la restaurant Eat It din Oradea
friptura de vita cu legume la restaurant Eat It din Oradea
imagine de ansamblu din restaurant Eat IT din Oradea, cu mese de lemn de 4 persoane, pereti si tavan alb din caramida aparenta

La Eat IT trebuie neapărat să încerci pastele (pe care le fac de casă, după o rețetă clasică italienească), dar și friptura de vită. Carnea, din rasa Angus, provine din Uruguay, este maturată 30 de zile și gătită pe cărbuni. Este delicioasă, iar dacă servești alături și un pahar de vin, te vei simți ca-n raiul plăcerilor gustative! Din fericire, au un staff profesionist, gata să te ajute și să-ți recomande ce asocieri să faci. Și tot în meniul lor găsești niște sandwich-uri excelente – ca de exemplu sandwichul cu obrăjori de vită gătiți 12 ore sous vide, cu ardei copti în casă, castraveți murați și sos. Delicios!

Meridian Zero

Meridian Zero este numele unui restaurant rafinat din Oradea, reinventat complet după pandemie. De la Restaurantul Cetății (Reliva), vechiul său nume, la Meridian Zero, proprietarul a ales să reinterpreteze și meniul. Iar astăzi întreg conceptul este coerent și atractiv. Delectează-te cu preparate precum Burger Mzero Gourmet cu vită prusacă maturată, hribi, gorgonzola picantă și ceapă caramelizată. Sau cu un mușchi de vită maturată Wellington cu sos porto și cartofi dijon, ori un Fricasse cu fructe de mare sau pătrunjel.

interiorul restaurantului meridian 0 din Oradea

Rosecas

Dacă eșți în căutarea unui restaurant de familie, ce spui de localul Rosecas? Cu o ambianță informală și prietenoasă, aici ospitalitatea este întotdeauna în capul listei. Te poți opri la meniul zilei sau poți explora bunătățuri precum Confit de rață cu varză roșie și mere caramelizate, Mușchiuleț de porc, la cuptor cu focaccia, cartofi prăjiți cu usturoi și roșii coapte sau Cremeș de Casă cu cremă fină de vanilie, foi crocante și fructe de pădure.

un platou de steak de vita servite in restaurantul rosecas din oradea
terasa restaurantului rosecas din oradea
un dish fine dining din restaurantul rosecas din oradea

Kintaro Sushi & More

Ai poftă de suhi? Mergi la Kintaro! E un local micuț, dar fooarte cochet, cu o atmosferă primitoare, recunoscut în principal pentru sushi (& more). Și nu doar că aduc savoarea Japoniei în farfurii, dar au grijă ca preparatele să fie proaspete, preparate zilnic din ingrediente obținute în mod sustenabil. Prețurile sunt accesibile, iar personalul e amabil și drăguț.

imagine din restaurant Kintaro, Oradea, cu pereti caramizii, mese de 4 persoane cu scaune capitonate si decor din plante verzi
close up cu o femeie care serveste rulouri de sushi dint-run platou de la resturant Kitaro, restaurante Oradea
barul de la restaurant Kitaro din Oradea

Meniul este foarte ofertant, fie că vorbim de mâncare sau băuturi. Sashimi, Tataki, Sushi rolls, Maki rolls, supă Miso sau Ramen, noodles în tot felul de combinații, tempura, Gyoza… Regăsești toate vedetele bucătăriei japoneze. Și ce e cel mai important e că sunt cu adevărat proaspete! Iar ca „tabloul” să fie complet, servește un sake sau o bere japoneză!

Xo

Cel mai recent deschi restaurant din listă este Xo, inaugurat în 2022, cu o perspectivă nouă asupra gustului tradițional românesc. Preparatele din vită, pește și iepure, asociate cu o gamă largă de legume și fructe prioritizează sezonalitatea ingredientelor. Iar printre cele mai atractive combinații inedite ale lor se numără supă de roșîi cu brânză de capră, fasole bătută cu ceapă caramelizată sau cartofii zdrobiți cu spanac.

steak de vita din meniul restaurantului xo din oradea
interiorul restaurantului xo din Oradea
o tarta de citrice cu merengue din meniul restaurantului xo din oradea

ReWine Bistro

Îți plac bistrourile micuțe și intime, cu o atmosferă caldă, tocmai bună pentru o seară liniștită în care să stai la taclale cu prietenii? Atunci ReWine e locul în care să te oprești! Să mănânci ceva gustos, și să bei un vin bun. Pentru că, așa cum probabil ți-ai dat deja seama, cele două componente se completează și se evidențiază reciproc în acest local… de suflet. O adevărată bijuterie ascunsă a orașului, un mic bistro și wine bar în egală măsură.

imagine din Rewine Bistro din Oradea, cu mese fotografiate preintr-un cadru de usa inramat cu rafturi cu sticle de vin
femeie asezata la masa in dreptul unei ferestre, cu un pahar de vin in mana si mancare pe masa la Rewine Bistro, restaurante Oradea
farfurie albastra cu steak de vita cu piure si morcovi, pe masa langa o sticla si un pahar de vin la Rewine bistro

La ReWine vii și pentru un mic dejun gustos și sățios, și pentru un prânz de afaceri, și pentru o cină tihnită. Meniu face față oricărei dintre „provocări”. Au un întreg meniu destinat micului dejun – cu o mulțime de opțiuni, de la sandwichuri, la croissante sau shakshuka, ouă, bagels, sau clătite (inclusiv faimoasele clătite Kaiserschmarrn austriece). Din meniul a la carte specialitățile lor – precum tocănița de vită cu găluște, ciolanul de berbecuț, pastele sau steak-ul de vită. Cât despre lista de vinuri, sigur nu te va dezamăgi!

Crinul Alb

Încheiem lista cu un local ce oferă o priveliște pitorească asupra râului Crișul Repede. Crinul Alb este un restaurant spațios (are o capacitate de 250 de locuri), dispus pe 4 nivele. Restaurantul se laudă cu o experiență de peste 23 de ani în preparate sănătoase și atrăgătoare, din ingrediente mereu proaspete. Spre exemplu, materia primă este importată din Italia, inclusiv făina pentru pizza. Și gătesc exclusiv cu ulei de măsline extravirgin de o calitate superioară. O mică sugestie: nu sări peste aperiti; o să-ţi placă!

o farfurie cu mancare verde din meniul restaurantului crinul alb din oradea
interiorul restaurantului crinul alb din Oradea

Oradea te așteaptă! Planifică-ți traseul și fă turul clădirilor minunate din oraș, bucură-te de atmosferă occidentală a orașului și întoarce-te acasă cu amintiri grozave. Asta nu înainte de a testa o parte din aceste restaurante din Oradea! 

Iar dacă tot ai pornit-o la drum pe la noi prin țară, poate te oprești și la Sibiu, unde găsești alte 15 restaurante super-bune și frumoase.

Total
3
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 3
Tags
  • Alegerea editorilor
  • allegria oradea
  • cele mai bune restaurante Oradea
  • Crinul Alb
  • Eat It casual gourmet kitchen
  • Eat It Oradea
  • Graf
  • Kintaro Sushi
  • Meridian Zero
  • Piata 9
  • restaurante bune Oradea
  • restaurante Oradea
  • ReWine Bistro
  • Rivo restaurant
  • Rosecas
  • Steak Hub
  • top restaurante Oradea
  • unde mancam in oradea
  • Via29
  • xo oradea
Citește și
10 locuri de vizitat în Cluj
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
10 locuri de vizitat în Cluj
5 Yoga Retreats din România care chiar merită timpul și liniștea ta
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
5 Yoga Retreats din România care chiar merită timpul și liniștea ta
Obiective turistice București – Ce să bifezi într-o vizită în Capitală
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Obiective turistice București – Ce să bifezi într-o vizită în Capitală
Obiective turistice Oradea. Ce să vizitezi în Oradea
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Obiective turistice Oradea. Ce să vizitezi în Oradea
Pârtii de ski din România – Cele mai populare stațiuni de ski & Recomandări de restaurante
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Pârtii de ski din România – Cele mai populare stațiuni de ski & Recomandări de restaurante
Pensiuni cu ciubăr: <em>spa</em> în stil muntenesc
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Pensiuni cu ciubăr: spa în stil muntenesc
Cele mai frumoase crame din România care organizează degustări de vin
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
Cele mai frumoase crame din România care organizează degustări de vin
Târguri gastronomice de toamnă. Lume, lume, hai la degustare!
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
  • UNDE IEȘIM
Târguri gastronomice de toamnă. Lume, lume, hai la degustare!
Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
Citește articolul
  • ÎN ȚARĂ
  • UNDE IEȘIM
Restaurante lângă București, pentru o ieșire de weekend
Caută
Alegerea editorilor
  • Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
    • NOUTĂȚI
    • UNDE IEȘIM
    Târguri de Crăciun din Bucureşti, de la cele mai mari, la cele mai mici
  • Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară
    • CE MÂNCĂM
    Best comfort food în București. Unde mergem noi când avem nevoie de terapie… culinară

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.