Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Restaurante
  • Toate restaurantele
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Coreean
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • German
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Libanez
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Conectare
Inregistrare
Restograf Restograf
  • Locuri Cool
    • Hot Events
    • Hot Plates
    • Hot Spots
  • Spotlight
    • Noutati
    • Tendințe
  • Insider
    • Meet The Chef
    • Repere
  • De bun gust
    • Food Smart
    • Rețete
    • Tips & Tricks
  • Chin-Chin
    • Vin & Bere
    • Cocktails & Spirits
    • Re-Fresh
    • Hot Drinks
  • Food Trip
    • Pe la ei
    • Pe la noi
  • @Acasă
    • De Citit
    • Dine In
    • Fun
    • În Bucătărie
    • Shopping
Restograf Restograf
  • Conectare
  • Inregistrare
|
București
  • Bihor
  • Brașov
  • București
  • București/Ilfov
  • Călărași
  • Cluj
  • Constanța
  • Mehedinți
  • Prahova
  • Sibiu
Rezervă o masă
  • Toate restaurantele
  • American
  • Argentinian
  • Arăbesc
  • Asiatic
  • Bakery
  • Balcanic
  • Bar
  • Barbecue
  • Beach Bar
  • Belgian
  • Berărie
  • Bio
  • Bistro
  • Boardgames
  • Brasserie
  • Brazilian
  • Burger
  • Cafenea
  • Ceainărie
  • Cheese bar
  • Chinezesc
  • Cigar Club
  • Club
  • Cocktail Bar
  • Cofetărie
  • Columbian
  • Concept Dining
  • Coreean
  • Craft Beer
  • Dessert
  • Englezesc
  • European
  • Evenimente
  • Fine dining
  • Franțuzesc
  • Fusion
  • Gastrobar
  • Gelaterie
  • Gentleman's Club
  • German
  • Gluten Free
  • Gourmet
  • Grecesc
  • Grill
  • Grădină
  • Indian
  • Interbelic
  • Internațional
  • Iranian
  • Irlandez
  • Italian
  • Japonez
  • Karaoke-bar
  • Kosher
  • Libanez
  • Loc de joaca
  • Mediteranean
  • Mexican
  • Modern cuisine
  • Muzica live
  • Oriental
  • Oyster Bar
  • Pasta Bar
  • Peruan
  • Pescăresc
  • Pizzerie
  • Portughez
  • Pub
  • Raw Vegan
  • Românesc
  • Rusesc
  • Sky Bar
  • Social Club
  • Spaniol
  • Specialty Coffee
  • Sports Bar
  • Steakhouse
  • Sushi
  • Sârbesc
  • Teatru
  • Terasă
  • Texan
  • Thailandez
  • Tradițional
  • Turcesc
  • Unguresc
  • Urban
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Vietnamez
  • Wine Bar
  • Ţigănesc
Acasa > Food Trip > Pe la ei > 10+ feluri de mâncare din Tenerife pe care să le încerci dacă ajungi acolo
  • Pe la ei

10+ feluri de mâncare din Tenerife pe care să le încerci dacă ajungi acolo

  • Autor : Laura Udrea
  • Data publicare : 14 august, 2023
  • Data modificare : 17 august, 2023
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0

E păcat să vizitezi un loc și să nu faci cunoștință cu preparatele tradiționale! Și cum Spania este o destinație populară pentru vacanța de vară, uite câteva feluri de mâncare din Tenerife, pe care te sfătuim să nu le ratezi! Pe lângă paella, celebrele tapas și sangria, insula are propriile preparate și sunt foarte diferite de mâncarea spaniolă.

un peisaj de coastă de pe insula tenerife cu case, un drum și un munte in fundal

Tenerife este o insulă situată în arhipelagul Canare, care aparține Spaniei. Este cea mai mare insulă dintre cele șapte care alcătuiesc arhipelagul și se află în Oceanul Atlantic, în apropierea coastei nord-vestice a Africii. Unul dintre principalele motive pentru care mâncarea din Tenerife este atât de diferită de alte părți ale Spaniei este tocmai locația sa pe hartă. Pentru că Insulele Canare sunt mai aproape de Africa, decât de Spania.

Aceste insule au jucat un rol-cheie în rutele comerciale dintre Europa, Africa și Lumea Nouă. Iar asta înseamnă că bucătăria a împrumutat influențe din întreaga lume. De fapt, exploratorii au ajuns aici înainte de a debarca pe continent, așa că vei vedea că există feluri de mâncare diferite de la o insulă la alta. Spre exemplu, mâncarea din Gran Canaria are multe influențe cubaneze, în timp ce mâncarea din Tenerife a preluat din gusturile venezuelene. 

poteca din lemn care duce catre o plaja cu umbrelute și palmieri, cu câteva tufe verzi de o parte si de alta a potecii

13 feluri de mâncare din Tenerife pe care să le încerci

Preparatele tradiționale din Insulele Canare se concentrează pe fructe de mare și pește, precum și pe carnea locală. Nu te aștepta să vezi o tonă de carne de vită în meniuri, deoarece nu au pășuni unde să crească vaci. În schimb, ai multă carne de porc, de capră și de iepure, unele dintre cele mai gustoase cărnuri. Dar nu doar atât. Mâncarea și băuturile tradiționale din Canare sunt unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Tenerife. Iată câteva dintre mâncărurile tradiționale pe care le poți savura pe insulă. Și e musai să le încerci.

S.O.S-ul mojo

Nu, nu e un semnal de alarmă, dar ar putea fi dacă nu guști aceste senzaționale sosuri care se numesc mojo. Este vorba de o specialitate culinară tradițională din Insulele Canare, inclusiv din Tenerife. Oriunde l-ai găsi (și este peste tot!) încă se prepară în mojarul cu pistil. Este un sos delicios și aromat, folosit pentru a condimenta și acompania diverse feluri de mâncare, în special carnea, peștele, cartofii și legumele. 

doua boluri cu sos mojo rosu si sos mojo verde sunt asezate pe un tocator de lemn, alaturi de un bol negru de cartofi fierti, Mâncare din Tenerife

Există două variante ale sosului mojo, ambele fiind foarte populare pe insulă:

  • Mojo rojo este sosul roșu, obținut în principal din ingrediente precum ardei iuți, ulei de măsline, oțet, usturoi, sare și alte condimente. Are o culoare intensă datorată ardeilor iuți și este potrivit pentru a adăuga o notă iute și intensă mâncărurilor.
  • Mojo verde este sosul verde, făcut, de asemenea, cu usturoi, oțet, ulei de măsline și sare, dar principalul ingredient care îi conferă culoarea și aroma specifică este pătrunjelul sau coriandrul, în funcție de preferințe. Mojo verde are un gust mai proaspăt și mai ușor decât varianta roșie, dar este la fel de popular.

Papas arrugadas (sau cartofii încrețiți)

Sosul mojo este adesea servit alături de un platou numit „Papas arrugadas”. O farfurie plină vârf cu cartofi noi, mici și cu coajă subțire, fierți într-un amestec de apă și multă sare. Procesul de gătire face ca apa să se evapore, iar sarea rămâne pe suprafața cartofilor, ceea ce creează o crustă sărată. Ca urmare, cartofii capătă riduri albe de la sarea care rămîne pe ei, ceea ce i-a determinat să fie numiți „papas arrugadas”, care înseamnă „cartofi ridați” sau „creți” în limba spaniolă.

o portie de Papas arrugadas cu cartofi fierti și doua recipiente cu sos mojo rosu și sos mojo verde sunt asezate alaturi de tacamuri pe o masa alba

Cere papas arrugadas și mojo în meniurile tapas din Tenerife sau ca garnitură la preparatele din carne și pește. Într-o zi fierbinte, acestea sunt perfecte ca gustare alături de o bere rece locală sau un pahar de vin alb de Tenerife.

Brânza de capră

Un alt preparat pe care trebuie musai să-l încerci este brânza de capră. Platouri aperitiv cu brânza asta senzațională găsești peste tot, dar sfatul nostru este să mergi la magazinul Queseria Artisana Montesdeoca. Aici poți degusta brânza lor de capră alături de fructe sau vinuri locale reci sau poți vizita fabrica pentru a vedea tot procesul prin care trece acest preparat premiat de la animal, la farfurie. A, să nu uit, gustă-le și untul de capră. E senzațional!

mai multe feluri de branza sunt asezate pe mai multe mese albe, intr-un subsol de clădire cu bolte de caramida. Mâncare din Tenerife

Brânză de capră afumată la grătar, cu miere

Să trecem la următorul nivel, că doar nu credeai că dacă fac așa o brânză bună nu se joacă cu ea. Așa că ajungem să vorbim despre brânza de capră afumată, făcută la grătar, peste care se pune miere. Questo a la plancha se cheamă platoul și, de regulă, primești 3 felii de brânză afumată, făcută pe grătar, una acoperită cu miere, una cu mojo roșu și ultima cu, desigur, mojo verde. Dacă ți se pare ciudată combinația, mai gândește-te! Brânza cu aromă de fum se combină înnebunitor de bine cu gustul dulce al mierii, dar și cu sosurile alea geniale.

Crochetele caseras – crochete de pe vremea bunicii (lor!)

Crochetele sunt niște chiftele, să le zicem așa, de regulă umplute cu cartofi și jamon sau șuncă maturată. Acestea sunt unul dintre cele mai frecvent întâlnite tapas în meniurile din întreaga țară. Pentru a gusta crochetele adecvate, caută totuși croquetas caseras, ceea ce înseamnă că sunt făcute în casă și după rețete străvechi. Fără doar și poate, La Bodeguita Canaria trebuie să cauți.

patru crochete și un fir de patrunjel sunt asezate pe un platou negru

Sancocho Canaria – un fel se stufat

Sancocho Canaria este un alt fel de mâncare din Tenerife pe care să nu-l ratezi. E o tocăniță, pregătită cu diverse tipuri de carne, de obicei carne de pui, de vită și/sau carne de porc. În plus, se adaugă legume, cum ar fi cartofi, morcovi, mazăre și/sau dovlecei, și uneori boabe de porumb. Pentru gustul ei senzațional, localnicii folosesc o combinație extraordinară de plante aromatice și ierburi, precum pătrunjel, coriandru, busuioc și cimbru. Toate îi dau un gust aromat și bogat.

o portie de Sancocho Canaria – un fel se stufat cu porumb și carne sunt asezazate alaturi de un servet și o lingura pe o masa de lemn

Modul de pregătire poate varia ușor în funcție de regiune sau de preferințele personale, dar ideea de bază rămâne aceeași: carne și legume fierte împreună. Sancocho Canaria este o mâncare foarte apreciată în arhipelagul Canare și este des întâlnită în restaurantele și tavernele locale. Acest fel de mâncare are o valoare tradițională și culturală, fiind uneori asociat cu evenimente și sărbători speciale, cum ar fi cu Vinerea Mare. În plus, fiecare insulă din Canare poate avea unele particularități în rețeta de sancocho.

Arvejas con huevo duro – mâncare de mazăre cu ou fiert tare

Acesta este un minunat starter. Când comanzi, primești un castron de tablă/ceramică în care a fiert mazărea de la bun început în bulionul de roșii. Căci despre asta este vorba, mazăre gătită într-un bulion de roșii cu ceapă, totul garnisit cu ou fiert tare (huevo duro înseamnă ou tare). Se servește cu pesmet crocant. În unele locuri, se adaugă și bucăți de jamon.

Cochino negro – porcul negru de Tenerife

Dacă ești fan Ghiță din coteț, Tenerife are o comoară ascunsă pentru tine. Cochino negro este o rasă specială de porc negru canarian care are un statut protejat. Când vine vorba de mâncarea din Tenerife (tradițională canariană), cochino negro este în partea de sus a listei. Și nu te mai protejează nimeni de dependență! Doar anumiți crescători sunt înregistrați pentru a reproduce această specie de porci și numai anumite restaurante îl pot servi. În mod normal, este gătit lent la flacără deschisă până când este fraged și suculent.

pulled pork. Cochino negro, fel de mâncare din Tenerife

Deși un pilon al dietei insularilor timp de secole, efectivele de porci negri cochino canarieni s-au diminuat de-a lungul anilor. Asta până când o renaștere în gastronomia canariană în ultimul deceniu a readus vechile tradiții și metode agricole în vogă. Diverse inițiative guvernamentale și locale au încurajat fermierii să-și investească timpul în creșterea acestor porci. Astfel, exemplarele au crescut și locuitorii insulei au dezvoltat din nou un gust pentru porcul negru. Poți să-l încerci în restaurantele care poartă în denumirea lor cochino negro. Și acestea s-au mai redus, dar pot să-ți spun că în Tenerife, festivalul Cochino Negro, cunoscut și sub numele de Festivalul Porcului Negru, este organizat în fiecare an, în luna decembrie. Acest festival este un eveniment tradițional important pentru comunitatea locală și are loc în mai multe localități și sate din insulă.

Conejo al salmorejo – iepure în sos

Iepurele din Tenerife este marinat înainte de preparare, ceea ce îi frăgezește foarte tare carnea și îl îmbată cu niște arome de neprețuit. Zic că „îl îmbată” pentru că atât marinarea cât și fierberea cărnii se fac într-un vin alb local. I se adaugă roșii, ardei, usturoi, ceapă și alte arome. Dacă tot nu te-am convins, te asigur că ai putea să vezi și pollo al salmorejo prin meniuri, care este pui în sos salmorejo. Tot îmbătat, însă pui, nu iepure. Anyway, ai grijă să nu te îmbeți tu și să crezi că acest fel de mâncare din Tenerife și salmorejo din Andaluzia (care este o supă rece pe bază de roșii) au ceva împreună. Că nu au!

Conejo al salmorejo – iepure în sos sunt asezazateintr-o tava metalica cu manere  alaturi de un servet și tacamuri pe o masa. Mâncare din Tenerife

Arroz A La Cubana – adică orez în stil cubanez

Cele mai simple feluri de mâncare din tenerife sunt cele mai bune. Când am găsit în meniu acest preparat, mare fan de orez fiind, am zis asta e! Când mi-a fost pus în față, recunosc, am înlemnit. Orez, un ou ochi și niște carne friptă. După ce am luat prima îmbucătură am început să dansez stând jos. A doua oară când l-am comandat, poposea în farfurie și o banană friptă. Genial! Atât de simplu, dar atât de bun.

o portie de Arroz A La Cubana – adică orez în stil cubanez cu un ou ochi, o felie de castravete și cateva felii de carne prajita sunt asezate intr-o farfurie albastra

Ropa Vieja

Am mâncat multă ropa vieja în Gran Canaria, unde influențele cubaneze sunt mult mai puternice. O singură dată am găsit acest preparat și în Tenerife. Dacă îl găsești, comandă! Ropa Vieja se traduce practic prin haine vechi, dar este o tocană pe bază de carne făcută cu năut, cartofi și legume, cu o notă de oțet care îi dă un gust acid care te face dependent.

Ropa Vieja, o tocană pe bază de carne făcută cu năut, cartofi și legume este asezata pe o tava metalica cu manere, alaturi deun servet pe masa, Mâncare din tenerife

Puchero – tocană de carne și legume

Puchero este o tocană de carne și legume complet diferită de tot ce poate însemna acest preparat. Ce o face atât de specială este, probabil, ceea ce se pune în ea și felul deloc pretențios care se vrea de la această mâncare. Este o tocană simplă, pregătită în mod tradițional acasă, de familiile care încearcă să întindă resursele până la salariu. Are tot felul de bucăți de carne, inclusiv bucăți mai puțin folosite, cum ar fi organe comestibile, dar și porumb, varză și alte legume. Mi-a plăcut versiunea pe care am mâncat-o la El Calderito de La Abuela. Gustoasă, sățioasă, sănătoasă!

o portie de Puchero – tocană de carne și legume,o tocana tipica insulei Tenerife

Chopitos

Chopitos sunt baby calamari făcuți pane. Este, dacă vrei, versiunea canariană a calamarilor – o mulțime de bucăți mici, prăjite și gustoase. Aceștia sunt serviți cu mojo pentru un plus de gust. Este un mod perfect de a începe o masă lângă un pahar de vin alb rece.

Chopitos, mâncare din tenerife

5+ restaurante din Tenerife pe care îți recomandăm să le încerci

Dacă vrei să mănânci ca un localnic și mâncarea să fie autentică, s-ar putea să ai nevoie să închiriezi o mașină pentru a explora insula. Și pentru a ajunge la atracțiile de top, dar și pentru a găsi restaurantele din Tenerife la care merită să le încerci. Printre acestea, aș zice de El Rincon de Juan Carlos. Acesta este un restaurant cu stele Michelin unde bucătarii încearcă să aducă mâncărurile tradiționale din Tenerife într-un cadru mai contemporan.

doua scaune si o masa sunt fotografiate in fata unui perete de sticla la El Rincon de Juan Carlos. restaurante din Tenerife
interiorul restaurantului El Rincon de Juan Carlos. din tenerife, cu mese și scaune asezate in fata unui perete de sticla
Foto: El Rincon de Juan Carlos

El Calderito de La Abuela este un restaurant ceva mai contemporan, cu accent pe mâncărurile tradiționale din Tenerife. Este situat pe dealuri, cu vedere la apă și îți oferă o priveliște fabuloasă. Fabian și Mario Torres, cei doi frați care conduc localul, au o adevărată pasiune pentru ingredientele locale din Insulele Canare.

interiorul restaurantului El Calderito de La Abuela, cu mese de lemn și banchete tapitate, in apropierea unui perete de sticla pe care se vede un peisaj natural
Foto: El Calderito de La Abuela

Tacoa este o fabrică de bere artizanală și un restaurant din El Sauzal, cu un meniu excelent de tapas și gustări și o terasă în aer liber cu vedere la mare. Au fost prima fabrică de bere artizanală din Spania și fac niște beri uimitoare.

Interiorul restaurantului Tacoa din Tenerife, cu mese si scaune de lemn și barul localului in fundal
mai multe grupri de femei iau masa pe terasa restaurantului Tacoa printre ghivece cu plante si umbrele, la ora apusului
Foto: Tacoa

Bodegas Monje din El Sauzal este o cramă din Tenerife cu un restaurant care poate oferi experiențe culinare (cum ar fi să învați să faci mojo) și degustări. Aici găsești și cochino negro.

fotografie aeriana cu restaurantul și crama bodegas moje din el sauzal, iar in fundal se vede un deal pe care este plantata vita de vie
fotografie aeriana cu restaurantul și crama bodegas moje din el sauzal, iar in fundal se vede un deal pe care este plantata vita de vie
Foto: Bodegas Monje din El Sauzal

La Cofradía de Pescadores de Puerto de la Cruz găsești pește și fructe de mare excelente, foarte proaspete. Evident, acestea sunt capturate de cooperativa locală de pescari. În plus, au o terasă superbă cu priveliște spre mare.

terasa restaurantului Cofradía de Pescadores de Puerto de la Cruz, cu scaune albastre și mese de lemn fotografiata printre crengile uui arbust ornamental
mai multi oameni iau masa pe terasa restaurantului Cofradía de Pescadores de Puerto de la Cruz, in fundal se vede marea iar in primul plan sunt patru corpuri de iluminat galbene
Foto: Cofradía de Pescadores de Puerto de la Cruz

Tasca El Obispado este un restaurant tradițional, cu accent pe bucătăria din Insulele Canare, situat în centrul orașului La Laguna, cu scaune în aer liber.

interiorul clasic al restaurantului Tasca El Obispado, cu mese și scaune de lemn și pereții decorați cu piatra naturala
Foto: Tasca El Obispado

Ei, și uite așa încheiem turul nostru. Nu te da înapoi și încearcă cât mai multe feluri de mâncare din Tenerife dacă vrei să faci cu adevărat cunoștință cu gastronomia insulei. Iar dacă vrei să descoperi și alte bucătării locale, uite ce să mănânci în Creta sau la Dubrovnik.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Tags
  • mancare din tenerife
  • restaurante in tenerife
  • tenerife
Citește și
Destinații europene perfecte de vizitat toamna
Citește articolul
  • Pe la ei
Destinații europene perfecte de vizitat toamna
7 trenuri internaționale de lux care merită o călătorie numai pentru vagoanele restaurant
Citește articolul
  • Pe la ei
7 trenuri internaționale de lux care merită o călătorie numai pentru vagoanele restaurant
3 restaurante excelente pentru a descoperi mâncarea tradițională din Toscana
Citește articolul
  • Pe la ei
3 restaurante excelente pentru a descoperi mâncarea tradițională din Toscana
Ce mâncăm în Malta? Descoperă bucătăria tradițională și restaurante de top
Citește articolul
  • Pe la ei
Ce mâncăm în Malta? Descoperă bucătăria tradițională și restaurante de top
Descoperă delicioasele preparate tradiționale din Amalfi. Un festin culinar în regiunea de coastă a Italiei
Citește articolul
  • Pe la ei
Descoperă delicioasele preparate tradiționale din Amalfi. Un festin culinar în regiunea de coastă a Italiei
Vacanță la Nisa. De ce e atât de spectaculos acest oraș și unde să mănânci ca un localnic
Citește articolul
  • Pe la ei
Vacanță la Nisa. De ce e atât de spectaculos acest oraș și unde să mănânci ca un localnic
Vacanță all-inclusive pe iaht
Citește articolul
  • Pe la ei
Vacanță all-inclusive pe iaht
Preparate tradiționale din Creta pe care trebuie să le încerci în vacanță
Citește articolul
  • Pe la ei
Preparate tradiționale din Creta pe care trebuie să le încerci în vacanță
Cum arată o cină super extravagantă? 7 locuri OAU! care oferă experiențe incredibile
Citește articolul
  • Pe la ei
Cum arată o cină super extravagantă? 7 locuri OAU! care oferă experiențe incredibile
Caută
Postări recente
  • Sciccheria, o arie culinară <em>di alta classe</em>, pe note de <em>dolce vita</em>
    Sciccheria, o arie culinară di alta classe, pe note de dolce vita
    • Data publicare : 4 octombrie, 2023
    • Data modificare : 4 octombrie, 2023
  • Povestea borșului. Cui aparține zeama fermentată care acrește ciorba și unde mănânci un borș bun în București
    Povestea borșului. Cui aparține zeama fermentată care acrește ciorba și unde mănânci un borș bun în București
    • Data publicare : 3 octombrie, 2023
    • Data modificare : 3 octombrie, 2023
  • FoodService & Hospitality Expo 2023, cel mai mare târg de Retail și Horeca
    FoodService & Hospitality Expo 2023, cel mai mare târg de Retail și Horeca
    • Data publicare : 2 octombrie, 2023
    • Data modificare : 2 octombrie, 2023
  • 11 dintre cele mai scumpe cafele din lume (și mai bune)
    11 dintre cele mai scumpe cafele din lume (și mai bune)
    • Data publicare : 2 octombrie, 2023
    • Data modificare : 4 octombrie, 2023
  • Slow Coffee Festival 2023: o ediție fără pahare de unică folosință, fără lapte de origine animală și alcool
    Slow Coffee Festival 2023: o ediție fără pahare de unică folosință, fără lapte de origine animală și alcool
    • Data publicare : 29 septembrie, 2023
    • Data modificare : 29 septembrie, 2023
Urmărește-ne pe Instagram!
Alegerea editorilor
  • Cele mai instagramabile restaurante din București
    • Hot Spots
    Cele mai instagramabile restaurante din București

Intră în cont

Ai uitat parola?
Conectare cu Google

Recuperează parola

Introdu adresa de email

Bine ai venit pe Restograf!

SUNT DE ACORD NU SUNT DE ACORD

Acceptarea termenilor și condițiilor este obligatorie pentru crearea contului.

Doar promoții și locuri cool, fără spam!

Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.

Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

Cum ar fi să primești
oferte făcute special pentru tine?

Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de profilul și preferințele tale.
Să fim atenți la ce tipuri de localuri frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii, de fiecare dată, cu plăcere.

Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?

SUNT DE ACORD
Vezi mai multe detalii NU SUNT DE ACORD

OK
Despre Noi
  • Despre Restograf
  • Articole
  • Cariere
  • Contact
  • Rezervare restaurant
  • Arhivă articole
Help
  • FAQ
  • Politică Cookies
  • Politica de Anulare
  • Confidențialitate
  • Termeni și Condiții
Business
  • Ai un restaurant?
  • Business Blog
Descarcă APP
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
  • A apărut o eroare, te rugăm să încerci mai târziu

    Te-ai înscris la newsletter-ul Restograf!

Copyright © 2023 Restograf

Input your search keywords and press Enter.

Folosim cookie-uri pentru a mentine si imbunatati experienta de navigare.
DetaliiAccepta
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Întotdeauna activate
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDuratăDescriere
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
SALVEAZĂ ȘI ACCEPTĂ