Save the date! Ne asteapta un weekend prelungit! In perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, restaurantul Chefs Experience va asteapta sa sarbatoriti cu un trio culinar de exceptie, 3 preparate apetisante si super interesante: Sushi, Steak si Scoici!
Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi cu creveti, somon, ton sau Gunkan cu Caviar Rosu, Tobiko, Spicy Salmon, si multe alte preparate de acest gen, pregatite de Chef-ul rus Natasha, cu ingrediente proaspete de prima clasa, care va vor reda placerea de a va bucura de gustul apetisant al mancarurilor asiatice, alaturi de familie si prieteni.
Pe langa Sushi, poti incerca Steak-ul de vita sau scoici proaspete facute dupa reteta lui Chef Scarlatescu sau alte retete delicioase.
Aceste preparate vor putea fi consumate in timpul zilei, daca va doriti sa luati pranzul intr-o atmosfera relaxanta, sau la cina incepand cu ora 19:30, intr-o atmosfera de petrecere, deoarece pe langa acestea, sunteti asteptati cu muzica buna mixata de un DJ.
Ole! Tot aici va asteapta si o degustare de vinuri spaniole, bauturi care vor intra in curand in meniul restaurantului de pe Calea Floreasca 55. Vinul alb, Juan Gil, abunda in note de citrice, piersica, kiwi, dar este si un pic condimentat cu note de piper alb. Cel rosu, este unul organic si tanar, cu note de fructe rosii, usor condimentat.
Conform Wine Spectator, cele 2 vinuri au peste 90 puncte (pe o scara de la 1 la 100). Asta inseamna ca sunt vinuri remarcabile, cu calitati si caracter special.
De retinut! In aceasta perioada, vinurile vor avea preturi speciale (95 lei/sticla), iar Antricotul de vita va fi DOAR – 65 lei.
Asadar, profita de zilele libere, ia-ti prietenii sau familia si vino sa savurezi preparate alese intr-o atmosfera de sarbatoare!